Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Toyo H09

Kies de bandenmaat:

Merk:
Toyo
Type:
Winterbanden
Aantal:
70 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 33 beoordelingen

Toyo H09

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband

Klasse: premium - hoogste kwaliteit en beste prestaties

Bestemming: bestelwagens

Loopvlakprofiel: symmetrisch - gekenmerkt door optimale prestaties onder alle omstandigheden

Maten: van 14 tot 17 inchDe winterband Toyo H09 is een band die veilige ritten voor bestelwagens garandeert. Een origineel loopvlakprofiel geeft als gevolg optimale rijprestaties onder alle winterweersomstandingheden, ook bij grotere belastingen. Dat is een veilige oplossing ook op een glad, ijzig wegdek. Deze voordelen worden aangevuld door het lage geluidsniveau.De band Toyo H09 is opvolger van Toyo H03. In vergelijking met zijn voorganger wordt deze band door nog betere prestaties op nat wegdek gekenmerkt. Een speciale constructie zorgt voor een efficiënte waterafvoer, wat het risico van sneeuw- en aquaplaning minimaliseert. Een modern loopvlakprofiel van de band werkt goed ook in diepe plassen en op wegen die door sneeuwbrij bedekt zijn. Een hoog niveau van bescherming tegen slip bij het starten en versnellen wordt bereikt door veel lamellen in de vorm van zigzag met scherpe kanten van de blokken op het loopvlakprofiel. Lamellen hebben ook een grote invloed op de kortere remweg. Door zijn universele profiel kan deze band ook op grint of op onverharde wegen gebruikt worden. De omtrek van het loopvlak is plat wat het contactoppervlak aanzienlijk vermeerdert. Daardoor wordt het loopvlak gelijkmatig versleten. Deze band is door een rubbermengsel met silica gemaakt en dat laat zijn flexibiliteit bij lage temperaturen behouden. Deze stof garandeert ook duurzaamheid en bestandheid tegen mechanische beschadigingen en voortijdige slijtage. Duurzaamheid en bestandheid tegen vervormingen is bereikt door een stalen gordel en dikkere laag rubber in de structuur van de band. Als gevolg zijn grotere belastingen geen gevaar voor deze band.Informatie over de producent: Het bedrijf Toyo is in 1944 in Osaka ontstaan. Op het begin werden er alleen vrachtwagenbanden geproduceerd maar later ook banden voor personenauto’s. In een bepaald ontwikkelingsstadium begon de productie van High Performance banden (‘hoge prestaties’). Dat was een goede beslissing omdat bestuurders zeer geintereseerd zijn in dit bandentype. Deze banden werden populair nadat ze in de films „The Fast and The Furious” en in NASCAR races verschenen. Hun aanwezigheid in Europa maakt 10% van de wereldmarkt uit.

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 33 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

33 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 10 Personen
 • 4 21 Personen
 • 3 2 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

96% van de gebruikers raadt deze band aan

96%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3250 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 33 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 387000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: het rijden in de sneeuw en ijs.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Piotr
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Banden Toyo H09 beoordeel ik hoog omdat ik geen enkel probleem met deze banden heb gehad, in zo’n situaties als volgende: wegrijden van de sneeuw, of sneeuwpap, zowel met maximale lading als met lege auto. De enige ding waar ik op zou kunnen klagen is een snellere rit op asfalt bedekt met sneeuw, de auto was dan niet volledig stabiel, de achterkant van de auto was soms naar ene of de andere de kant geduwd. Hier heb ik een voorkeur voor de directionele banden waarop ik vergelijkbare afstand reed. Na ongeveer 13000 km zie je een verschil in het loopvlak van de banden voor en achterkant - achter niets onaangeroerd, terwijl de voorzijde ongeveer 1-2mm in de hoogte heeft verloren. Hier moet nog toegevoegd worden, dat de slijtage waarschijnlijk was veroorzaakt door het gebruik van mijn bus met volledige lading.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Moris
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Deze banden kocht ik voor mijn VW T3 84R. Multivan van 1.6D. Het kon niet zo snel met de auto als 120 km / h rijden aan de hand van zijn zwakke motor, maar ik ben erg blij met mijn aankoop, omdat de auto stabiel was in bochten en goed op stuurbewegingen reageerde – over zo’n oude auto, is het onmogelijk om te zeggen – dynamisch ; - ) Meerdere keren kwam ik vast te zitten in de modderige sneeuw, maar meer door mijn slechte techniek van het rijden op een heuvel ... Op het ijs reageren Toyo H09 zoals de meeste banden - beter langzamer maar zonder glijden versnellen. Ik raad de banden aan. Groetjes!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Eldricht
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Toyo H09 zijn er in twee andere auto’s (oude sprinter en nieuwe vito) gemonteerd en ze worden als all seizoen banden gebruikt. In de winter geen problemen met het wegrijden en tractie. In de lente en herfst, af en toe rijd ik op een zachte, zandwegen en de banden doen het erg goed ze laten me nooit verzanden (in tegenstelling tot mijn vormalige banden) In de zomer voldoen zeker niet de prestaties van typische zomer banden, maar met mijn manier van het rijden met mijn auto zijn deze prestatoes helemaal voldoende voor mij.
 • een mening buiten NL Gebruiker: hipo
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  In mijn mening zijn banden Toyo H09 te zacht, want ik voel me alsof de auto een beetje glijdt. Ik had deze indruk niet bij het gebruik van andere Japanse banden, maar ze waren bijna 30 eur duurder. Over het algemeen gaat het met de banden goed, vooral in de sneeuw en smeltende sneeuw, maar de volgende keer zal ik voor de duurdere merken kiezen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Alberto
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  IK woon buiten de stad en ik kan altijd op banden Toyo H09 rekenen. Soms rij ik op de sneeuw en neem dan nog scherpe bochten. Echt fijn bij wegrijden en remmen. Ze houden perfect de tractie ook in bochten, maar mijn vrouw schrik ervan. IK HEB ZE EEN SEIZOEN EN geen zichtbare slijtage.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Toyo H09

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Toyo H09 205/65 R16 107 T C 205/65 R16 107 T 103 Bestel
Toyo H09 195/75 R16 107 R 195/75 R16 107 R 70 Bestel
Toyo H09 225/65 R16 112 R 225/65 R16 112 R 103 Bestel
Toyo H09 195/70 R15 104 R 195/70 R15 104 R 77 Bestel
Toyo H09 165/70 R14 89 R C 165/70 R14 89 R 55 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: