Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian Z SUV

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nokian
Type:
Zomerbanden
Aantal:
150 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 48 beoordelingen

Nokian Z SUV

Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 48 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 111900 3,9

48 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 15 Personen
 • 4 30 Personen
 • 3 1 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 1 Personen

91% van de gebruikers raadt deze band aan

91%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2595 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 48 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 517000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Sander
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Een prima band voor een lage prijs. Band is stil en heeft meer dan genoeg grip voor het rijden onder normale omstandigheden. Ze zijn natuurlijk niet voor het racen. Ze zien er stoer uit en ik zou ze zeker aanbevelen. Als deze versleten zijn dan haal ik ze zeker weer.
 • Hubert
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Prima band voor een uitstekende prijs. Ik rijd al jaren nokian. Doet zeker niet onder voor michelin en zijn durzamer dan pirelli. Volgende keer weer nokian!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Barabasz
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik beveel dit model van de band 100% met een gerust geweten! Ik ben nogal veeleisend qua bandenkeuze, al toerde veel sets in verschillende auto's - meestal vrij sterk en zwawych - zeer intensief benut :) Eerst kocht ik voor de winter Nokia, zelden aangetroffen in onze badass (voor Scandinavische en Russische winters) model van de winter met spikes - Hakkapellita 7 (spikes natuurlijk vulcanizer powyciagal), werkte goed gewoon sensationeel, dus zoek op stevig op de zomer woonde ik de Nokia-account, vooral met de grootte 285/45/19 bandenmerk selectie is waardeloos en de prijzen hoog, maar andere banden als Klasse Premium ( en haar zijn Nokia) heb ik geen rekening. Gekocht bij het begin van het seizoen model met een BMW X5 SUV - achter 285/45/19 en 255/50/19 voor en ik ben zoooo blij dat Michelins zijn zeer zacht, zeer rustig, ze houden echt cool en de natte en droge, goed-augustus wywazyly met het minimum aantal gewichten, geen ii zijn heel duurzaam twee dagen na installatie liep ik voor een groot gat en originele velg en band huiverde overleefd. 3 tygodznie geleden kocht ik 2 set van hetzelfde formaat om de andere auto en ook zijn bedenkingen. Samengevat het echt swietne rubber van de bovenste planken.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Przemek
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Na het rijden bijna 5.000 km van deze banden te oordelen hen het meest ZEER GOED of perfect. Zowel op droge en natte wegen auto zelfverzekerd. Banden lijken te duren, want na deze race ik niet bandenslijtage merken te zien. Reliëf nummers op het loopvlak zijn diepte te informeren en niet worden gezien als nummer 8 was "gecompromitteerd". Banden zijn vrij rustig. maar laten en dus afhankelijk van wat het oppervlak. Ik kocht een auto met Michelin-banden en ze waren duidelijk luider. Zoals voor het rijden in een gebied dat is moeilijk voor mij om commentaar over dit, want Volvo XC90 is geen auto offroadowym, maar alleen haar gedrag op droge en natte wegen grind, zand en geïmproviseerde geregeld met betonplaten beoordelen. Voor hen, waren de banden goed te richten lichtvermindering ongelijkheid. Ik raden deze voor iedereen met banden SUV die de grote waarde prijs / kwaliteit waarderen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Mariusz
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hallo, banden vrij fris wondje kilometer, maar de eerste belangrijke observatie: banden rustig goede participatie in hoeken en gemakkelijk te controleren, om te voelen wat er gebeurt met de wielen is dit te wijten aan de versterking XL zijn de belangrijkste met een breedte van 275 en 40 profiel waarschijnlijk de auto te houden op de baan rijden in sleur wdłużnych geen gieren en gehechtheid aan het stuur, die niet is een zeer positief effect op de veiligheid. Op grind en grind doen heel goed, maar snelle bochten met dynamische rijeigenschappen kunnen tractiecontrole vergeten is wat te doen met bochtenwerk is strak, zwaar 2800kg auto 4x4. De moerassen hebben geen kans gehad om dat te ploeteren voor het moment niet spreken. Algemeen positieve eerste indrukken na het rijden meer kilometers zal ik proberen om een ​​reactie te maken, tot nu toe is het goed.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian Z SUV

Kies bandenmaat

Aantal producten per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian Z SUV 275/40 R20 106 Y XL 275/40 R20 106 Y 172 Bestel
Nokian Z SUV 255/55 R19 111 W XL 255/55 R19 111 W 150 Bestel

Aantal producten per pagina:

Bandentesten

2010 test Auto Bild Allrad met de maat: 255/55 R18 2. plaats beoordeling: uitstekend