Banden Nokian Tyres

Nokian Tyres Banden

Autobanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-
Kenteken

Populaire bandenmaten

225/45 R17 205/55 R16 185/65 R15 195/65 R15 205/60 R16 De matenlijst uitbreiden De matenlijst verkleinen

Aanbevolen banden van Nokian Tyres

Nokian Tyres iLine
4,5

41 reviews

Van 49 stuk

In ons aanbod hebben we 26 modellen van Nokian Tyres banden
geprijsd van 49 € tot 431 €

Nokian Tyres banden voor personenauto's

Nokian Tyres WR Snowproof
4,4

1 mening

Van 62 stuk
Nokian Tyres WeatherProof
4,5

111 reviews

Van 70 stuk
Nokian Tyres WR D4
4,5

341 reviews

Van 72 stuk
Nokian Tyres Seasonproof
4,7

7 reviews

Van 73 stuk
Nokian Tyres Wetproof
4,6

4 reviews

Van 78 stuk
Nokian Tyres WR A4
4,4

32 reviews

Van 177 stuk

Nokian Tyres 4x4 banden

Nokian Tyres Wetproof SUV
4,8

1 mening

Van 108 stuk
Nokian Tyres WR SUV 4
Van 122 stuk
Nokian Tyres Seasonproof SUV
5,0

2 reviews

Van 132 stuk
Nokian Tyres WR SUV 3
4,4

192 reviews

Van 137 stuk
Nokian Tyres Outpost AT
Van 155 stuk
Nokian Tyres Rockproof
Van 329 stuk

Nokian Tyres Banden voor bestelwagens

Nokian Tyres cLine Van
4,4

7 reviews

Van 74 stuk
Nokian Tyres cLine Cargo
4,4

13 reviews

Van 100 stuk

Nokian Tyres PLC is de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Het bedrijf is in 1988 ontstaan. De geschiedenis gaat echter terug tot het jaar 1898 toen de rubberfabriek Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. De fabriek begon in 1932 met de productie van banden. Het bekendste model van Nokian, Hakkapelitta verscheen al in 1936 op de markt.

Nokian is gespecialiseerd in de productie van winterbanden die uitstekend presteren in de moeilijke Scandinavische omstandigheden. De technici van Nokian creëren banden die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van ijskoude winters.

In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, fietsen, landbouw- en bosvoertuigen. De banden van deze Finse onderneming worden gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Het bedrijf staat bekend om de toepassing van innovatieve en pro-ecologische oplossingen. Nokian is bekend geworden als producent van de eerste winterband ter wereld en de eerste ecologische band met toepassing van laag-aromatische oliën.

De onderneming heeft fabrieken in Finland en Rusland.

Band Band

De meningen van onze klanten over Nokian Tyres banden:

  • Marcin 4,2

    Nokian Tyres Seasonproof

    Ik hecht veel waarde aan de juiste banden voor mijn auto's. Het belangrijkste voor mij is veiligheid en zekerheid. Dit zijn mijn eerste all seasons. Ik heb ze gekozen voor een auto zonder four wheel drive. Ik vind dat de Nokian Seasonproof het erg goed doet op zowel droog als nat wegdek en daarom ben ik tevreden over het lente- en zomerseizoen. We zullen zien hoe ze de winter doorkomen. Ik heb 8000 km afgelegd en nog geen spoor van slijtage. Het enige minpuntje is het lawaai bij een snelheid boven de 140 km/u. Op de meeste wegtypen is het geproduceerde geluid een soort piep/ruis (op sommige wegdekken verdwijnt dit weer). Bekijk meer >
  • Aleksandra 5,0

    Nokian Tyres WR D4

    Ik kan Nokiaanse winterbanden met een gerust geweten aanbevelen aan elke gebruiker. Dit zijn mijn eerste banden, maar zeker niet mijn laatste. Ik heb ze gekozen omdat veel mensen hun veiligheid aanraadden en ik een bewezen product en hoge kwaliteit wilde. Ze zijn ideaal voor gebruik binnen en buiten de de stad. Ik had geen noodsituatie waarin ze het niet aan konden. Net als in de beschrijvingen van de fabrikant, heeft de band een groot aantal groeven die het mogelijk maken om modder en water af te voeren. Hoog rijcomfort, geluidsloze werking van de band. De auto was gemakkelijk en gemakkelijk te besturen. Zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Bekijk meer >
  • Bogusław 5,0

    Nokian Tyres WR A4

    Remweg, tractie, bandenontwerp zorgen ervoor dat de auto gaat waar ik wil in de sneeuw en remt waar ik van plan ben te stoppen. Een premium band, maar tegen een betaalbare prijs. Een ander voordeel van Nokian-banden is dat zij hoofdzakelijk in Finland worden geproduceerd, waardoor het mogelijk is winterbanden in winterse omstandigheden te testen. Ik zou waarschijnlijk een D4-band hebben gekozen, maar het draagvermogen van de band was voor mij belangrijk vanwege de extra dakdrager. Het enige kleine minpuntje is dat als je tegen een kuil aanloopt, de band de klap hard opvangt. Het is rustig op de weg. Ik raad de Nokian A4 aan voor gebruik in de winter. Het is de moeite waard ze na het seizoen Bekijk meer > te verzorgen door de kiezelsteentjes van de lamellen te reinigen, een bewaar- en glansmiddel, een standaard en ademende hoezen.
  • Marcinas 4,9

    Nokian Tyres WeatherProof

    De eerste vierseizoenenbanden in mijn leven en ik ben onder de indruk. Geweldige handling in winter (sneeuw) en lente. De auto rijdt zelfverzekerd en veilig, ik zal vermelden dat in mijn auto geen ESP en achterwielaandrijving is. Ik gebruik al heel lang Nokian-banden, zowel zomer- als winterbanden, maar uit nieuwsgierigheid heb ik multi-season banden gekocht (ik heb winterbanden beschadigd). Het is verrassend dat het bedrijf Nokian al jaren naar de "marge" in ons land is gedegradeerd. Wie Nokiana gebruikt, weet dat dit echt geweldige premiumbanden zijn. De nieuwe vierseizoenenbanden zijn daar het bewijs van. ADVISEREN. Bekijk meer >