Controleer uw bestelling

Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Firestone FHSZ90 235/45 R17 97 Y XL, FR

Dit product is momenteel Bekeken door 6 Personen

Vergelijk

Bandenmaat:
235/45 R17
Snelheidsindex:
Y = max 300 km/h
Lastindex:
97 = max 730 kg
Bandensoort:
Zomerbanden
Soort:
Auto
 • Gratis bezorgd
 • Afleveringstijd:
  Super snel
  Bezorgen binnen 48 uur alleen beschikbaar met elektronisch betaling (credit card, iDeal, eWallet, PayPal).

Dit artikel werd gekocht Vandaag om 15:54

 • leverbaar:
  Meer dan 11 stukken op voorraad
  Aantal:
  82 / stuk
  Koop
  Beoordeling: Voldoende

  3,9 111900 91 beoordelingen

  Etikette:
  F B 73 dB
  F B 73 dB
  Meer informatie
 • Gebruikersmeningen
 • Productenbeschrijving
 • Video presentatie
 • Etikette

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 91 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111700 3,7
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111600 3,6
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1

Plaats uw mening
over de band

91 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 12 Personen
 • 4 58 Personen
 • 3 16 Personen
 • 2 5 Personen
 • 1 0 Personen

74% van de gebruikers beveelt deze band aan

74%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2931 dagen. Gedurende deze periode hebben we 91 beoordelingen.

De totale afstand gereden door onze klanten is 1010000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Artur.P.
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hello! Banden op de auto, die ik kocht. Na het lezen van advies op diverse forums, ik vreesde geluidsoverlast, die werd verweten voor de banden. Altijd terughoudend zijn om een ​​mening te maken, maar hier bevestigen alles wat ze zeggen over hun gebruikers waarschijnlijk de enige defect-HALAS. Tot ca.. 60 km / h heb je een gevoel padnietych lager, tussen 60-100km / h geluid als verdwijnen. Meer dan 100 km / h hoor ze verder, maar na de warming-up is zeker beter. Behalve als het gaat om kritiek. Rijden op rechte zonder problemen, het houden van de side-uitstekend! Remming-uitstekend! Demping ongelijkheid juist alleen vanwege het profiel en de relatief stijve ophanging auto (Lexus IS250). Reizen met de auto, de hele tijd het gevoel wat er aan de hand is met de auto, het ontbreken van een zwemmende rubberachtige of andere ongewenste sensaties. Zeer communicatief band. De natte maar niet "overstroomd" asfalt als in droge. Ik heb het hier over hun gedrag, maar de snelheid van beweging aangepast aan de omstandigheden op de weg. We moeten niet verbaasd zijn dat de eerder dezelfde Zakret reed 100 km / h en de natte slechts 60 km / h (de tarmac en asfalt ...). Over het algemeen zou ik deze banden aan te bevelen, voor mensen met een sterke auto, maar goed geluiddicht. Heeft u hetzelfde zou kopen? Waarschijnlijk niet. Misschien Continental, Yokohama ...
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: hks333
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hello! Deze banden Ik kocht vorig jaar een actieprijs en misschien zelfs promotie was niet het geld waard!. Mijn gevoel met het gedrag van deze banden zo: tot 60 km / h vreselijk merkbaar brom en een hoge rolweerstand!. Op ongeveer 60 km / h brullen en huilen genadeloos alsof hij aan lagers springen!. Van 60 - 80 km / h geluid, raasde en Boven 80 km / h tekenen van deze "kleine" verdwijnen. Rubbermengsel waaruit ze gemaakt banden zeer moeilijk - te hard, en in combinatie met profielbanden op 45 totaal ongeschikt voor het rijden op hobbelige onze Poolse steden en "highway"?. Mimio harde compound rubber banden vrij snel en sterk versleten, ziet u een aanzienlijk verlies van de band! De enige plus ik zie in deze banden een goede grip op droge en natte wegen, maar hoe zit het met het comfort van de rit op de 0 (zero!!). Ik wil niet deze banden genoeg benadrukken, want ik lees de meningen van anderen kan een goede band te zijn en de band sloeg me met een "onreine" partij, maar mijn banden zijn gemaakt in Frankrijk en in het geval van Firestone, zou dit niet gebeurd zijn!. Echter, indien een dergelijke situatie zich voordoet dat Firestone enorm moet zijn! min (-) voor de banden! Ik begroeten en wensen u een succesvolle en trafionych band keuzes!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: szarak
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Evaluatie van een overdrijving, omdat het onmogelijk is om het geluid van banden in omstandigheden waar ik rijd beoordelen - 10 jaar oude auto - er is ruis bij hogere snelheden aan alle kanten zodat je niet echt weten of deze band of iets anders. Maar ik ben blij omdat de winterbanden en het vorige jaar was een stuk slechter als het gaat om geluidsoverlast. Rating rijden zomerbanden onder winterse omstandigheden is onzin - ik gaf het zelfde vijfde Kortom, ik ben tevreden met de banden, maar ik was bang dat deze prijs, omdat ik niet kan veroorloven om een ​​band die god weet wat en god weet hoeveel, maar ook kan het zich niet veroorloven om me naar banden elk seizoen veranderen kopen. Ik ben aangenaam verrast. Ze houden de banden koel, voor zover ze kijken. Ik had een beetje moeite met evenwicht, hoewel ze een tag in de plaats die u wilt ventileren. Maar ik ga en ik klaag niet, en mijn rijstijl - wystraczająco voldoende. Ik zou aanraden. PS. Ik heb een maat 205/55/R16 en het is ook leuk voor de prijs die ik kreeg donuts van de velg in het redden van de velg.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: VVolv
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht een paar donuts 4 seizoenen geleden en ik ben erg blij. Het eerste gevoel was WoW! de reactie van de band in bochten rijstrookverandering veel sneller dan in het verleden (Toyo), automatische LED zoals op rails, zowel droog als nat. Auto Wat dreef was de Honda Civic Vti met 160 pk, vaak przeginałem ze in de bochten en donuts zo kleverig, want ik was niet in staat om hun grens adhesie controleren en probeerde hard :) Ik was geschokt over hoe langzaam consumeren, was ik ervan overtuigd dat de ze slijten veel sneller. Comfort, het profiel van de band 40 is een natuurlijk met comfortabel niet, en ook hier, want het is erg mooi verrast wyłapywały ongelijkheden, mijn Honda weegt 1150kg met mogelijke zodat het presteerde goed in mijn auto, kan de zwaardere het anders zal zijn, maar zeker een aanrader! Ter vergelijking, ga ik donuts en andere boeien kopen zal niet zo goed als deze zijn. Zoals ik lees mensen klagen, het lijkt me het nooit gereden op de goedkope, gebruikt, of zijn oude banden, dan misschien om het verschil te voelen en zo niet klagen :).
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: cinek
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht ze voor Subaru STI. Ik had ook te maken met Bridgestone 040 en 050 en de Goodyear Eagle F1. Van deze vier zeker aanraden Firestony. Aan al mijn verwachtingen in termen van comfort, reactie op torsie, voorspelbaarheid, sterkte, gedrag op het water. Elk van de bovenstaande banden iets ontbrak, en Firestone zijn voltooid. Want dit is een fatsoenlijke prijs. Het enige nadeel is de tegel rand om de velg te beschermen. Mijn items in kocht drie jaar geleden. Robuuste drie seizoenen, waaronder een dag op een natte baan in Ułęży. Vandaag nageleefd workout zijn leven gisteren bij Ułęży droge en vandaag trainen op de baan Kielce. PS Ik aarzel of twee verwijderd van de achterwielen niet opnieuw gebruiken :)

Aantal beoordelingen per pagina:

Productenbeschrijving

Firestone FHSZ90 235/45 R17 97 Y XL, FR

Productenbeschrijving is nog onbeschikbaar.
Etikette

Band Firestone FHSZ90 in de maat 235/45 R17 97 Y, volgens de informatie van de fabrikant, heeft de volgende rijeigenschappen parameters:

 • F
 • B
 • 73 dB
F B 73 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor de hoogste brandstofefficiëntie rating (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het laagste brandstofverbruik rating (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe hoger de weerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.