Controleer uw bestelling

Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Het europees
  netwerk van sales

Firestone FHSZ90 235/45 R17 97 Y XL, FR

Dit product is momenteel Bekeken door 3 Mensen

Vergelijk

Bandenmaat:
235/45 R17
Snelheidsindex:
Y = max 300 km/h
Lastindex:
97 = max 730 kg
Bandensoort:
Zomerbanden
Soort:
Auto
 • Gratis bezorgd
 • Afleveringstijd: 3-4 dagen

Dit artikel werd gekocht gisteren om 18:25

 • leverbaar:
  Meer dan 11 stukken op voorraad
  Aantal:
  88 / stuk
  Koop
  Beoordeling: Voldoende

  3,9 111900 90 beoordelingen

  Etikette:
  F B 73 dB
  F B 73 dB
  Meer informatie
 • Gebruikersmeningen
 • Productenbeschrijving
 • Video presentatie
 • Etikette

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 90 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111700 3,7
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111600 3,6
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1

Plaats uw mening
over de band

90 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 12 Personen
 • 4 57 Personen
 • 3 16 Personen
 • 2 5 Personen
 • 1 0 Personen

74% van de gebruikers beveelt deze band aan

74%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2890 dagen. Gedurende deze periode hebben we 90 beoordelingen.

De totale afstand gereden door onze klanten is 1000000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Artur.P.
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hello! Banden op de auto, die ik kocht. Na het lezen van advies op diverse forums, ik vreesde geluidsoverlast, die werd verweten voor de banden. Altijd terughoudend zijn om een ​​mening te maken, maar hier bevestigen alles wat ze zeggen over hun gebruikers waarschijnlijk de enige defect-HALAS. Tot ca.. 60 km / h heb je een gevoel padnietych lager, tussen 60-100km / h geluid als verdwijnen. Meer dan 100 km / h hoor ze verder, maar na de warming-up is zeker beter. Behalve als het gaat om kritiek. Rijden op rechte zonder problemen, het houden van de side-uitstekend! Remming-uitstekend! Demping ongelijkheid juist alleen vanwege het profiel en de relatief stijve ophanging auto (Lexus IS250). Reizen met de auto, de hele tijd het gevoel wat er aan de hand is met de auto, het ontbreken van een zwemmende rubberachtige of andere ongewenste sensaties. Zeer communicatief band. De natte maar niet "overstroomd" asfalt als in droge. Ik heb het hier over hun gedrag, maar de snelheid van beweging aangepast aan de omstandigheden op de weg. We moeten niet verbaasd zijn dat de eerder dezelfde Zakret reed 100 km / h en de natte slechts 60 km / h (de tarmac en asfalt ...). Over het algemeen zou ik deze banden aan te bevelen, voor mensen met een sterke auto, maar goed geluiddicht. Heeft u hetzelfde zou kopen? Waarschijnlijk niet. Misschien Continental, Yokohama ...
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  hks333
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hello! Deze banden Ik kocht vorig jaar een actieprijs en misschien zelfs promotie was niet het geld waard!. Mijn gevoel met het gedrag van deze banden zo: tot 60 km / h vreselijk merkbaar brom en een hoge rolweerstand!. Op ongeveer 60 km / h brullen en huilen genadeloos alsof hij aan lagers springen!. Van 60 - 80 km / h geluid, raasde en Boven 80 km / h tekenen van deze "kleine" verdwijnen. Rubbermengsel waaruit ze gemaakt banden zeer moeilijk - te hard, en in combinatie met profielbanden op 45 totaal ongeschikt voor het rijden op hobbelige onze Poolse steden en "highway"?. Mimio harde compound rubber banden vrij snel en sterk versleten, ziet u een aanzienlijk verlies van de band! De enige plus ik zie in deze banden een goede grip op droge en natte wegen, maar hoe zit het met het comfort van de rit op de 0 (zero!!). Ik wil niet deze banden genoeg benadrukken, want ik lees de meningen van anderen kan een goede band te zijn en de band sloeg me met een "onreine" partij, maar mijn banden zijn gemaakt in Frankrijk en in het geval van Firestone, zou dit niet gebeurd zijn!. Echter, indien een dergelijke situatie zich voordoet dat Firestone enorm moet zijn! min (-) voor de banden! Ik begroeten en wensen u een succesvolle en trafionych band keuzes!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  szarak
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Evaluatie van een overdrijving, omdat het onmogelijk is om het geluid van banden in omstandigheden waar ik rijd beoordelen - 10 jaar oude auto - er is ruis bij hogere snelheden aan alle kanten zodat je niet echt weten of deze band of iets anders. Maar ik ben blij omdat de winterbanden en het vorige jaar was een stuk slechter als het gaat om geluidsoverlast. Rating rijden zomerbanden onder winterse omstandigheden is onzin - ik gaf het zelfde vijfde Kortom, ik ben tevreden met de banden, maar ik was bang dat deze prijs, omdat ik niet kan veroorloven om een ​​band die god weet wat en god weet hoeveel, maar ook kan het zich niet veroorloven om me naar banden elk seizoen veranderen kopen. Ik ben aangenaam verrast. Ze houden de banden koel, voor zover ze kijken. Ik had een beetje moeite met evenwicht, hoewel ze een tag in de plaats die u wilt ventileren. Maar ik ga en ik klaag niet, en mijn rijstijl - wystraczająco voldoende. Ik zou aanraden. PS. Ik heb een maat 205/55/R16 en het is ook leuk voor de prijs die ik kreeg donuts van de velg in het redden van de velg.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  cinek
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht ze voor Subaru STI. Ik had ook te maken met Bridgestone 040 en 050 en de Goodyear Eagle F1. Van deze vier zeker aanraden Firestony. Aan al mijn verwachtingen in termen van comfort, reactie op torsie, voorspelbaarheid, sterkte, gedrag op het water. Elk van de bovenstaande banden iets ontbrak, en Firestone zijn voltooid. Want dit is een fatsoenlijke prijs. Het enige nadeel is de tegel rand om de velg te beschermen. Mijn items in kocht drie jaar geleden. Robuuste drie seizoenen, waaronder een dag op een natte baan in Ułęży. Vandaag nageleefd workout zijn leven gisteren bij Ułęży droge en vandaag trainen op de baan Kielce. PS Ik aarzel of twee verwijderd van de achterwielen niet opnieuw gebruiken :)
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  wlodeek
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Een beetje beter bewaard firestony Turanza op de velg 16 ''. Te17tki zijn ok, maar ik toevallig te breken bij de start, en ik denk niet agressief rijden, bij het remmen voor een hapje in het asfalt en milo is als een auto stopt, waar voorspellen. Bij aanvang van de bocht vaak starten esp. Ik had veel van de banden van verschillende klassen-firestony ik beschouw als een van de betere keuzes. Hoewel het naar verluidt hebben bescherming ranta wielen hebben ze zelfs niet aanraken wanneer andere banden in deze maat ze doen het zonder een probleem. Het zou slechts ponarzekałem en vestigde de aandacht op alvorens te kopen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Productenbeschrijving

Firestone FHSZ90 235/45 R17 97 Y XL, FR

Productenbeschrijving is nog onbeschikbaar.
Etikette

Band Firestone FHSZ90 in de maat 235/45 R17 97 Y, volgens de informatie van de fabrikant, heeft de volgende rijeigenschappen parameters:

 • F
 • B
 • 73 dB
F B 73 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor de hoogste brandstofefficiëntie rating (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het laagste brandstofverbruik rating (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe hoger de weerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.