Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Uniroyal RainExpert

Kies de bandenmaat:

Merk:
Uniroyal
Type:
Zomerbanden
Aantal:
59 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 656 beoordelingen

Uniroyal RainExpert beschrijving

Uniroyal RainExpert is een zomerband van de economische klasse met bovengemiddelde prestaties in goede prijs.

Uniroyal is een gewaardeerde bandenbedrijf dat bekend staat om zijn productie van regenbanden die van hoge kwaliteit zijn. Het model Uniroyal RainExpert is een van het meest representatieve modellen van dit merk. De banden met Uniroyal logo zijn met behulp van de nieuwste technologieen vervaardigd zodat zij op zo goede kwaliteit kunnen bogen. De technologieen, die in de productie gebruikt worden, komen gedeeltelijk uit de grote en wereldbekende concern Continental die eigenaar van Uniroyal is. Continental is een van de grootste fabrikant van de banden van hoogste klasse ter hele wereld en tegelijkertijd de leider van de productie van banden in Europa. De banden van Continental worden gekozen als originele uitrusting van de voertuigen merken als BMW, Ford, Porsche, Daimler AG en General Motors. Deze firma is actief vanaf 1871. Bedrijven zoals Uniroyal, Barum, Semperit, General Tire of Viking behoren tot Continental.

Uniroyal RainExpert, zoals verwijst al de naam , is een expert in het rijden in de regen. Deze band garandeert bijzonder geweldig tractie. Korte remweg en verlengde tijd van exploitatie zijn de voordelen die dit model aanbiedt. Uitstekende prestaties op nat wegdek is een verdienste van het directionele loopvlakprofiel dat op een letter “V” lijkt. Dankzij dit profiel voert het water goed en snel af tijdens het rijden op natte weg. Zulke parameters reduceren tot minimum het verschijnsel van aquaplanning en bijdragen tot de stabiliteit van een auto die op de stuurbewegingen snel reageert. Uniroyal RainExpert heeft eveneens speciale slijtageindicator waarmee zie je als de band gewisseld moet worden. Geconcludeerd is dit model een geweldige oplossing voor de moderne automobilisten die op ontspannen rijplezier zoeken.

Uniroyal RainExpert beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 656 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

656 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 244 Personen
 • 4 380 Personen
 • 3 26 Personen
 • 2 5 Personen
 • 1 1 Personen

96% van de gebruikers raadt deze band aan

96%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3758 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 656 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 6170000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op nat wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • M.Bos
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden zitten onder een caravan en zijn uitermate geschikt bij minder of slecht weer, goede wegligging dus
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: bthehutt
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Als je een set van "uniroyalek" kopen niet helemaal geloven in zijn speciale eigenschappen. Genoeg droge zomer is ook niet toegestaan ​​om vleugels te ontwikkelen, maar toonde aan dat onder droge omstandigheden zijn heel goede banden. Misschien een beetje luidruchtig, maar zeer fatsoenlijk houden Ford Focus op de weg. Ook toevallige rit door de woestijn en diepe (en gevuld met modder) aan de tractor sporen tijdens een van de zomer escapades heeft niet "uniroyalkom" oneer (misschien dankzij hen gaan zonder de hulp van de trekker). Met het begin van de herfst heb ik nu meer en meer kans om te beseffen dat wat deze band ontwikkeld. In het natte haar gedrag is vergelijkbaar - zo niet hetzelfde - voor droge droog. Verkorting van de remweg van een paar centimeter is zeer belangrijk bij het rijden in de regen in de stad, en verplaatsen, zonder verschuiven van de banden sterker ingedrukt het gas wordt puur plezier. We zullen zien hoe de situatie volgend seizoen eruit zal zien, en of de verhoogde adhesie geen invloed op de duurzaamheid van de band. Tot nu toe is dit de band voor mij dat ik vooral zou aanraden aan mensen die willen rijveiligheid in de regen te verhogen, en willen niet om een ​​fortuin te besteden aan dure banden toonaangevende fabrikanten
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotr
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De band werkt goed in de regen en natte wegen. Zwembaden zijn geen probleem - alleen het geluid van water te horen als het zwembad is diep. De band zich goed gedraagt ​​in droge omstandigheden. De band is erg zacht. Het biedt veel comfort voor onze hobbelige wegen. Een gewoonte vereist gedrag van de banden op de snelle bochten kan worden overwonnen. De band werkt en de ander geluid. Het grote gevaar is bij het overstappen naar winterbanden. Dan is de schijnbare kloof tussen de banden en de winterbanden. De bestuurder is nog niet gewend aan de hoge tractie banden en rijden op winterbanden met slechtere prestaties valt in het glijdt op een natte herfst en winter weg. De Uniroyalach bereden een seizoen ~ 12000km. Voorheen had ik Fulda Carat Progresso en waren veel meer glad (maar ze te oud waren). Voorheen had ik een Dębica Passio (op een andere samocodzie), maar die was een totale mislukking. Ik had ook de gelegenheid om te rijden ~ 2000km op de Michelin Energy Saver. De droge Michelin waren vergelijkbaar met Uniroyali. Echter, de regen Michelin te glijden tijdens het rijden op een rechte weg (met sporen en plassen) bij ~ 130km / h Aan de positieve kant is het gunstige aankoopprijs van banden.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: driver
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  banden aangekocht oktober 2013, wegens wybulenia een van de voorgaande. Ik reed ze tot dusver ongeveer 10 duizend km. Het werkt in het land, waar soms heb ik te trekken uit het asfalt op onverharde wegen, zoals toegang tot gebieden, etc. Banden ik kan gerust aanraden voor mensen die net als ik niet tienduizenden kilometers langs een jaar. Consumptie is hun grootste nadeel. Zeker niet een ritje op hen die afstand als in het vorige (Goodyear). Dit komt doordat zeer zacht verbinding die overeenkomt me alleen vanwege de lage jaarkaarten. Als het gaat om hem op een droog oppervlak gedraagt ​​zoals het hoort, wat de meeste nieuwe banden. Op een natte te goed, veel beter dan de Goodyearach (maar het is ook omdat de vorige helaas al bijna zeven jaar had, ondanks een matige slijtage). Concluderend kan ik veilig deze band aan te bevelen. Echter, als je rijdt een paar tientallen kilometers per jaar wordt aanbevolen om een ​​meer harde-blend of na ongeveer 2-3 jaar van de uitwisseling te kiezen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sumik
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb Seicento 1.1 Uniroyal op 55km + is een klein, wendbaar en levendig speelgoed auto. Elke dag, die ongeveer 60 km in de stad en langs de route. Snelheden bereiken vaak die nodig zijn voor de snelle beweging. banden rustig, zeer goed te verwijderen water. Geen probleem met de auto zwemmen in de grotere "overspoeld" sporen. Wat de grip op nat praktisch geen verschil ten opzichte drogen merken. Uit nieuwsgierigheid, toen werd het controleren van hun grip verliezen tijdens snelle bochten, en ik dacht niet dat deze grens beweegt nu toe in vergelijking met de vorige banden (Debica). Indien reeds slippen voordoet dan is het geregeld. Ik ben niet zo gelukkig als verrast! Bij het remmen met ABS is er niet zoiets als plotseling blokkeren van de wielen. Ik raad deze banden met een zuiver geweten en ik denk niet dat hij werd betekenis aan een duurdere premium band te kopen. Ik heb 2 gezinsauto (meer dan 240 km) en vraag me af over de aankoop Uniroyali voor volgend seizoen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Uniroyal RainExpert

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Uniroyal RainExpert 175/60 R14 79 H 175/60 R14 79 H 59 Bestel
Uniroyal RainExpert 175/80 R14 88 H 175/80 R14 88 H 67 Bestel
Uniroyal RainExpert 185/70 R14 88 H 185/70 R14 88 H 61 Bestel
Uniroyal RainExpert 195/70 R14 91 H 195/70 R14 91 H 68 Bestel
Uniroyal RainExpert 245/65 R17 107 H FR, SUV 245/65 R17 107 H 110 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Uniroyal RainExpert test

2013 test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende