Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Nankang Snow Viva 2

Kies de bandenmaat:

Producent:
Nankang
Bandensoort:
Winterbanden
Aantal:
57 / stuk
Koop
3,9
Beoordeling: Voldoende 111900 101 beoordelingen

Nankang Snow Viva 2

Nankang Snow Viva 2 is een winterband van de economische klasse. Dit model was door Nankang Rubber Tire Corporation Ltd. – Taiwanese bandenproducent – ontworpen. Het merk Nankang heeft een lange traditie, die in jaren ‘50 van de vorige eeuw al in Taipei begon. Toch de officiële datum van het begin is 25 februari 1959. Tegenwoordig exporteert Nankang zijn banden uit Taiwan naar ongeveer honderd winkels ter hele wereld.

Nankang Snow Viva 2 is winterband die speciaal voor personenauto’s werd ontworpen. Dit model heeft een directioneel loopvlakprofiel, wat zeer populair bij de winterbanden is. Deze oplossing zorgt voor een uitstekend gedrag van de band ook in de moeilijkste winterse omstandigheden. Dankzij de verschillende groeven en lamellen behoudt de band heel goede grip op elke oppervlakte: sneeuw, ijs, modder, glad en droog. De langere groeven zorgen voor beter waterafvoer, wat voorkomt de risco van slush- en aquaplanning. Het goede waterafvoer maakt de band sneller drogen en als gevolg ervan is de grip nog beter. Het belangrijkst hier is ook koretere remweg, wat moeilijk te bereiken in de winter op de weg is. Dat heeft u zekerheid tijdens besturen en veiligheid tijdens het rijden.

In Nankang Snow Viva 2 werd er moderne rubbermengsel gebruikt. Er werd hoeveelheid van koolwaterstoffen verminderd, die schadelijk voor het milieu kunnen zijn. Dat maakt dit model nog milieuvriendelijker. Dankzij dit rubbermengsel en de constructie van de band is het rijden nog veiliger, ook in de scherpste bochten. Dat verhoogt het rijcomfort en maakt de route nog effectiever. Da additonele silica in het rubbermengsel laat de parameters van de band behouden zelfs in de sterkste winter. Andere kenmerk van deze band is verlaagt rolweerstand en als gevolg ervan vermindert brandstofverbruik. Dat alles maakt het rijden met dit model nog ecologischer en economischer.

Nankang Snow Viva 2 is een perfecte band voor elke bestuurder, die hoge kwaliteit in redelijke prijs waardeert. Dankzij zijn parameters garandeert deze band veiligheid op de weg en hoog rijcomfort zowel tijdens het gewone dagelijkse rijden, maar ook tijdens de lange route.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 101 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111900 3,9

101 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 10 Personen
 • 4 72 Personen
 • 3 12 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 0 Personen

