Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Toyo Proxes T1-R

Kies de bandenmaat:

Merk:
Toyo
Type:
Zomerbanden
Aantal:
54 / stuk
Bestel
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 841 beoordelingen

Toyo Proxes T1-R

Type: zomerband

Klasse: economisch - goede prijs-kwaliteitverhouding

Bedoeld voor: personenauto's

Loopvlak: directioneel - gedraagt zich perfect op nat wegdek

Maat: van 14 tot 22 inchToyo Proxes T1-R is de opvolger van de Toyo Proxes T1-S. Het model wordt gekenmerkt door het V-vormige directioneel loopvlakprofiel. Dankzij deze constructie voert de band water snel af en gedraagt zich perfect, zelfs op een zeer nat wegdek. Het voordeel van het model is de grote stijfheid waardoor de band zich ook perfect gedraagt op droog wegdek, en goede grip in de bochten biedt. Door de toepassing van een grotere hoeveelheid silica is onregelmatige slijtage beperkt - dat betekent dat het loopvlak aan elke kant van de band op dezelfde manier verslijt waardoor de levensduur ervan wordt verlengd. De silica die aan het rubbermengsel wordt toegevoegd, heeft ook een andere taak - hij verbetert de prestaties op nat wegdek, maakt dat de band haar flexibiliteit onafhankelijk van de weersomstandigheden behoudt en biedt optimale prestaties op een droge weg. Dit zijn echter nog niet alle voordelen van het materiaal, omdat het ook bijdraagt aan de verlaging van de rolweerstand en aan een lager brandstofverbruik en beperking van CO2-uitstoot in de lucht.Toyo Proxes T1-R zorgt voor een lager geluidniveau waardoor de reis comfortabeler wordt. De band is de ideale oplossing voor bestuurders die vaak op nat wegdek rijden en graag stuurprecisie onder alle omstandigheden ontvangen. De gelijke verdeling van de druk op de grond wordt verkregen dankzij het loopvlakpatroon - door zijn constructie wordt de remweg aanzienlijk verkort (zowel op droge als op natte ondergrond) wat de veiligheid in aanzienlijk vergroot.Informatie over de producent: De geschiedenis van Toyo begint in 1946 als Hirano Rubber Manufacturing Inc. in Osaka van start gaat met Toyo Tires. Nu bestaat de firma uit meerdere afdelingen op verschillende continenten, o.a. in de VS, China, Canada, Rusland, Italië en Groot-Brittannië. De belangrijkste verkoopmarkt blijft echter het land waar het merk vandaan komt - Japan. Wereldwijd werken er ongeveer 3.000 mensen voor het bedrijf. Toyo-banden staan bekend om hun sportieve prestaties.

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 841 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111700 3,7
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2

841 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 110 Personen
 • 4 470 Personen
 • 3 248 Personen
 • 2 12 Personen
 • 1 1 Personen

93% van de gebruikers raadt deze band aan

93%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4494 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 841 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 10586000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Koen
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  3 Mensen 1 Persoon

  Ik reed eerder op Continental ContiSportContact 5 en ik denk dat de Toyo Proxes T1-R zijn beter. Ik kochte Toyo Proxes T1-R 225/45 R17 94 W, Zr, en vooral, zijn veel stiller en ze onderdrukken oneffenheden beter (in vergelijking met Continentaal), als het mogelijk is bij het profiel 45 :). De auto presteerde zeer stabiel, zelfs boven de 230 km/h (uiteraard op de Duitse autosnelwegen;)). Op de natte wegen is moeilijk te zeggen, want ik reed tot 160 km/h, maar ik heb het gevoel dat ze het water kan afvoeren heel goed. Wat grip betreft is het ook moeilijk te zeggen bij voorwielaandrijving en meer dan 200HP – het is bijna onmoeilijk om de grip niet te breken, maar ze zijn beter dan Conti ... Ik weet niet hoe het is met het verbruik van brandstof, ik heb niet te veel gekeken, maar ik denk dat het op hetzelfde niveau blijft. Ik las dat Toyo snel kunnen verslijten, maar zal waarschijnlijk iets meer daarover het hebben in twee seizoenen :) Continental heeft waarschijnlijk harder mengsel. Ik merkte nog dat Toyo minder problemen op beschadigde wegen heeft. Ik begrijp niet meningen van sommige gebruikers dat het onmogelijk is om op Toyo Proxes T1-R tijdens de winter te rijden... Ik ben niet van plan om dat te doen, daarvoor heb ik winterbanden :) Samenvattend, ben ik met Toyo Proxes T1-R blij. Ik kan deze banden zonder twijfels aanraden. Volgens mij heeft het geen zin om teveel voor banden te betalen als ze even goed of zelfs beter dan concurrenten van topklasse zijn. Ze zijn zeker stiller en ze onderdrukken oneffenheden beter. En ze zien zo cool eruit :)
 • een mening buiten NL Gebruiker: Sander
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  De band Toyo Proxes T1-R kochte ik na het lezen van vele reviews, ik nam rekening met de prijs en ik denk dat 50€ voor 15 inch is een goede aanbieding. Ik heb een kleine Peugeot met 150 pk motor met een geweldige acceleratie. Ik was verrast dat de band nooit een keer een grip op de droge weg brak, bochten kan worden benaderd met grotere snelheden dan bij andere banden, in combinatie met een sportonderstel het effect is opvallend. Loopt als op sporen! De band heeft een velgrandbescherming en een zacht rubbermengsel dat oneffenheden goed onderdrukt. Sommigen klagen dat de band te zacht is, wat de indruk van het verliezen van de slip of gebrek aan controle op de bochten kan geven, maar volgens mij is het niet een high-performance band dus we kunnen niet alles vereisen. in de stromende regen presteert Toyo Proxes T1-R iets slechter, waterafvoer is een beetje te langzaam (groeven zijn niet genoeg diep), maar op een nat wegdek presteren banden net als goed als op droog. ABS wordt nooit ingeschakeld wat uitstekenede grip toont. Het uitzicht van de band is ook echt aantrekkelijk. Het nadeel is slijtage onder het gemiddelde. Ik beveel Toyo Proxes T1-R aan alle bestuurders die sportieve auto’s hebben en goede banden tegen aantrekkelijke prijs willen kopen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jan
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik rijd meestal op kleinere locale wegen, soms snelwegen. Ik rijd nooit te snel, nooit boven de maximale snelheid. Op kleinere wegen alles kan gebeuren maar daarvoor heb ik levensverzekering. Ik stel veiligheid van mij en van mijn familie echt op prijs. Ik heb banden gekozen die goede beoordelingen hadden en redelijk goedkoop waren. Volgens mij was het een goede keuze. Toyo Proxes T1-R zijn vooral bestemd voor sportieve auto’s en voor grotere snelheid. Ik ben een ander soort van de chauffeur. Wat voor mij belangrijk is, is goede grip die deze banden kunnen garanderen. Zelfs in de scherpste bochten houden Toyo Proxes T1-R tot de weg. Wat opmerkelijk is, ik heb geen groot verschil opgemerkt op natte en droge wegdekken. Bij de harde regen zie ik lichte aquaplanning. Wat ik als een nadeel beschouw, is dat de banden te zacht zijn. Ik heb al slijtage opgemerkt. Mijn vrouw zegt dat deze banden zien zo mooi eruit dus als mij vrouw tevreden is, zo ben ik :) Ik heb deze banden aan mijn broer aanbevolen, hij heeft een nieuwe Honda en hij houdt van circuit en rijdt agressiever dan mij. Ik ben benieuwd hoe zou Toyo T1-R voor een andere bestuurder werken. Ik zou graag nog een andere band van Toyo willen testen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Stijn
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 3 Mensen

  Ik heb Toyo Proxes T1-R gekocht vanwege mijn goede ervaringen met andere banden van Toyo. Verder was ik ook op zoek naar sportieve banden die mij zullen helpen om van alle prestaties van mijn sterke auto te genieten. Ik heb gelezen dat Toyo Proxes T1-R precies voor zulke bestuurders bestemd is. Ik heb Mazda 6 met 166 pk van de eerste generatie met voorwielaandrijving. Tot nu toe ben ik in het algemeen tevreden: ze behouden uitstekende grip in de scherpe bochten, zelfs bij hoge snelheden, zeer goed remmen op een droog wegdek, op een nat heb ik enkele problemen opgemerkt. De banden onderdrukken netjes alle oneffenheden en het lawaainiveau is zeer laag. Het is moeilijk voor mij te zeggen of ze duurzaam zijn, over de slijtage kan ik het na enkele seizoenen hebben. Op dit moment, met mijn agressieve rijstijl heb ik geen beschadigingen opgemerkt. Ik denk dat het uitzicht van Toyo Proxes T1-R is vanzelfsprekend, ik hoef hier niks toe te voegen. Voor alle sterke auto’s – beste keuze!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Bram
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 2 Mensen

  Ik ben een racingfreak en mij auto is sterk. Mij auto werd origineel in Dunlop SP2030 Sport uitgerust. Ik moest ze weggooien na 12000 km. Ze waren te hard voor deze kracht en in de auto met voorwielaandrijving werkten ze helemaal niet goed. Toen ik Toyo Proxes T1-R kocht voelde ik positieve verandering van alle prestaties. Grip, stabiliteit in de bochten en versnelling zijn allemaal aanzienlijk verbeterd. Auto beweegt langs de weg prima. Het onderstuur is verdwenen auto en het rijden wordt zo eenvouding. Het slippen ging geleidelijk door alle vier wielen, het is makkelijk te controleren. In de haarspelbochten had ik geen problemen met de grip gehad. Ik heb ook de verbetering van de versnelling opgemerkt. Ik adviseer deze banden aan iedereen die sterke auto’s hebben en van extreme ervaringen houden. Ik heb nog geen slijtage opgemerkt, ik gebruik Toyo Proxes T1-R alleen een seizoen. Ik vermoed dat ik volgende keer ook iets van Toyo zal kopen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Toyo Proxes T1-R

Kies bandenmaat

Aantal producten per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Toyo Proxes T1-R 205/55 R16 91 W ZR 205/55 R16 91 W 54 Bestel
Toyo Proxes T1-R 205/55 R16 91 W ZR 205/55 R16 91 W 56 Bestel
Toyo Proxes T1-R 225/40 R18 92 Y ZR 225/40 R18 92 Y 78 Bestel
Toyo Proxes T1-R 225/45 R17 94 W XL, ZR, FSL 225/45 R17 94 W 64 Bestel
Toyo Proxes T1-R 195/50 R15 82 V 195/50 R15 82 V 43 Bestel

Aantal producten per pagina: