Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Nokian

Populaire modellen van zomerbanden Nokian

Alle modellen van zomerbanden Nokian

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Jos
Mening Jos: 4,2 111120

Echt een goede band. Ze zijn meesters in bandenproductie, maar niet alleen in winterbanden - zomerbanden zijn echt goed. Nokian V zijn gewoon de beste banden ter wereld, vooral voor de prijs. Overtreffen anderen. De droge gaf ik slechts 5 om te onderscheiden zijn fenomenale gedrag in de natte wegen. Rustige band met een hoog rijcomfort, ik voel me erg zelfverzekerd. Zeer extreme loopvlak, en in principe alleen langsgroeven ;) Ik was bang dat het zijdelingse steun zal verslechteren, maar niets is minder waar. De meeste plassen vooel je niet eens. De band heeft een goede greep. Zelfs hard remmen op nat schakelt niet ABS aan. Slijtage - iets hoger dan zou lijken te willen, want na 5km ging door mij ongeveer 0,5 mm (verdwijnt langzaam - het vinkje uit de banden kunnen automatisch aanwijzer op het loopvlak), maar niet realistisch zijn - snel Ik workout, remmen, scherpere ook gebeuren, 140 pk moedigt ook de fast lane ;). Maar iets voor iets - lage slijtage gelijk aan de wanhopige greep. Samengevat: Strollin 30 km / h, doet 5000 km per jaar - niet kopen, omdat ik niet eens gebruik maken van een kwart van hun mogelijkheden. Je rijdt een stuk, soms snel, u uw eigen veiligheid en gedrag in het natte waarderen - je kon niet betere banden vinden. meer »

Auteur:Jeroen
Mening Jeroen: 4,2 111120

Ik koos Nokian H gewoon omdat als ik een Vectra kocht, droeg die nrv en het rijden zeer goed reed was. Maar het loopvlak is voorbij en ik begon een nieuwe band op te zoeken. er waren Michelin, Barum, Debica, Fulda, maar iets viel me gewoon met deze band, met inbegrip dat in 2007 was het een nieuwigheid. Ik kocht die in de winter - was goedkoper en in de lente begon ik die gebruiken. Dus, perfecte stilte in de auto - geen geluid van de rollende band, op droge weg remt die perfect, het is erg hard om de auto te slippen tot horen draaide ABS. Op de natte ziet er gelijk uit en wat verbaasde me dat het aangaan van deze grotere plasse niet ruiken als de auto verliest grip en trekt in een pagina gewoon ideaal! wat te schuren, terwijl voorzichtig rijden van tijd tot tijd als een duwtje in de rug - en dus ze lopen 15.000 km tegenover verdween twee millimeter aan de voorkant en 1 millimeter profieldiepte. zo ja tellen band gemakkelijk genoeg voor vier tot vijf jaar rijden. Naar mijn mening heel goede keuze. En voor de winter in het algemeen niet een beetje ijzig als de weg te geven is inderdaad een tragedie, maar het is een zomerband - dat is om te betreden meer »

Lijst van alle Nokian zomerbanden

Winterbanden: Nokian

Populaire modellen van winterbanden Nokian

Alle modellen van winterbanden Nokian

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede band.
Mening Joahim: 5,0 11111

De banden heb ik meer dan twee maanden. Ik heb een beetje meer dan 1200 km gedaan met 150 paardenkracht in mijn auto en met het gewicht van 1,5 ton. Voornamelijk in de stad. Het eerste wat mijn aandacht trok, nadat de koerier kwam, was de geur van rubber. Deze was anders dan bij de "standaard banden". Ik heb veel over Nokian WR D4 gelezen en die hebben aan een mengsel een koolzaadolie toegevoegd, daarom kunnen ze zo'n ongewone effect veroorzaken. Deze banden ruiken echt als geen andere banden. Ik ben niet iemand die zijn aandacht vestigt op het uiterlijk van het loopvlak, het is voor mij volkomen onverschillig. Voor mij is belangrijk dat de band effectief is bij het remmen op modder-en waterafvoer en sneeuw. Op de tweede plaats is het lawaai en op de derde plaats is de rolweerstand. Maar ik moet toegeven dat het loopvlak van Nokian WR D4 uniek is wat uiterlijk betreft en ziet er heel mooi uit. Wat tractie betreft. Op droge kleeft zich de band stevig aan het oppervlak, is erg rustig, laat geen piepende geluiden in bochten. Bij hogere snelheden op de snelweg het lawaai die de banden maken is niet erg, en is minimaal en voor dit een groot pluspunt voor Nokian. Ik had de kans om te rijden in de stad tijdens echt zware regen. In plaats van wegen waren dat echt stromende water rivieren. Ik ben blij over hoe deze band kan omgaan met water. Bij 70 km / h in deze omstandigheden, hoorde ik alleen het geluid van het "gekamd" water, en de auto zat alsof geplakt. Sleuren met water? Voor deze banden maakt het niet uit. Remmen? met 70 km / u en in natte omstandigheden is het verschil niet te gezien en in vergelijking met het remmen in droge omstandigheden. Wat winterse omstandigheden betreft er waren enkele dagendat de wegen bedekt waren met de sneeuw en de banden zaten heel goed. Op de modder na de sneeuw was ook alles geweldig. Maar het is niet genoeg om hun effectiviteit op deze manier te verifiëren en een geloofwaardige adviezen te geven. Ik heb meer tijd nodig. zowel voor droge als natte wegen zijn deze Nokian WR D4 banden perfect geschikt. Wat de rolweerstand betreft er werd door me niet opgemerkt of er een hogere verbranding is. Normaal gezien is brandstofverbruik altijd iets hoger dan in zomer. Wat duurzaamheid betreft zijn die goed. Dempen van ongelijkheiden - voor mij een beetje zinloos parameter dus ik heeft geen commentaar hierover. Het hangt af van de hoogte van de band, opblazen en vering. Naar mijn mening, premium banden hebben allemaal soortgelijke parameters van dempen. Als je zoveel geld uit kunt geven dan kan ik je deze banden aanbevelen. Zo niet, kan je altijd Barum bandne kopen deze zijn ook goed maar naar mijn mening zijn die de moeite waard. meer »

Beste band die ik heb gevonden na jaren van zoeken.
Mening Yoris: 4,9 111190

Een serieuze band, Ik woon buiten de stad en ik moet elke dag 100km pendelen, op de lokale wegen en de snelweg. De weggetjes zijn de hele winter onbehandeld. Ik probeerde eerst Nokian banden op mijn oude Merc 190E, WRA3 en ze waren super banden zelfs in zware sneeuw in de oude auto met een achterwiel aandrijving. Ik montreerde deze Nokian WR D3 onder auto van mijn vrouw Citroën C3 HDI, ik had een 2005 Subaru Outback daaronder waren ook dezelfde banden. Citroën houdt de weg echt fantastisch goed in alle omstandigheden. We rijden op winterbanden hele jaar door omdat als we hier de zware regen krijgen, is het alleen veilig om op de snelweg met hoge snelheden te rijden als jij goede kwaliteit winterband hebt. Bij vorst en sneeuw zijn deze banden prachtig, zo goed dat nu als mijn vrouw op zwangerschapsverlof is zal ik Citroën gebruiken voor mijn woon-werkverkeer gebruiken, als ik weet dat er letterlijk overal mee erg ijzige of besneeuwde weg is. Ik heb Hankook Winter ICept Evo onder mijn 2002 Audi A4 Avant 130 TDI, ik kon niet financieel voor Nokians gaan toen ik aan het kopen van banden voor mijn auto was, achteraf gezien zou ik deze extra € 150 hebben bijbetaald, zoals kan ik in de Hankook’s niet vertrouwen, ze zijn goed in zware regen en wanneer de tempetature hieronder 7deg maar er geen sprake van de kwaliteit van Nokian WR D3. Tot dusver hebben we 20,0000 kilometer gedaan op onze huidige banden, de slijtage is grrot, maar ik kon misschien ze eerder hebben gedraaid, de voorkant tonen significant meer slijtage dan de achterkant, dus ik zal ze in oktober 2015 laten vervangen. In de zomer verhoog ik de spanning van tot 42psi om slijtage te verminderen, nu in de winter zijn ze opgepompt op 32psi. Ik zal mijn Hankooks in oktober 2015 wijzigen voor een set van Nokians, omdat ik hier meer vertrouw in. Banden kan kostbaar zij. mensen in Nederland denken dat ik gek ben en op winterbanden rijd maar ze hebben geen echt idee wat voor banden ze zijn, maar gezien onze lage winter temps en zware regenval in combinatie met onbehandelde, slecht onderhouden wegen is dat vrij logisch. meer »

Lijst van alle Nokian winterbanden

All-season banden: Nokian

Populaire modellen van all-season banden Nokian

Alle modellen van all-season banden Nokian

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Hania
Mening Hania: 4,5 111150

De banden heb ik gekocht met het idee dat onze winters steeds milder worden en het weer in ons land wordt steeds minder stabiel, en dus het doel van de banden is dat ze zijn beter voorbereid voor een verscheidenheid van wegomstandigheden. Banden werden getest op droog en nat wegdek tijdens de ochtend vorst. Wat het natte weer en de hechting betreft is die uitstekend, de band grijpt letterlijk in het asfalt en de controle over de auto is zeker, voorzichtbaar en veilig, ook bij snelle rijden door bochten, de auto is niet gekanteld te veel. Dit is waarschijnlijk ook te verdienen door de nieuwste schorsing.wat het droog wegdek betreft is hier een klein voordeel voor zomerbanden, de indruk is een beetje beter tijdens remmen, maar toen het oppervlak natter is is Nokian veel beter. Ter vergelijking met de vorige band die een typisch zomerband was (Continental ContiSportContact 3). Lawaai tijdens het rijden, lawaai is iets lager heb ik gemerkt en het lawaai in de auto met een snelheid van ~ 100 km / h is iets kleiner dan bij de Continental-banden. Op zijn beurt, de rolweerstand en trillingsdemping met onze hobbelige wegen is vergelijkbaar met bovengenoemde band die goed is, zelfs zeer goed, met een gat in het wegdek en laag profiel banden. Tot nu toe is er niets gebeurd met de bandjes, verbruik is nauwelijks te zien, te kleine afstand gereden ~ 4000km. Natuurlijk kon ik een volledige mening geven na de controle van de banden in winterse omstandigheden. Daarom is de band als de meest aanbevolen, maar met in de gedachte dat die in de winter nog niet in gebruik was. meer »

Perfect voor alle gelegenheden
Mening simon: 4,8 111180

Vrij lange tijd beschouwde ik all-season banden als iets dat iets vreemds is. Geen goede band voor de winter, geen goede band voor de zomer. Dat was eigenlijk mening van de meeste mensen en ik moet toegeven dat ook van mij. Tot slot besloot ik om de risico te lopen en deze banden te kopen en? en de beslissing was juist. Nu kan ik niemand begrijpen die iets slechts over all season banden bv Nokian All Weather + zegt. Je moet eerst deze kopen en gebruiken en testen en nog testen om jouw eigen mening te hebben. Misschien iets over deze Nokian All Weather + banden: De band ziet er solide uit, je kan niet bang voor een aggresief loopvlak zijn- Ik zou zeggen dat het er goed ziet uit. Het is erg rustig-veel rustiger dan de vorige all seizoen banden. Nou dempt het trillingen, auto rijdt normaal goed, zelfs onder minder dan ideale weersomstandigheden. Verrassend rustig in de bochten. Onder droge omstandigheden heb ik zeer goede tractie opgemerkt op vochtig iets slechter en in de bochten maar altijd is deze band beter dan dacht ik eraan vroeger. Op de sneeuw gedragen ze Nokian All Weather + banden zeer goed, zelfs in bochten vanaf 140 km / h met succes afgerond. Modder en slush kunnen hem niet verstoppen. Zelfs op de koude en niet te droog asfalt kan het heel dynamische rijden -en vooral veilig. Samengevat: all season banden zijn zeer goede oplossing, raad ik aan iedereen Nokian All Weather + die nu over de aankoop van banden nadenken! meer »

Lijst van alle Nokian all-season banden