Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian WR G2 SUV

Merk:
Nokian
Type voertuig:
4x4
Type:
Winterbanden
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Gebruikerservaring

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Sjors
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik zou Nokian WR G2 SUV aanbevelen, betaalbaar, stevig en goed gemaakt. Het best gedraagt die zich in de sneeuw, in de glijdende modder erger en in de stad op natte oppervlakten in de winter ook goed. Balanceren volledig glad, echt verbaasd! Als u geen gebruik van de met sneeuw bedekte wegen in het 100% maakt (volkstuin, huis, bergen, ezv..), Het is beter om goedkopere band voor het rijden in de stad te kopen. Anders, kan ik die aanbevelen als een goede keuze. De gemiddelde gebruiker - zoals ik - gaat het verschil niet voelen, tenzij rijdt je heel extreem en gevaarlijk in de winter, dan kan je vergelijken, maar op een rustige, zelfs dynamisch stedelijk / niet-stedelijke rijden is Nokian WR G2 SUV genoeg.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Demro
  Beoordeling: 3,6 111600

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede kwaliteit winterbanden voor zware SUV's. Veel beter geschikt dan de all-season banden. Auto gedraagt zich op een natuurlijk en een voorspelbaar manier. Ze zijn stil. Met winterse omstandigheden doen ze zeer goed. Als het gaat over off-road rijden, werkent ze goed in de gewone, maar niet extreme omstandigheden. Samengevat perfecte winterband voor normaal dagelijks gebruik. Als men is echter van plan om frequent off-road rijden en woont ergens waar de sneeuw is non-stop, dan denk beter aan een andere band. Als voor me is Nokian WR G2 SUV genoeg, en ik kan die aanbevelen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Paw
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Nokian banden geproduceerd in Rusland: zeer goed design en fatsoenlijke prestaties. Er waren geen problemen met balanceren, geen exploitatie problemen. Nokian WR G2 SUV gedragen zich geweldig op de besneeuwde hellingen - er waren geen onbegaanbaar plaatsen, zelfs waar de auto's met kettingen problemen hadden. Een beetje hoger geluidsniveau op het asfalt is de minimale neveneffect - zonder betekenis aan rijeigenschappen. Na het seizoen van het rijden zie ik geen specifieke tekenen van slijtage. Ik beveel het aan.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Sttorm
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Dat is de 3e keer wanneer ik een nieuwe set van Nokian banden kocht, eerder heb ik met andere SUV gereden met de beste banden van top klasse, eigenlijk moeten ze veel leren van de jongens van Nokian. Rit zelf is niet te beschrijven, auto houdt aan de sneeuw vast als het gaat op de rails, mijn beschrijving lijkt een beetje op een advertentie, maar eigenlijk was ik nooit teleurgesteld met mijn Nokian WR G2 SUV, en in de winter had ik veel moeilijke situaties op de weg... 100 of zoiets ... en die prijs :) Groetjes
 • een mening buiten NL Gebruiker: Martin G-C
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik reed een 2 tons auto met permanente vierwielaandrijving 35.000 km. Banden op de achteras met een klein verbruik, in de vooras 3 mm meer verleten. Auto reed vooral op lange routes door het hele land + reis naar Italië te skiën. Banden echt stil als naar de grootte en aard van de auto. Bij 140 km / h, kunt u veilig praten op de set en naar de radio luisteren. Ik heb geen vergelijking met anderen, maar ik ben blij met mijn aankoop. Ik zou Nokian WR G2 SUV aanraden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Nokian WR G2 SUV

Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Bandentesten

2010 test Auto Bild Allrad met de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen