Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Sava Eskimo S3+

Kies de bandenmaat:

Merk:
Sava
Type:
Winterbanden
Aantal:
55 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 413 beoordelingen

Sava Eskimo S3+ beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Sava eskimo s3+ werd door een Tsjechisch merk Barum ontworpen die banden van economische klasse produceert. Vanaf 1992 behoort dit merk tot het Continental concern. Daardoor is Barum stabiel op het financiele gebied en kan zijn produtie ontwikkelen door het gebruikt van de modernste technologieën.

Sava eskimo s3+ is een winterband van economische klasse die een optimale prestaties biedt. Ze is verkrijgbaar in een concurrerende prijs. Dit model is geschikt voor de personenswagens.

Sava eskimo s3+ is geschikt voor de bestuurders die vooral veiligheid in de winter van de banden verwachten. Het model wordt ook gekenmerkt door een lagere bandstofgebruikt. Een moderne technologie van het loopvlak zorgt een snelle afvoer van het water of modder waardoor is de stabiliteit verbeterd. De dippe lamellen van het loopvlak zorgen voor een hoge duurzaamheid. De inginieurs die deze band gechappen hebben, besteedden het aandacht om dankzij het directioneel loopvlak een kortere remweg, fantastische grip en de veiligheid te garanderen terwijl het model in een aantrekkelijke prij verkrijgbaar wordt. De band wordt dus zo ontworpen om aan de wensen te voldoen van de bestuurders die vooral aan de veiligheid van zichzelf en andere weggebruikers denken.

Sava Eskimo S3+ beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 413 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2

413 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 114 Personen
 • 4 268 Personen
 • 3 20 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 4 Personen

94% van de gebruikers raadt deze band aan

94%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3135 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 413 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 3187000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • John Bogers
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  goede prijs/kwaliteit verhouding
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Rafnov
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Als voor zijn prijsklasse band sensationeel. Problemen hebben de neiging om te zijn, en ik benadruk soms (want er zijn wijdverspreid en alledaagse problemen alleen afhankelijk van de omstandigheden) alleen op het ijs met rozbełtanym en besmeurd met sneeuw. Droog en nat ijs zijn niet verschrikkelijk, voorzichtig rijden en je verplaatsen van de verlichting en de remmen zonder problemen. Op deze banden reed het tweede seizoen afgelopen winter 2012/2013 geen problemen in slecht van sneeuwvrije wegen. Bij de uitgang van de poort in de dwarse sleur van de sneeuw eenmaal op ijs met sneeuw op de kruising, de tweede keer met ijs op de bodem - ik kon niet twee of drie keer te verplaatsen. Na verse sneeuw gaat direct als een tank, kan gewoon gooien in sleur waar verpakte sneeuw gemengd met de zachte. De transversale afwijkingen van sneeuw nawianego kan gemakkelijk terug, maar beheersbaar te gooien. Hetzelfde geldt met longitudinale stroken van natte sneeuw rozjeżdżonego de auto (bv. het midden van de weg bij het inhalen) gooit iets terug en kalm - Paard 100-110 km / h Ik rijd meestal alleen met een geladen imperiaal (meer dan 50 kg van apparatuur) en de achterste nooit deed me elke beschuldigde. Dynamische rijstijl, maar, indien nodig, wees voorzichtig. Als voor het natte oppervlak is nul problemen, rijden zonder overdrijving, maar het gebeurde 130 km / h in de regen. Ik reken er niet uitgietbare waterstralen op de weg, want snel rijden op hen is gek. Kortom een ​​band voor mijn rijstijl bijna extreme.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Ludos
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Voor mij, een openbaring! Dit heeft weer een nieuwe set banden die ik kocht de auto. Deze keer was ik op zoek naar goedkopere banden en zelfs af naar geregenereerde om alleen nog voldoende profiel en rubber om eruit te komen van de drifts, maar ik vreesde de slechte eigenschappen in verschillende omstandigheden. Sava Eskimo S3 + in het algemeen zijn er geen zwakke punten. Na de eerste test, had de verse en overvloedige neerslag geen twijfels. De band bijt in de sneeuw en laat met alle afwijkingen. Als u probeert om slalom kon de auto niet knock-out van de baan. Remming van het pedaal ingedrukt om de vloer veroorzaakte een glimlach op je gezicht :) Na beroep doet Handmatig en voert het voertuig te slippen ging onmiddellijk terug naar de juiste baan. Slush op straat en smeltende sneeuw zijn geen probleem. Een beetje erger in droge omstandigheden, want hier is er meer geluid en rolweerstand, dus het is niet een premium-klasse, maar we betalen veel minder band! Ze raken op het hoofd, maar Kleber, Barum en Firestone. Diepe profiel en een groot aantal vinnen aan de randen van de banden zorgen gelijkmatige slijtage. Ik adviseer u om te vergelijken met andere fabrikanten, die niet gierig met het rubber zijn geweest ... Ik raad vooral voor het rijden op wegen voor auto's van niet ontsneeuwde compacte klasse.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Paweł
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Overschakelen naar een Eskimosy nam de slechtere prestaties in de natte (typische zwakte van winterbanden). Hier verrassen - deze band nat asfalt helemaal niet bewegen. Dit is waarschijnlijk het gevolg van de zachte compound. Rijden door diepe plassen (met een redelijke snelheid) is geassocieerd met het geluid van de fontein in het wiel goed en zo. Auto loopt op rolletjes. Het is moeilijk om te oordelen over de verhoogde rolweerstand, omdat bij lagere temperaturen de auto zelf meer te roken. Ik zou hebben om een ​​poging tot bumper maken. Zeker niet gemerkt dat de band was luid. Ik kan haar niet horen. Onder omstandigheden waar alleen echte tractie spikes (ruw ijs, slijm pośniegowa) de band als proberen te bijten in de grond op zoek naar grip. Auto gedraagt ​​voorspelbaar genoeg voor dergelijke aandoeningen. Ik weet niet hoe je met slijtage, maar blijkbaar is er geen tragedie. Ondanks de relatief lage prijs, deze band biedt veel en ik heb niets te klagen over het. Er zijn zeker beter dan mijn set DEBICA dat het zal worden vervangen door de Eskimo's. Het is interessant dat de band wordt geproduceerd in Polen. Zelfs de beste band is geen vervanging voor het denken van de bestuurder en als iemand "kop" gaat is op de band veilig zullen voelen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: boryssyb
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Fiat Marea Weekend 1.6 b krachtig gereden. Sinds 2004 word het gebruik van deze banden, en ik erg blij met hen. Op het moment dat ik klaar ben met 2 set (hun laatste winter), dan weer, dat zal de Sava. Een bewuste keuze (geselecteerd op basis van tests van de auto-tijdschriften en het internet). Ik ga ze in de grootste sneeuwstormen en ijs in het hele land - een paar keer per jaar, winter routes in de bergen en de Mazurië na een paar honderd mijl + stad en voorstedelijke gebieden van 200-300 mijl per week, vaak skiën in de Tsjechische, Slowaakse en Poolse bergen, en nu, sinds ik woon in Hawaii, en lokale wegen. Geweldig in kopnym sneeuw, zeer goed op gladde en natte sneeuw, zeer goed in het droge. Clash langzamer dan de zomer "regenachtige" Uniroyal, en rijden snel - sparen geen remmen en plezier onder-en overstuur. Familie rijdt een gerenommeerde (hogere banden klasse en premium) winterbanden en in directe vergelijking met de sneeuw en slush (starten, remmen, stuurinrichting, kopny sneeuw) zijn verrassend gelijk of beter, en kost 25-30% minder! Zeker niet de moeite waard het kopen van de duurdere de typische compacte auto of middenklasse, omdat je te veel betaalt. Ik beveel!

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Sava Eskimo S3+

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Sava Eskimo S3+ 205/55 R16 91 T 205/55 R16 91 T 55 Bestel
Sava Eskimo S3+ 205/55 R16 91 T 205/55 R16 91 T 58 Bestel
Sava Eskimo S3+ 195/65 R15 91 T 195/65 R15 91 T 46 Bestel
Sava Eskimo S3+ 175/65 R14 82 T 175/65 R14 82 T 45 Bestel
Sava Eskimo S3+ 155/65 R13 73 Q 155/65 R13 73 Q 38 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sava Eskimo S3+ test

2018 test ADAC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen