Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

 

Bespaar uw tijd en geld door te bestellen bij OPONEO. Wij bieden een breed scala producten aan die zeker geschikte banden voor uw voertuig bevat. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop van banden en velgen. Onze service voldoen aan de hoogste professionele normen en wanneer u bij ons koopt, krijgt u altijd een deskundig advies.

 

SSL beveilgde bataling

We hebben 100 gekwalificeerde medewerkers, de beste computer programmeurs, profesionele klantenservice en magazijnmedewerkers om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel en effectief afgehandeld wordt. De meest recente gegevens codeermethodes, in combinatie met een world-class hardware-platform, voorzien failsafe zekerheid voor alle transacties.

 

Snel en gratis bezorgd

Onze producten worden gratis bij de klanten in hele Nederland (exclusief Waddeneilanden) afgeleverd. Wij beschikken over een geavanceerd logistiek centrum en maken gebruik van de diensten van professionele bedrijven met een veeljarige ervaring in het vervoer van goederen door heel Europa.

 

Nieuwe en originele producten.

Omdat de banden van de meest moderne fabrieken in Europa komen, kunnen we hoogste kwaliteitgarantie voor onze klanten geven. We verkopen geen banden die ouder dan 36 maanden vanaf de datum van productie.

 

Lange ervaring in het verkopen.

We verkopen de banden online sinds 2001. Dankzij onze inzet en een veeljarige ervaring, hebben we een professionele klantenservice gecreëerd om aan de behoeften van elke klant te kunnen voldoen.

 

Meer dan 2 miljoen klanten

Na 15 jaar in de branche hebben wij al 2 miljoen klanten gediend. We blijven onze diensten te ontwikkelen en hun kwaliteit te verbeteren, om zo een steeds groeiend aantal tevreden klanten te winnen.

 

Het europees
netwerk van sales

We zijn nu aanwezig in 13 Europese landen.We verhogen succesvol de omzet in onze winkels in Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Tsjechië, Ierland, Turkije en Polen, waar we al honderdduizenden banden naartoe hebben verzonden.

 

Montage partners

Oponeo.nl biedt de mogelijkheid aan van een montage van de gekochte banden en velgen bij de geautoriseerde montagepunten in Nederland. Wij staan garant voor comfort, veiligheid en professionaliteit van het hele proces vanaf de aankoop tot eindmontage.

Waarom kopen bij ons?

  • Sinds 2001 werkt OPONEO voortdurend.
  • 520.000 banden in voorraad
  • Meer dan 250 werknemers om uw bestelling snel en effectief te verwerken.
  • 2 miljoen tevreden klanten.
  • Een Europees bedrijf met winkels in Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Tsjechië, Ierland, Turkije en Polen.

We nodigen u uit om in onze winkel te kopen.

Start met winkelen