Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Nankang AS 1

Kies de bandenmaat:

Producent:
Nankang
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
39 / stuk
Koop
4,1
Beoordeling: Voldoende 111110 117 beoordelingen

Nankang AS 1

Nankang AS 1 is een band die gecreerd werd voor de dagelijks rij in elke weeromstandigheden, zowel op nat wegdek als op het droog. Het werd voorzien van het moderne, asymetrische loopvlak dat goede waterafvoer en geweldige tractie garandeert. Het risico op aquaplanning werd eveneens verminderd dankzij de goede verspreiding van water. Daardoor wordt de rij met Nankang AS 1 veiliger en gewoon plezieriger. Het loopvlak, dat uit twee delen bestaat, garandeert hoge rijprestaties tijdens het regenachtig weer.

Nankang is een Taiwaanees merk dat in de productie van de economische klassse gespecialiseerd is. Deze combineert redelijke prijs met goede prestaties. In de jaren 50’ van XX eeuw begonnen ze met de productie toen werd daar de eerste rubber fabriek geopend. Dit merk kreeg heel snel erkenning en vertrouwen van klanten. Aanvankelijk waren Aziatische bestuurders de ontvangers van hun banden maar Nankang begon met het verkoop nog in andere landen. Op dit moment zijn banden Nankang in meer dan 100 landen beschikbaar.

Nankang AS 1 werd gemaakt uit geavanceerde en moderne rubbermengsel die buitendien werd verrijkt met siliciumdioxideverbindingen. Dankzij dat is de band licht en duurzaam wat de rijeigenschappen van Nankang AS 1 verbetert. Deze band is eveneens beter bestand tegen mechanische gebreken. Bovendien werd de tijd van zijn exploitatie verhoogd. Het loopvlak verslijt gelijkmatig wat resulteert in het feit dat dit model hoge rijprestaties garandeert tijdens de hele tijd van het gebruik van de band. Daarenboven is het rijden met Nankang AS 1 comfortabeler dankzij lagere geluidsniveau dat met behulp van loopvlakconstructie – het dempt het geluid dat tijdens het rijden met Nankang AS 1 uitstoot.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,1 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 117 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1

117 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 27 Personen
 • 4 75 Personen
 • 3 14 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 0 Personen

92% van de gebruikers beveelt deze band aan

92%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2684 dagen. Gedurende deze periode hebben we 117 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1008000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Nick
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  3 Mensen 11 Personen

  Ik kocht een set van nieuwe Nankang AS 1 voor BMW E38 na slechte ervaringen met gebruikte merk banden. Maat van de banden is 2x 2x 235/50/18 en 255/45/18 en eerlijk zeggen dat het enige wat ik nu kan doen is het feit dat ik zo laat besloot om nieuwe banden in dit bedrijf te kopen. Nieuw rubber heeft goede grip op droge oppervlak, het is goed getest in de hoeken bij 140 km / h en de snelheid doet op deze kauwen indruk, en toch is het niet eenvoudig auto. Er zijn geen voordelen van het kopen van gebruikte Dunlop, Goodyear en andere pseudo-branded uitvindingen banden. Voor de prijs van iets minder dan de prijs van nieuwe Nankang krijgen we gebruikte, een aantal jaren band, waarvan de parameters zijn niet als nieuwe banden, zelfs deze klasse (economische) is beter. Voor het kopen van Nankang heb ik gecontroleerd of het is waard het risico bij het kopen van banden van het bedrijf en de hand op het hart zeggen dat er niets te vrezen is. Banden zijn stil, er is geen fout vinden. Veel verkopers bevestigt dat voor die prijs kan je niets beter kopen en het lijkt erop dat ze gelijk hebben. Daarnaast het bedrijf bestaat al een halve eeuw, dus ze hebben een grote ervaring en ze geen rootzoi verkopen. Allereerst, ik was bang dat ze lawaai zal maken, maar ze zijn echt stil. Ik beveel. Voor onzekere mensen of nieuwe of gebruikte banden beter zijn, laat ze proberen Nankang, dan ze toegeven zullen dat ik gelijk had :-)
 • een mening buiten NL Gebruiker: nico
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 2 Mensen