88% van de gebruikers beveelt deze band aan

88%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2510 dagen. Gedurende deze periode hebben we 101 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 806000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Olivier
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  De Nankang Snow Viva 2 zijn tweede winterseizoen onder mijn Skoda Super 2. Echt de prijs waard, ik heb ze gebruiken op de lage sneeuw zo als op de hoog sneeuw, ook op de modder en de regen. Top op de droog weg , en slechter op de natte zo als elke winterband. Ik heb op de Nankang Snow Viva 2 ogenweer 10 duizend km gereden, ook weg op de vakantie naar Slovakije. Het was geen probleem met de rijden op de bergen en uit de bergen. Er was nooit een probleem met de tractiesystemen , er zijn 12 bij mij. De Nankang Snow Viva 2 is aanbeveling waard. Ik heb net een nieuwe set voor mijn Mini gekregen, in de maat 205/45/17 , wij zullen zien hoe dit werkt , er is een verschil bij de loopvlak bij de verschillende maten, bij de bredere is er een strijp. Er zijn niet de banden voor meer jaren , maar wie gebruik nou de banden zo lang? Meestal 3 – 4 seizoenen en nieuwe. Ik heb net een niewe set voor mijn Mini gekregen, in de maat 205/45/17 , wij zullen zien hoe dit werkt , er is een verchill bij de lopflak bij de verschillende maten, bij de breedere is er een strijp. Er zijn niet de banden voor meer jaren , maar wie gebruik nou de banden zo lang? Meestal 3 – 4 seizenen en nieuwe.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Roby
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Mijn oude banden heb ik vervangen omdat ik iets in een wiel vulde kloppen. Ik dacht dat er een probleem met mijn banden was. Daarom heb ik 4 nieuwe Nankang Snow Viva 2 gekocht. Ik heb ze bij een montagepartner van Oponeo gemonteert. Ze hebben voor mij ook gratis gecontroleerd wat er aan de hand is met mijn auto. Ik moest 1 remschrijf vervangen... en nou gaat alles perfect en de Nankang Snow Viva 2 is een goede band waarop de auto zich perfect gedraagt in verschillende moeilike weersomstandigheiden. Op droog wegdek garandeert hij stabiliteit bij hoge snelheiden, op natte wegen waarborgt dit model goede grip en veiligheid. Ik wil graag de Nankang Snow Viva 2 aanraden voor iedereen die een goede band voor weinig geld wil hebben. De band is duurzam en weerstand tegen mechanische beschadingen dus u kunt hem zeker door een paar seizoenen gebruiken.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Auke
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  De prijs is TOP en de band is TOP, er zijn weinig zo goede modellen voor de large prijs. Bij deze niet alleen winterbanden zijn goed maar ook zomer, ik ben van allebei modellen tevreden. Ik heb wel een tijd met de Nankang Snow Viva 2 meegemaakt, en zeker koop ik dezelfde banden volgende keer. Niet alleen de banden zijn top maar ook een goede servies, die mensen weten wat ze doen. De mevrouw van de klantenservies had mijn met de alles helpen, ook de banden uitgezocht met de mogelijke verse DOT. Andere winkels doen dat niet. Ik zal zeker de Nankang Snow Viva 2 banden en de servies adviseren. Tot volgende keer.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Stan
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 Mensen 5 Personen

  De Nankang Snow Viva 2 heb ik al half jaar- begin winter, lente en nou in zomer. Ze hebben nu al 7000 km gereden. Ik ben zelf zeer positief , ik had eerder de banden van de bovenste klasse , en de eerste verschil welke kan ik zien dat is de geluid, De Nankang Snow Viva 2 zijn echt still, de aanzien is ook perfect. Op de winter omstandigheden hebben ze ook een goede werk gemaakt. Meestal gebruik ik deze banden hele jaar en ik zie de verschil bijna niet , ze sluiten hetzelfde, ik rijd rustig met de auto. Voor de tweede auto koop ik zeker de Nankan Snow Viva 2 banden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Tygo
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Goede band in de lage prijs, op eerst had ik slechte gevoel dat er een band voor een seizoen is, maar na de gemaakte van paar honderd kilometers ook bij verschillende omstandigheden kan ik de Nankang Snow Viva 2 voor allemaal adviseren. Om de geld gaan besparen en een goede kwaliteit van de band hebben dan de Nankang Snow Viva 2 is de beste keuze. Ik had paar situatie waar moest ik snel rennen en de auto was stabiel. Ik had ook met deze banden paar kilometer gehad op de sneeuw , en de hard regen was alles goed. Zeker om aanraden!

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nankang Snow Viva 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nankang Snow Viva 2 205/55 R16 94 H XL 205/55 R16 94 H 57 Koop
Nankang Snow Viva 2 205/55 R16 94 V XL 205/55 R16 94 V 51 Koop
Nankang Snow Viva 2 225/40 R18 92 V XL 225/40 R18 92 V 91 Koop
Nankang Snow Viva 2 225/45 R17 94 V XL 225/45 R17 94 V 72 Koop
Nankang Snow Viva 2 145/70 R12 69 T 145/70 R12 69 T 34 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina: