Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian WR G2

Merk:
Nokian
Type voertuig:
Auto
Type:
Winterbanden
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Gebruikerservaring

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Dennis
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb deze banden een tijdje geleden gekocht en ik ben zeer tevreden. Ik weet dat Nokian WR G2 een goede aankoop is. Ik rijd ermee in Chicago en als de winter heel streng in dit seizoen is en zoals we allemaal weten de escalerende crisis in de VS laat niet toe dat de autoriteiten om een ​​voldoende hoeveelheid geld uitgeven aan sneeuwruimen. Maar terug naar de band Nokian WR G2, volgens mijn gevoelens is het gedraag van de band op het ijs echt super! Bijzonder het remmen en starten op het ijs is zeer goed, en mijn auto is er geen 4x4. Op de versneeuwde harde oppervlakte is het remmen en wegrijden zeer goed en remmen in slush is misschien een beetje erger als op de harde sneeuw, maar dat is genoeg. Het starten op slush is goed voor mij. Als voor mij zijn dat de beste banden in vergelijking met andere merken, en ik rijd veel, dus ik weet waarover ik spreek. Ik ben ook verbaasd van het gedraag op de sneeuw en ijs en modder, en regen... wow. Deze band is gewoon de beste op ijs en in de regen en her ijden ermee is als rijden op lijm... ik bedoel zo'n goede grip in zo natte omstandigheden. Aan de droge oppervlakte is niet elke winterband zo goed en dat die zich op dezelfde manier gedraagt. Ik kan niet te veel om over te schrijven, want het is mijn eerste winterband maar ik ben blij met mijn aankoop, die is zeker zeer veilige band, en bij het besturen ook zonder gebruik te maken van de handrem. Een goede grip tijdens het rijden op modderige en besneeuwde wegen. Ik was echt tevreden van Nokian WR G2 sinds de eerste dag van het gebruik. De grip en het besturen zijn geweldig, maar in de winter moet je natuurlijk een gezond verstand houden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Paolo
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht Nokian WR G2 na het lezen van de positieve beoordelingen van andere gebruikers van de website en met veel plezier moet ik zeggen dat ik niet teleurgesteld was. Na de wijziging van het eerste jaar was een totale positieve stilte van de auto - ik heb de banden heel vroeg gemonteerd en de temperatuur schommelde ongeveer rond 10 graden, het effect was het beter. Na het rijden van een bepaalde afstand, als de temperatuur daalt, word de band een beetje harder (maar niet luid als zodanig!). Ik geloof dat Nokian WR G2 de perfecte band voor de voorwaarden van mijn stad is en voor de gematigd koude gebieden waar er niet te veel sneeuw ligt. Wat is het punt van het kopen van de typische winterbanden, levend in niet zo koude steden. Ik denk dat voor die gebieden waar het al de modder in plaats van sneeuw ligt - is deze Nokian een perfecte band. En meer sneeuw en gebieden kun je verder gaan - hoewel veel mogelijkhedenheb ik getest, de sneeuw was verdwenen. Naast - bevredigende slijtage, stevig vasthouden in de bochten en zijn volledig voorspelbaar en zeker. Ik zou Nokian WR G2 verder aanraden, maar in eerste instantie was ik een beetje sceptisch ten opzichte van het merk - dit jaar heb ik besloten om het te kopen van Nokian - het type V. In de zomer zal ik beschrijven.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Speciaalist
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De eerste Nokian banden en de eerste kilometers, evalueren wat overdreven bijzonder op sneeuw en ijs. Ten eerste, Nokian WR G2 biedt een zeer goede prestaties op droge en natte oppervlakte aan, zeer rustig als voor winterbanden, zelfs bij snelheden van rond de 200 km/h, bij deze snelheden zeer stabiel, er treedt geen probleem van het zwemmen op, zoals bij andere winterbanden. Ik heb veel banden getest, zowel veel Chinese uitvindingen alsook die van Europese top- en middenklasse. Volgens mij ondanks het gebrek aan kansen om Nokian WR G2 in de typische winter weeromstandigheden te testen, van november tot april gadragen zich de banden zeker raadzaam om vast te houden in bepaalde omstandigheden als een zomerband, met een ruime marge op het gebied van banden, het is niet extreem winterband maar een goed compromis voor de winterse omstandigheden die zich voordoen in ons klimaat. Beter om een ​​veelzijdige winterbanden en dergelijke komen niet naar de extreme top van de sneeuw, en gaan na het een beetje trager dan op de snelweg bij hoge snelheden op droge of natte remmen niet effectief is of doet een pirouette, wat betreurenswaardige gevolgen hebben.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Hendrik
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Getest op 2.0 TDI 140 km voorwielaandrijving. Nokian WR G2 banden maken een zeer positieve indruk. Op de droge en de natte gedragen zich zeer goed, houden zeer goed in de hoeken en tijdens het remmen. Het brandstofverbruik gemiddeld hetzelfde als in de zomer. Op de sneeuw gedraagt ​​zich ook erg goed, maar bij het remmen op iets verse sneeuw, heel vroeg in de ABS is geactiveerd, dus je moet voorzichtig zijn. Goed voor een stok van links naar rechts wanneer het proberen om eenvoudig mogelijk glijden om auto te controleren. Het rijden rechtdoor is zeer stabiel, langs een stapel sneeuw gevormd tussen de stroken ook geen probleem, zeer stabiel. Het enige probleem is het remmen op iets gereden sneeuw. Verse sneeuw een beetje beter. Versnellen zeer goed maar ongeacht oppervlak. Slush zeer goed, zeer betrouwbaar en stabiel gedrag. Ik heb slippen niet meegemaakt. De bevroren vaste oppervlak / modder ook erg goed. Overal een zeer goede band, sterk aanbevolen door de onze winterse normen. Er zij opgemerkt dat het label JAARARTIKELEN + en is iets harder dan de klassieke winterbanden. Persoonlijk ben ik zeer tevreden van de Nokian WR G2.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Mayer
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Vrij goede banden hoewel het winter seizoen 2007/2008 voorzag niet in een fatsoenlijke verscheidenheid van situaties om Nokian WR G2 te testen. Zeer goede prestaties in natte en droge omstandigheden - geen verrassingen. Op de sneeuw - geweldig, maar zoals ik al zei er was er niet genoeg. Op het ijs kan een beetje glijden, gematigde slijtage - na de 4500 km verder ziet u 8 dus het is niet slecht. Ook het geluidsniveau is heel mooi, en zeker veel beter als mijn oude banden. Echter, het grote probleem was om ze op velgen te monteren. In november kocht ik de hele set, dwz nieuwe banden en nieuwe velgen. De dienst gemarteld voor een uur met als doel de banden op lichtmetalen velgen te moenteren. Ondanks de druk van 5 atmosfeer wilde niet springen op de lipping. Misschien was het de schuld van de velgen. Ik reed naar verschillende winterbanden ven verschillende klasse maar op verschillende auto's, dus het is moeilijk te vergelijken, maar als ik opnieuw moest kiezen voor een nieuwe band waarschijnlijk zou ik Nokian WR G2 kiezen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Nokian WR G2

Nokian Wr G2 is een winterband van premium klasse. Dit model wordt door top kwaliteit en de hoogste prestaties gekenmerkt. Deze banden zijn voor personenwagens van midden en hogere klasse bestemd.

Nokian Wr G2 heeft uitstekende prestaties op sneeuwbrij en komt slippen in dergelijke omstandigheden voor. Dit model garandeert goede grip op het natte, droge en besneeuwde wegdek. Grote snelheid is geen gevaarlijkheid voor de parameters van dit model. Bijzondere eigenschappen van de band zijn bijvoorbeeld lage rolweeerstanden die helpen om het brandstofgebruik te verminderen.

Deze banden zijn geproduceerd om aan verwachtingen van de bestuurders te voldoen in de wisselvallige en onvoorspelbare weersomstandigheden die op Europese wegen tegengekomen kunnen worden. De moderne vorm van het asymmetrische loopvlak waarin de band voorzien is, verzekert beste prestaties zelfs in extreme omstandigheden. De bijzondere vorm van de gebruikte zijkanten en lamellen garanderen stabiliteit tijdens het rijden op elk soort winterse wegdek. De loopvlakgroeven zijn verantwoordelijk voor effectief en snel water en sneeuwbrijafvoer. Dat helpt het risico van aquaplaning en snowplaning te verminderen.

Bandentesten

2010 test Auto Bild Sportcars met de maat: 245/45 R18 beoordeling: ruim voldoende