Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Ling Long

Populaire modellen van zomerbanden Ling Long

Alle modellen van zomerbanden Ling Long

Laatst toegevoegde meningen

Het is de moeite waard om deze banden te kopen.
Mening Gers: 4,1 111110

Bij de aankoop van de banden Ling Long Greenmax vestigde ik mijn aandacht alleen maar op de beoordelingen van de klanten en op de aantrekelijke prijs. Tijdens vier maanden heb ik met deze banden meer dan 10.000 km gereden (vooral op de Duitse autosnelwegen en een beetje in de stad). Ik beoordeel deze baden zeer positief, Ze zijn vrij stil en u krijgt een gevoel van veiligheid. Mijn auto rijdt nu goed op de natte oppervlakte en op de bochten. Bij mij auto - Ford Fusion deze banden passen uitstekend! Ik zou de banden Ling Long Greenmax aan iedereen aanbevelen. Mijn beoordeling is 8/10. meer »

Goeie prijs en goeie band.
Mening Fast en furious: 3,9 111900

Ik zal de band Ling Long Greenmax aan iedereen aanraden. Ik ben tevreden met die banden want ze goed omgaan met de slechte weersomstandigheden (het regen), wat de goede kwaliteit en structuur van de band bewijst. Als je de banden voor de goede prijs wil kopen, dan is de Ling Long Greenmax een goeie keus. Ik heb die banden toevallig gekocht, volgende banden die ik wil kiezen dat zijn Fulda Sport Contact die minder lawaai maken in vergelijking tot dit model (minder 5 decibellen dan Ling Long Greenmax). meer »

Lijst van alle Ling Long zomerbanden

Winterbanden: Ling Long

Populaire modellen van winterbanden Ling Long

Alle modellen van winterbanden Ling Long

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:acer_91
Mening acer_91: 3,2 111200

Hallo, helaas zijn de banden door de vorige eigenaar gemonteerd, en vanaf het begin was er een probleem. ik heb de ophanging gerepareerd omdat ik dacht dat hierin het probleem ligt. Het bleek dat er is 70 - 100 gram verschil tussen de banden, ik kon hen niet balanceren, ze zijn ook zeer luid.. Ik zou zeker niet aanraden aan niemand en ik heb besloten om reclamatie te indienen, want de vorige eigenaar heeft me een rekening gegeven meer »

Rewelka
Mening Joe: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Veel mensen horen over Chinese banden bladnie. Mijn punt is dat het veel goedkoper is Chinees Chinese band is beter dan de "wij" van de onderste plank. Voorheen had ik Savy, prijs 370 zł per stuk, nu Linglong ik, prijs 220 zł per stuk en er is een kloof. Sava was goed in de sneeuw, vrij rustig maar uiterst onstabiel op het asfalt. Linglong is sensationeel in de sneeuw, veel stabieler dan Savy op asfalt, op de snelweg bij 150 km / h gaat rijden op rails, zodat een beetje harder, maar gezien de prijs, het is de quinol is ongeëvenaard. Zijn enige concurrentie is waarschijnlijk Goodride dat (ik ontken niet) wordt verondersteld nog beter te zijn, en de prijs van de "Chinese". Dus na die de schimmel buy banden Europese low-end, zoals de Sava en Debica als het eten van veel goedkopere chinczyk is beter, het verschil in mijn geval is 140 zł 215/55/16 op het spel! Ik kocht voor de stalen wielen en hebben een compleet nieuwe wielen voor de winter. In China gaat echt geweldige techniek up, en de prijzen zijn niet! meer »

Lijst van alle Ling Long winterbanden

All-season banden: Ling Long

Populaire modellen van all-season banden Ling Long

Alle modellen van all-season banden Ling Long

Laatst toegevoegde meningen

goede all seasons banden
Mening wil bunschoten: 4,8 111180

mooie perfecte band voor een mooie prijs ziet er goed uit en een goede wegligging over de kwaliteit kan ik weinig zeggen ik heb ze pas 3 mnd over 2 jaar kan ik pas een uitspraak doen over de kwaliteit maar voor mijn gevoel zit dat wel goed . meer »

Nette en goede band
Mening Roland Vlot: 3,9 111900

Banden zijn iets rumoerig maar over het algemeen niet hinderlijk. Uiterlijk is echt top. meer »

Lijst van alle Ling Long all-season banden