Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Over Ons

   

Algemene informatie

Oponeo.pl S.A staat geregistreerd in het 13de Handelsregister van de Kamer van Koophandel in Bydgoszcz onder het registratienummer 0000275601.

Het bedrijf Oponeo.pl S.A. is een toonaangevende online verkoper. Het bedrijf werd opgericht in Bydgoszcz in 2001. Sinds 2001 verkopen we online banden en velgen voor vrijwel alle voertuigen. Sinds 12 september 2007 staat Oponeo.pl S.A. genoteerd aan de beurs van Warschau. Oponeo heeft al meer dan 1.000.000 tevreden klanten door heel Europa.

Wij verkopen onze producten in verschillende landen in Europa. Hier zijn er adressen van onze webwinkels: www.oponeo.at; www.oponeo.de; www.oponeo.fr; www.oponeo.it; www.oponeo.es; www.oponeo.nl; www.oponeo.co.uk; www.oponeo.ie; www.oponeo.com.tr; www.oponeo.cz; www.oponeo.pl; www.oponeo.sk; www.oponeo.be

Dankzij onze voortdurend inspanning om altijd de hoogste standaard van onze diensten te garanderen, worden onze online shops beschouwd als een betrouwbare bandenleverancier voor de retail en groothandel.

Bij onze klantenservice kunt u altijd raadplegen over de juiste bandenkeuze.

Onze specialisten krijgen systematisch een training voor medewerkers van de bandenindustrie. De trainingen worden aangeboden door de banden- en velgenproducenten zoals Bridgestone, Continental, Pirelli en Alcar.

Banden worden binnen 2-5 werkdagen gratis bezorgd. De status van uw bestelling kunt u eenvoudig online volgen.

Contactgegevens

OPONEO.PL S.A.
Podleśna 17
85-145 Bydgoszcz
Polen

Telefoon: 020 790 2079
E-mail[jsEmailPlace]

Voorzitter : Dariusz Topolewski

Bankrekeningnummer :
BNP Paribas S.A.
Rekeningnummer: 22.79.73.836
IBAN: NL96BNPA0227973836
BIC-Code: BNPANL2A
BTW-nummer: NL823543973B01

 

Bandenopslag

Onze banden worden opgeslagen volgens de voorschriften van fabrikant:

  • in een schone, droge en geventileerde opslag,
  • niet blootgesteld aan vocht, direct zonlicht en sterk lampenlicht,
  • bij temperatuur van 10 tot 25 graden Celsius (hogere temperatuur kunt de veroudering van rubberproducten versnellen),
  • geen brandstoffen, oplosmiddelen, ontsmettingsmiddelen oliën, zuren, basen, chemische en schadelijke rubber stoffen worden in de buurt opgeslagen
 

Levering van velgen

Naar u verzonden velgen zijn in kartonnen dozen verpakt om de goederen tegen mechanische schade tijdens het transport te beschermen.

Bovendien introduceerde ons bedrijf binnen de belangrijkste opslagplaats speciale verpakking standaard van stalen velgen:

  • Elke set van velgen is verpakt in kartonnen dozen met handvatten voor de gemakkelijke overdraagbaarheid
  • Er worden aanvullende waarborgen gebruikt om de velgranden en verf te beschermen.
 

Rotatie

Het is ongetwijfeld een groot voordeel van ons bedrijf dat de rotatie van de banden in ons magazijn massief is. Ons assortiment wordt gedurende het jaar een paar keer gewisseld. Ons bedrijf verkoopt banden die niet ouder dan 3 jaar zijn.

 

Transport

In Nederland worden de banden gratis geleverd. We maken gebruik van professionele bezorgbedrijven met jarenlange ervaring op het gebied van de logistiek. Wij hanteren de levertijd van 2 tot 5 werkdagen wat het risico van beschadiging tijdens het transport minimaliseert.

 

Fotogalerij

 

Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo Oponeo