  Nankang AS-1 zijn uistekend! Gezien het feit dat ik geen rallyrijder ben, maar een regelmatige gebruiker van de auto met deze banden (slechts twee veranderd op dit moment: op de vooras) de auto heeft goede grip op de weg. Bij het starten, heb ik nog geen grote verschillen gemerkt in zowel droge als natte oppervlak: een heeeeel klein beetje minder grip in de bochten op een natte weg, maar ik was bang dat de banden zijn grip zullen verliezen, echter dat gebeurte niet. Reactie op stress is absoluut nauwkeurige en directe. Ik heb banden nog niet op de sneeuw geprobeerd :) en ik kan geen commentaar geven op de duurzaamheid door het hebben van een korte tijd, maar zal het actualiseren van de commentaar wanneer het geval zal zijn. Kortom, ik kan alleen een absoluut positief oordeel geven, ik zal de twee achterste banden weer kopen! De verhouding van prijs-kwaliteit is zeker excelleerde. De banden waren op een Peugeot 207 1.6 HDi 110CV gemonteerd. Ten slot wil ik erop wijzen dat banden zijn MADE IN CHINA (samen met bijna alle producten die tot ons komen, slechts een paar, misschien onder de bekende merken, heb je niet te weten komen. ..) hoewel het bedrijf Nankang, een van de oudste fabrikanten van bandenis, is gevestigd in Taiwan.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Otto
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik kocht Nankang AS 1, omdat ik snel en goedkoop banden voor de zomer moest, en ik wilde geen geld uitgeven aan gebruikte banden van onbekende oorsprong. Ik was bang dat ik mijn beslissing zou niet het beste zijn maar het stelde niet teleur. Ik veranderde de maat van 165 / 70R13 5j13 naar 195 / 40R17 7j17. Er is een groot verschil in grip en rijden, natuurlijk, een plus.Ik heb geen grotere brandstofverbruik opgemerkt. De auto reageert minder op een aantal micro-ongelijkheden en het word op 13” duidelijk gevoeld. De snel rijden op bochten is geen probleem, de banden hebben een goede grip op flauwe bochten, maar op een steviger is er een licht verlies van tractie. Ik spreek over mijn gevoelens op de droge omstandighede. Op de natte weg gedragen de banden goed, het verlies van grip verschijnt tijdens hard remmen, maar alleen tijdens afremmen. Auto is bijna zonder elektronica, maar op deze banden te beheersen. Kortom, voor het geld, de band aan te bevelen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Joos
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  AUDI A8 - Sinds die tijd had ik Pirelli Pzero - naar mijn mening een van de beste banden op de markt, maar slijtage was groot en ze zijn duur, maar het is de gedrag van goede banden. Nankang AS 1 is al erg goed (tot nu), goede grip op bochten (ik was in de bergen voor de winter), en het is verrassend rustig, zelfs in vergelijking met pirelli. Ik heb het niet professioneel gecontroleerd in de bochten, dus ik ken de grenzen van de tractie niet, piepen in pirelli betekende het verlies van de grip. hier is het niet verschijnt, band rijdt goed. Nu kan ik niet te veel over slijtage zeggen, het is te vroeg. In het algemeen ben ik erg blij en ik plan zeker om opnieuw dezelfde te kopen, verhouding van prijs/ kwaliteit is super. Ik was enthousiast over de prijs, maar ook de stilte in de auto die ik heb en ik ben blij.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Erik
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  Ik kocht twee stukken van Nankang AS 1 in Oekraïne, omdat ik had andere banden niet, ik heb mijn vernietigd. In Nederland, kocht ik tweede paar. Op droge oppervlak zijn geweldig. Grote Espace had geen problemen op de Albanese bochten en reed heel snel. Ze zijn heel taai, rustig en heel mooi. Maar op de natte weg zij ze niet zo goed. Bij het starten glijden de banden op de oppervlak, remmen is slechter dan mij verwachtingen. Aquaplaning – niet zo goed en niet zo slecht, tot 100km / h had ik geen gevoel van het verlies van tractie in grote plassen. Algemeen - het is een geweldige band in een goede prijs. Op nat - fataal en gevaarlijk. Het kan altijd beter zijn.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nankang AS 1

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nankang AS 1 225/45 R17 94 W XL, ZR 225/45 R17 94 W 62 Koop
Nankang AS 1 245/40 R18 97 Y XL, ZR 245/40 R18 97 Y 77 Koop
Nankang AS 1 135/70 R15 70 T 135/70 R15 70 T 39 Koop
Nankang AS 1 135/80 R12 68 S 135/80 R12 68 S 35 Koop
Nankang AS 1 155/65 R14 75 V 155/65 R14 75 V 33 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina: