Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Toledo Banden

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Toledo is een merk dat moderne economische banden fabriceert voor de meeste typen personenvoertuigen, bestelbussen en vrachtwagenvloten. Het merk is onderdeel van het concern International SD, dat al bijna 200 jaar ervaring heeft in de branche en tevens andere bekende merken onder zijn hoede heeft, zoals Duration, Zeta en Pace.


Banden van Toledo worden geproduceerd in China en Thailand, voornamelijk met het oog op de exportmarkt. Het merk beschikt over internationale certificaten die bevoegdheid geven tot verkoop over de hele wereld. Als onderdeel van International SD heeft het merk distributiecentra in Groot-Brittannië, Spanje, Verenigde Staten, Argentinië, India, Verenigde Arabische Emiraten, Rusland en Duitsland.


Toledo heeft als dochter van een internationaal concern toegang tot de allernieuwste technologische oplossingen en past deze toe om hoogwaardige budgetbanden met modern Europees design te vervaardigen. In de catalogus bevinden zich meer dan 120 maten en tot wel twintig modellen, die stapsgewijs op alle markten worden gebracht. Ze zijn een goed alternatief voor chauffeurs die graag kiezen voor productiekwaliteit tegen een toegankelijke prijs.

Toledo banden voor het zomerseizoen

Vind uw Toledo banden