Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Uniroyal AllSeasonExpert

Kies de bandenmaat:

Merk:
Uniroyal
Type:
All Season banden
Aantal:
48 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 75 beoordelingen

Uniroyal AllSeasonExpert beschrijving

Uniroyal AllSeasonExpert is ideaal voor bestuurders die van de all season banden evenwichtige prestaties en economisch rijden verwachten. De band biedt betrouwbaarheid in elke rijsituatie gedurende hele jaar.

Dit is een middenklasse product dat geschikt is voor dagelijks gebruik in de winter- en zomerseizoenen. Het model is voorzien van een directionele loopvlakprofiel die vaak bij de winterbanden wordt toegepast. De bouw van loopvlak die gevormd is in letter ”V” zorgt goed voor afvoer van water en smeltende sneeuw. Dit is te danken aan de brede groeven.

Uniroyal AllSeasonExpert is gebouwd op basis van de moderne rubbersamenstelling die gekenmerkt wordt door flexibiliteit in een breed temperatuurbereik. In de winter zorgt de band voor breder contact met de wegdek die helpt om grip te verbeteren. Hiermee wordt rijveiligheid en wandbaarheid verhoogd. In de zomer regelt het de stijfheid van de constructie en voorkomt te snelle slijtage van het loopvlak. De ingenieurs hebben ook gezorgd voor de vermindering van de rolweerstand dat tot een beperking van het brandstofverbruik leidt en dus de uitstoot van kooldioxide naar de atmosfeer beperkt wordt. Het model zorgt ook voor kortere remweg. De band heeft een optimale verdeling van de druk over het loopvlak. Hierdoor slijt het loopvlak gelijkmatig en langzaam. De band zorgt voor maximale prestaties door hele levensduur. U hoeft dus geen angst te hebben dat de grip met de doorgebrachte kilometers verminderdt en dat om die reden het niveau van rijcomfort daalt.

Informatie over de producent:

Het begon allemaal toen een gewezen Belgische artillerieofficier in 1868 een winkeltje in rubberartikelen begon op de Place Chevaux in Luik. Nu is Uniroyal een merk met meer dan 140 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in de productie van regenbanden. Het bedrijf produceert de banden van middenklasse die zich kenmerken door de beste prijs-kwaliteitverhouding en het rijcomfort onafhankelijk van de heersende weersomstandigheden. Het merk behoort tot het Continental-concern. Uniroyal biedt aan de banden voor prsonenauto’s, 4x4, bestelwagens en vrachtwagens.

Uniroyal AllSeasonExpert beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 75 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

75 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 21 Personen
 • 4 51 Personen
 • 3 1 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 1 Personen

96% van de gebruikers raadt deze band aan

96%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1949 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 75 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 617000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: BRATNIWOJ
  Beoordeling: 2,9 119000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  Deze banden heb ik gemonteerd op een minivan in Diesel. Op een koude dag zijn hun prestaties uitstekend tot 10 graden Celsius. In de winter bij het rustige rijden het veiligheidsniveau is zeer hoog en het rijgedrag is zoals bij winterbanden. In de regen voel ik me ook veilig. Alleen in de zomer kunnen verrassingen voorkomen. Op heet asfalt is het rijden minder comfortabel, de rolweerstand wordt sterker gevoeld, het rubber is zeer zacht en het is niet zo goed voor de bestuurder. Dat is een soort van compromis bij allseason banden – mijn auto is minder dynamisch bij hogere temperaturen, hogere rolweerstand – hoger brandstofverbuik – hogere uitgaven. Het versnellen is moeilijk en banden worden sneller versleten bij temperaturen boven 10 graden Celsius zoals bij winterbanden. Het loopvlakprofiel ziet eruit als een profiel van winterbanden, het rubbermensel is ook even zacht zoals mengsels van winterbanden. Nog een nadeel – de prijs is een beetje hoog en de 14 inch banden worden in Roemenie geproduceerd. Dat is niet zo leuk. Kortom – ik beveel deze banden aan iedereen die weinig rijdt maar wilt veilig rijden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: gorol
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb deze banden op het begin van september laten monteren. Ik betreur niet – zijn prestaties waren zichtbaar in de regenachtige, koude september. Op mijn auto waren origineel Passio banden gemonteerd en de grip was verschikkelijk al bij de temperatuur beneden 15 graden en ze waren zeer luid. Het verschil is zeer groot – Uniroyal banden zijn stiller, stabieler, ook in de bochten. Als ze even goed in de winter zijn, zal ik ze ook op mijn tweede auto monteren. Ze zijn zeker beter dan zomerbanden zoals Passio, Brilantis, K702, Kormoran, Efecta. Ik kan ze vergelijken met Firestone Multihawk in de herfst. Ik wacht nu op winter – ik denk dat ze beter zullen zijn dan Polaris 2 of Frigo Directional. Ik denk dat vierseizoenenbanden binnen midden klasse zijn aanzienlijk beter dan zomer- of winterbudgetbanden. Ik had ooit Navigator op Fiat CC en zijn prestaties waren beter dan van Frigo Directional en ik rijd veel in de bergen. Het is vreemd dat dit model niet zo populair is. Als ze door garages aanbevolen zouden worden, zouden garages hun klanten voor 2,5 jaar kwijt zijn.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Art
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb heel lang nagedacht over de keuze van juiste banden voor mij. Ik zocht banden voor een auto waarop niet teveel wil besteden. Er is namelijk nog de volgende auto in mijn gezin die vaker gebruikt wordt. Tot nu toe had ik altijd twee setten banden – apart voor zomer en winter. Op mijn andere auto’s ook. De prestaties van deze band zijn meer dan goed (natuurlijk niet even goed als van een zomerband), de band is zacht, grip op nat en droog wegdek is goed, ik heb ze gebruikt bij temperaturen van ongeveer 10 graden Celsius. Ik weet niet hoe zal ze in de zomer presteren. Op sneeuw en ijs voel ik bijna geen verschil tussen deze banden en winterbanden. Als iemand op zoek naar een universele band is en voorkeur aan de rustige rijstijl geeft, zou ik die aanbevelen. In plaats van twee setjes banden, kan je een hebben en het is voldoende. Het loopvlakprofiel is volgens mij mooi, de duurzaamheid na ongeveer 10000 km is bevredigend. Leuke banden 😊 Ik moet ook toevoegen dat ik meestal premiumbanden kocht maar die van Uniroyal zijn niet slechter, echt waar 😊
 • een mening buiten NL Gebruiker: Grzegorz
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Als een bestuurder heb ik op verschillende banden gereden, zowel winterbanden zoals zomerbanden. In de afgelopen twee jaar heb ik vierseizoenen banden gebruikt; Dębica Navigator 2, Falken EuroAllSeason AS200 en in de auto van mijn vrouw op banden van Uniroyal. Ik ben meestal niet zo enthousiast over producten maar in dit geval kan ik echt niet klagen. Op droog en bij de lage en hoge temperaturen zijn ze zeer stabiel, in de winter op sneeuw en ijs zijn ze even goed als Kleber Krisalp HP2 dus vrij correct. Ik was vooral verbaasd met hun prestaties op nat wegdek, dat is geweldig, tussen Uniroyal en Bridgestone Turanza ER300 zou het moeilijk voor mij zijn om betere van deze twee te kiezen. Ik denk dat deze banden een zeer goede keuze zijn voor iemand met de verstandige rijstijl die niet in de bergen woont. Voor normale, alledaagse omstandigheden zijn ze zeer goed.
 • een mening buiten NL Gebruiker: ZIBI
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Deze bandjes zijn geweldig, dat is hun tweede seizoen op mijn auto, na een paar ritten op langere afstanden en ik was nooit teleurgesteld. Zelfs op een autosnelweg zijn ze stabiel en niet te zacht, dat is ook al zijn tweede winter en ze zijn zeker beter dan goedkope winterbanden. In de bergen kon ik ook zonder problemen rijden. In de late herfst of vroege lente hebben banden voor een seizoen problemen en deze banden niet. Ik beveel deze banden van harte. We moeten opstoppen met het klagen dat allseason banden niet goed genoeg zijn. Dat is vermoedelijk de opinie van garages die minder geld verdienen op klanten met zulke banden. Ze zeggen dus dat het beter is om twee setten banden te hebben. Ik denk dat de goedkope winterband zal altijd slechter zijn dan goede allseason band. Specialisten moet dus een beetje meer objectief zijn en niet zo partijdig.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Uniroyal AllSeasonExpert

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Uniroyal AllSeasonExpert 225/40 R18 92 V XL, FR 225/40 R18 92 V 103 Bestel
Uniroyal AllSeasonExpert 225/40 R18 92 V XL, FR 225/40 R18 92 V 100 Bestel
Uniroyal AllSeasonExpert 215/60 R17 96 H FR, SUV 215/60 R17 96 H 117 Bestel
Uniroyal AllSeasonExpert 155/70 R13 75 T 155/70 R13 75 T 48 Bestel
Uniroyal AllSeasonExpert 165/70 R14 81 T 165/70 R14 81 T 61 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Uniroyal AllSeasonExpert test

2016 test Gute Fahrt met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed