Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian WR SUV 3

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nokian
Type:
Winterbanden
Aantal:
151 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 173 beoordelingen

Nokian WR SUV 3

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Nokian WR SUV 3 is een winterband speciaal voor auto's met vierwielaandrijving, SUV's zijn ontworpen. Dankzij directioneel loopvlakprofiel gedraagt het model zich perfect onder wisselende en winterse omstandigheden en presteert op de weg ongeacht het wegdektype.Stabiel rijgedrag en perfect grip zelfs bij grote snelheden worden gegarandeerd door rijke inkepingen van lamellen en winter-rubbermengsel met silica. Bij de band werden innovatieve systemen toegepast zoals: Snow Claws dat voor een zeer goede grip op sneeuw en ijs zorgt. Gepolijste dwarslopende groeven en geoptimaliseerd loopvlakpatroon voeren effectief water van onder de band af en de aquaplaning voorkomt.Directioneel loopvlakprofiel beïnvloedt het besturingscomfort van de auto positief, en de langslopende centrale rib zorgt voor stabiel rijden zowel op droog wegdek als op sneeuw, modder of ijs. De stabilisatoren opzij van het loopvlak naast de langslopende ribben en centrale rib zorgen voor extra stijfheid en driedimensionale blokkeringslamellen verbeteren het besturen en zorgen ervoor dat de rijbaan nauwkeurig niet alleen op rechter weg maar ook bij manoeuvres en in bochten gehouden wordt. Voor efficiënt en snel water- en modderafvoerzijn de sterke in de pijlen-gevormde loopvlak, diepe dwarslopende groeven en gepolijste hoofdgroeven verantwoordelijk. Dit helpt bij het handhaven van grip onafhankelijk van het weer. Het mengsel dat bij Nokian WR SUV 3 wordt gebruikt, verzekert weerstand tegen slijtage bij alle temperaturen. Daardoor kan de band met volle prestaties worden gebruikt.Informatie over de producent: Nokian is een onafhankelijke Finse merk dat de banden voor personenauto's, bestelauto's, 4x4, vrachtauto's, fietsen, landbouwmachines en industriemachines produceert. De producten van Nokian behoren tot de premium klasse en worden gekenmerkt door hoogte kwaliteit, maximale prestaties en milieuvriendelijk gebruik. Het merk in met name bekend om de winterbanden die zeer goed in moeilijke en wisselende omstandigheden presteren.

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 173 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 11110 4,0

173 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 71 Personen
 • 4 95 Personen
 • 3 4 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 2 Personen

98% van de gebruikers raadt deze band aan

98%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1567 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 173 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1454000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Hendrik
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer snelle levering van banden zoals staat het op de website. Ik ben echt blij met Nokian WR SUV 3 banden (hoewel er verschillende meningen rond over hen zijn). Zeer goede kwaliteit van premium klasse voor een zeer redelijke prijs. Dat verraste me positief. Hoewel zij in Rusland geproduceerd worden, kan ik hier geen negatieve commentaar schrijven. Ik heb ze in de herfst van 2013 jaar gekocht, terwijl ze in de zomer van hetzelfde jaar geproduceerd werden dus eigenlijk nieuw. Door hun maat (17-inch lichtmetalen velgen) waren kleine problemen met hun evenwicht, maar in de professionele montagepubt waren er geen problemen geweest. Ik moest alleen maar twee van hen aan de velg omdraaien en nog een keer monteren. Er is echt lage geluidsniveau dus praktisch is er het rijden met Nokian WR SUV 3 echt comfortabel wat zelden in het geval van winterbanden gebeurt. Ik zou vast en zeker deze band aanraden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Nico
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik rijd met winterbanden veel jaren en in mijn mening is deze Nokian WR SUV 3 echt een goede band voor een redelijke prijs. Het merk is niet zo populair populair maar de parameters zijn geschikt voor onze weersomstandigheden.Het heeft goede rijeigenschappen en een lage rolweerstand en wat ook voordelig is dat het niet luid is. In het terrein gedraagt het ​​zich ook goed, hoewel ik niet zo veel heb gereden. Ik zie geen reden om over deze band eventuele opmerkingen te formuleren.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Therry
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Dit is mijn eerste contact met Nokian WR SUV 3 banden. Ik ben positief verrast over de rijeigenschappen vooral op de Duitse snelwegen. Wat duurzaamheid betreft, is het op dit moment te vroeg om daarover mening te uiten. De banden echter na 5000 km zien er geweldig uit en ze gedragen zich alsof ze nieuw zijn. Perfecte prestaties op sneeuw en slush. Ondanks dat het ROF model is, is het rijcomfort veel beter dan met de Pirelli zomerbanden :-) Ik beveel.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Reggy
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Aanbeveling verdienende band! Nokian WR SUV 3 getest zowel op droog als op nat wegdek en op besneeuwde wegen in de Italiaanse Alpen. Betrouwbare, ESP hoeft bijna niet om gebruikt te worden zelfs als ik echt agressieve starts probeerde te doen. Remming heel goed. Zelfs bij hoge snelheden 190-200 km is deze band vrij nauwkeurig als voor een winterband. Ik zou het zeker aan andere bestuurders aanbevelen!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Kevin
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Mijn eerste indruk was zeer positief. Het nieuwe model van Nokian WR SUV 3, banden heel rustig (WR G2 waren vrij luid), stevige grip in elke weersomstandigheden (temperatuur ongeveer 10 graden C). Verhoogde comfort door de schokdemping. Er waren helemaal geen problemen met balancing en dat is ook van belang voor mij. Tot nu toe kan ik deze band aanbeveel en kijk uit naar hardere weersomstandigheden ;)

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian WR SUV 3

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian WR SUV 3 225/65 R17 106 H XL 225/65 R17 106 H 135 Bestel
Nokian WR SUV 3 215/65 R16 102 H XL 215/65 R16 102 H 92 Bestel
Nokian WR SUV 3 215/60 R17 100 H XL 215/60 R17 100 H 117 Bestel
Nokian WR SUV 3 235/65 R17 108 H XL 235/65 R17 108 H 123 Bestel
Nokian WR SUV 3 235/60 R18 107 V XL 235/60 R18 107 V 135 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Bandentesten

2016 test Auto Bild Allrad met de maat: 255/55 R18 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild Allrad met de maat: 215/65 R16 beoordeling: ruim voldoende
test Off-Road met de maat: 215/65 R16 1. plaats beoordeling: goed