Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian WR A4

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nokian
Type:
Winterbanden
Aantal:
77 / stuk
Bestel
4,6
Beoordeling: Goed 111160 11 beoordelingen

Nokian WR A4

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Nokian WR A4 zijn premium winterbanden uitgerust met een asymmetrisch loopvlakprofiel. Deze oplossing is ideaal voor auto’s met een groter vermogen. De moderne technologieën aangewend in dit model zorgen voor stabiel en comfortabel autorijden.

Het loopvlak van Nokian WR A4 beschikt over moderne lamellen, geheet Functional Performance Siping, en het rubbermengsel Performance Traction Silica. Dat zijn alleen maar de basiselementen van de geavanceerde constructie van dit model. Het belangrijkste zijn de details. Met Nokian WR A4 banden kun je zonder problemen in dynamische winteromstandigheden reizen.De voordelen van rijden met Nokian WR A4 banden zijn stabiliteit tijdens sneeuwstorm, smeltende sneeuw, in stromende regen en op heet asfalt, dat ons uitnodigt om sneller te rijden . In het middengebied van de band bevindt zich de Centipede Siping lamel, wiens vorm is geïnspireerd door de natuur. Hij zorgt voor nog een betere grip onder winteromstandigheden. Hoe werkt het? De gekartelde lamellen lijken op de poten van een duizendpoot (Eng. centipede). Ze grijpen het oppervlak efficiënt waardoor de voertuigbeheersing wordt verbeterd.

De stabiliteit van de band (gebrek van het karakteristiek verschijnsel van “zwemmen”) is toe te schrijven aan de verstevigde schouder (zijkant). Dat is bijzonder belangrijk bij hoge snelheden en tijdens dynamische manoeuvres. De verschillende maten van profielblokken zijn met elkaar verbonden door ondersteuningen, waardoor ze bij hogere snelheden niet buigen. In elkaar grijpende 3D-lamellen op de oppervlakte van de band vergroot de dwarse stevigheid.Een speciaal ontworpen groevenstelsel onder de naam Coanda technologie is verantwoordelijk voor waterafvoer. Deze oplossing van Nokian zorgt voor meer stabiliteit tijdens een plotseling weerwisseling.

Nokian WR A4 staat niet alleen voor veiligheid maar ook voor comfort en besparingen. Het speciale rubbermengsel vergroot de levensduur van het model, vermindert geluidsgevolgen (het reduceert de trillingen die doorgeven worden door de velg naar de binnenzijde van het voertuig) en zijn rolweerstand .

De parameters van Nokian WR A4 zijn voorbereid op basis van tests uitgevoerd in een testcentrum genaamd ‘Witte Hel’, in Ivalo, Lapland. Het gedrag van de band is daar onder het meeste extreme omstandigheden getest. De grip op droog en nat oppervlak is getest op racetracks in Duitsland en Spanje. Nokian WR A4 zijn banden waarop je kunt vertrouwen.Informatie over de producent: Nokian is de meest noordelijke bandenfabrikant in Europa. Het Finse bedrijf heeft de eerste winterband op de markt ontwikkeld en sindsdien worden hun producten effectief verbeterd. De banden van dit merk zijn bekend van hoge kwaliteit en ze winnen regelmatig in tests.

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,6 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 11 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111130 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111160 4,6
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111160 4,6

11 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 7 Personen
 • 4 3 Personen
 • 3 1 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 280 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 11 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 114000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Tijl
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Tot nu toe heb ik ze getest op droge en natte wegen. Had nog geen mogelijkheiden om de banden op sneeuw te testen. Ik zou ze willen aanbevelen voor iedereen die wil met de auto rijdt. De banden Nokian WR A4 geven het volste vertrouwen in alle moeilijke omstandigheiden. De beste banden die ik toe nu toe heb gehad.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Kick
  Beoordeling: 3,1 111100

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Nokian WR A4 banden heeft me mevrouw van Oponeo aanbevolen. De banden bieden allees wat ik kan verwachten. Perfecte keuze, perfecte grip o elk type wegen en in alle weersomstandigheiden. Ben echt zeer tevreden met de aankoop bij Oponeo. Banden snel afgeleverd en gemonteerd bij hun montagepartner.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Job
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Heb 2 setjes Nokian WR A4 gekocht. 1 voor mijn auto en 1 voor de auto van mijn vrouw. Perfect zowel onder mijn grote auto als onder een kleine autotje van mijn vrouw. We zijn allebij zeer tevreden. De banden kunnen met een zuiver geweten aanbevolen worden als de beste winterbanden!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jop
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Nokian WR A4 heb ik eerst voor mijn vrouw gekocht. Ze was erg tevreden met de banden daarom heb ik haar auto gepakt om ze goed te testen, toen heb ik besloten om nog een setje voor mezelf te kopen, heb ze zal ze ook aanbevelen aan mij familie en vrienden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: B.A.S.
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer tevreden. Lage rolweerstand en kleiner brandstofverbruik. Fantastisch en makelijk in bochten op natte wegen en op sneeuw. De banden heb ik in alle weersomstandigheiden getest en kan aangeven dat ze zeer vertrouwbaar zijn. Bedankt Oponeo.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian WR A4

Kies bandenmaat

Aantal producten per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian WR A4 205/55 R16 91 H 205/55 R16 91 H 77 Bestel
Nokian WR A4 205/55 R16 91 V Run On Flat 205/55 R16 91 V 91 Bestel
Nokian WR A4 225/40 R18 92 V XL 225/40 R18 92 V 130 Bestel
Nokian WR A4 225/45 R17 91 H Run On Flat 225/45 R17 91 H 125 Bestel
Nokian WR A4 225/40 R18 92 V XL 225/40 R18 92 V 124 Bestel

Aantal producten per pagina: