Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian ZG2

Merk:
Nokian
Type voertuig:
Auto
Type:
Zomerbanden
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Gebruikerservaring

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Monster666
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden in de maat 215/45 R17. Het was echt moeilijk om een vergelijking met mijn andere banden te maken, omdat die eeeecht langzaam herbruiken, maar die waren toch oud, dus ik moest die vervanden. Pluspunten: 1 Nokian ZG2 verbaasde me met rijcomfort en demping van ongelijkheid. Ik heb een iets verlaagd onderstel, banden vrij laag, hoewel het is geen rijden als met een wagen. Het is veel beter dan mijn vorige banden (maar oud). 2 Laag geluidsniveau. De auto is veel stiller dan de vorige banden. 3. Het rijden in de regen. Hij rijdt bijna hetzelfde als op droog asfalt. Zeer goede greep. 4 coole uiterlijk en slijtage indicator :) Nadelen: 1 Als ik de nieuwe Nokian ZG2 liet monteren, was het rijden met mijn auto veel beter dan de oude banden. Maar er zijn geen openbaringen. Ik testte het een beetje en de plotselinge remmanoeuvres met glijden. Snel bochtenwerk ook niet kloppen, maar voor gewone rit is geweldig. Maar ik verwachtte iets meer. 2 Remmen. Tijdens hard remmen op sommige asfalt snel verliezen tractie en ABS wordt geactiveerd. Om samen te vatten. Zeer goede banden voor redelijk geld. Ik ha die zeker nog een keer kopen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: beengood
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De eerste visuele indruk is zeer gunstig. De inscriptie is klein en moeilijk te lezen. Nokian ZG2 zien als een beetje zoals banden nivellering eruit. De tweede zorg verhoogd opschrift "Made in Russia", een klein, schandelijk verborgen. De angst is echter ongegrond. Op de balancer, veroordeling 20/40g, of door woorden vulcanizer normaal. Er waren geen problemen met evenwicht. Maar uiterlijk is niet alles, wat het beste deel is onzichtbaar. Tijd voor de profs. De band laat zich heel goed op droge en natte besturen. Grote houdt bijvoorbeeld in bochten snel overwinnen van viaducten op de snelwegen. Voel grote beveiliging van de grenzen. Breekt niet tractie bij het accelereren. ESP heeft zeer weinig te maken. Prijs is zeer goede voor een branded band Vat Ik ben erg blij met mijn aankoop - Ik kan Nokian ZG2 aanbevelen..!
 • een mening buiten NL Gebruiker: peter
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  In het algemeen kan ik Nokian ZG2 goed beoordelen, misschien die kon hogere prestaties hebben, maar zeker valt die zeer gunstig geprijsd. Het is leuk dat de fabrikant de cijfers van de banden slijtage heeft gebracht, zijn geen heersers niet nodig, enen als het gasat over verbruik sinds april 25000km, heeft meer dan 5 mm gebleven, vrij goed, gezien de vrij agressieve rijstijl. In de bochten gedragen zich goed, zijn goed merkbaar als het gaat om het verlies van tractie, haar niet plotseling en onverwacht te verliezen, en heel stabiel tijdens het glijden. Remming normaal. in de natte zijn eveneens voorspelbaar en misschien een tikkeltje erger dan mijn vorige banden, alhoewel ook hier de verschillen zijn vrij marginaal. Ik beveel Nokian ZG2 aan.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Mkbewe
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik reed op Nokian ZG2 slechts een seizoen en ik ben tevreden ervan, goed vasthouden aan de bochten en tijdens snelle manoeuvres verliezen de grip niet. Bij de remming hadden ook geen enkel probleem. Bij regen of droog uitblinken sensationeel. Ik heb ook geen opmerking over geluidsniveau, dat was echt goed. Ik bestuur Passat B5 FL Sedan, en de banden hebben de maat 225/45 R17, omdat afschrijvingen kunnen nog veel te wensen over als gevolg van bandenmaat en de kwaliteit van onze wegen. Rijden op de snelweg: een openbaring, kan ik niet beschrijven, je moet jezelf dat voelen ;) Lijkt band op de velg S-Line briljant. Ik beveel Nokian ZG2 aan! Mijn cijfer 5/6. Groetjes
 • een mening buiten NL Gebruiker: Peter van de Groene
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben echt verbaad van die lange duurzaamheid van Nokian ZG2. Na een seizoen, minimale slijtage. Ik heb banden geproduceerd in Finland, en dat is belangrijk voor mij, omdat ik een kans om een ​​goede kwaliteit kreeg. Het verschil in prijs tussen wat juist is, niet van de bovenste plank, maar toch stijlvol premie en Chinese budget banden was niet zo groot, dus ik gad liever Nokian ZG2 gekozen. Ik heb dat ook besloten omdat ik zeer tevreden van Nokian winterbanden ben. Ik adviseer ook uw bedrijf Oponeo - gekocht met hen een paar sets banden. Ze zijn betrouwbaar en hebben goedkoopste banden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Nokian ZG2

Nokian ZG2 is een zomerband van de High Performance klasse. Dit model garandeert de hoogste prestaties en de beste kwaliteit. Deze is voor sportieve en krachtige auto’s bestemd.

Nokian is een Finse bedrijf dat in productie van de hoogste klasse banden gespecialiseerd is. Dit merk is bekend vooral voor de goede winterbanden die voor alle weeromstandigheden bestemd zijn. Producten van Nokian worden in verschillende landen verkopen, de grootste markten van Nokian producten zijn Verenigde Staten, Italie, Rusland, Oost-Europa en Canada.

Het rijden met Nokian ZG2 is stabiel, comfortabel en stil. Dit model werd gecreerd voor de meest veeleisende autobestuurders die van snelle en dynamische rij houden. Deze band is eveneens voor veeleisende weersomstandigheden geschikt omdat het in verschillende innovaties werd uitgerust die zijn prestaties maximaal verbetert. Het betreft vooral de loopvlakconstructie die meer lagen heeft en speciale rubbermengsel dat met nanosilica verrijkt is. Deze nieuwigheden maken een deel van Nokian Cool Zone Concept die niet alleen voor rijstabiliteit en tractie op natte wegdekken zorgt maar ook voor de duurzaamheid van een band. Het vernieuwde loopvlak dat grotere stabiliteit garandeert is niet de enige voordeel van dit model. Uitstekende tractie in de bochten, precieze wegligging en optimale grip op een nat wegdek zijn andere kenmerken van Nokian ZG2 die aan de aankoop sporen.

Ingenieurs van Nokian hebben in Nokian ZG2 Driving Safety Indicators (DSI's) gebruikt waarmee kunt u de toestand van een band controleren en bijvoorbeeld ongelijkmatige slijtage van het loopvlak voorkomen. Bovendien werd deze band in een wang uitgerust die de spanning voor de band aanwijst.

Bandentesten

2012 test Auto, Motor und Sport met de maat: 245/45 R18 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild met de maat: 225/45 R17 2. plaats beoordeling: uitstekend
test Gute Fahrt met de maat: 225/45 R17 1. plaats beoordeling: zeergoed