Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Nokian WR D4

Kies de bandenmaat:

Producent:
Nokian
Bandensoort:
Winterbanden
Aantal:
81 / stuk
Koop
4,5
Beoordeling: Goed 111150 255 beoordelingen

Nokian WR D4

Het symbool 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) van gepresenteerde band betekent dat dit product officieel erkend door de Europese Unie is. Volgens de verschillende testen uitgevoerd ten aanzien van de grip op de weg voldoet deze innovatieve band aan de veeleisende prestatienormen. In 2016 heeft de band vele onderscheidingen verzameld in prestigieuze auto banden tests. In ADAC test in de maat 185/65 R15 T heeft de band 3de plaats ingenomen. In ACE/GTÜ test in de maat 205/55 R16 heeft hij 2de plaats gekregen.

Nokian WR D4 is de nieuwigheid van dit jaar van premium klasse verantwoordelijk voor maximale prestaties, hoog kwaliteit en verhoogde veiligheid. Deze winterband is een verbeterde versie van de populaire band Nokian WR D3. Ben jij op zoek naar de banden waarop jij kan berusten? Nokian WR D4 is een opvolger van WR D3, die de band ongetwijfeld al gewaardeerd is door veeleisende bestuurders uit West-Europa en Scandinavië. Dit nieuwe model wordt gekenmerkt door moderne technologie en is bestemd voor stadsauto’s en kleine personenwagen.

Wat voor de populaire Finse autofabrikant Nokian de meest belangrijk is, is de veiligheid van de bestuurder en passagiers. Naar aanleiding hiervan hecht Nokian waarde aan voldoening aan de eisen ten aanzien van winterse omstandigheden zoals ijs en sneeuw. Nokian WR D4 is de eerste en tot nu toe enige band, die A klasse heeft gekregen ten aanzien van de grip op nat wegdek. A klasse staat namelijk voor de beste remprestatie. Het V-vormige directioneel loopvalkprofiel is gekenmerkt door maximale prestaties en korte tijd tussen het remmen en het blokkeren van het wiel op elke natte weg. Dit modern loopvlak die in loopvlakblokken met lamellen-groeven uitgerust wordt, is zonder twijfel bestemd voor het rijden onder de zwaarste winterse omstandigheden. Bovenvermelde groeven zorgen voor een goede stabiliteit. Om deze innovatieve band te scheppen wordt er rubbermengsel Nokian Twin Trac Silica gebruikt. Componenten als natuurlijk rubber, silica en raapolie hebben enorme invloed op hoge taaiheid van het materiaal en laag brandstofverbruik. Technologie Silent Sidewall garandeert laag rolweerstand en laag rolgeluid.

Nokian is een specialist in winterbanden. Nokian is een bandenproducent opgericht in 1988, die zich erg snel ontwikkelt. De grootste kenmerk van Nokian banden zijn winterbanden die speciaal voor de sterkste scandinavische winter worden geproduceert. Het verbaast dus niet dat het Finse bedrijf vandaag de grootste bandenproducent van Scandinavië is.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 255 meningen

goed
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111140 4,4
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111150 4,5
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5

255 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 148 Personen
 • 4 92 Personen
 • 3 13 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 1 Personen

95% van de gebruikers beveelt deze band aan

95%

De gegevens over de band worden verzameld voor 666 dagen. Gedurende deze periode hebben we 255 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1279000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op nat wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Joahim
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  De banden heb ik meer dan twee maanden. Ik heb een beetje meer dan 1200 km gedaan met 150 paardenkracht in mijn auto en met het gewicht van 1,5 ton. Voornamelijk in de stad. Het eerste wat mijn aandacht trok, nadat de koerier kwam, was de geur van rubber. Deze was anders dan bij de "standaard banden". Ik heb veel over Nokian WR D4 gelezen en die hebben aan een mengsel een koolzaadolie toegevoegd, daarom kunnen ze zo'n ongewone effect veroorzaken. Deze banden ruiken echt als geen andere banden. Ik ben niet iemand die zijn aandacht vestigt op het uiterlijk van het loopvlak, het is voor mij volkomen onverschillig. Voor mij is belangrijk dat de band effectief is bij het remmen op modder-en waterafvoer en sneeuw. Op de tweede plaats is het lawaai en op de derde plaats is de rolweerstand. Maar ik moet toegeven dat het loopvlak van Nokian WR D4 uniek is wat uiterlijk betreft en ziet er heel mooi uit. Wat tractie betreft. Op droge kleeft zich de band stevig aan het oppervlak, is erg rustig, laat geen piepende geluiden in bochten. Bij hogere snelheden op de snelweg het lawaai die de banden maken is niet erg, en is minimaal en voor dit een groot pluspunt voor Nokian. Ik had de kans om te rijden in de stad tijdens echt zware regen. In plaats van wegen waren dat echt stromende water rivieren. Ik ben blij over hoe deze band kan omgaan met water. Bij 70 km / h in deze omstandigheden, hoorde ik alleen het geluid van het "gekamd" water, en de auto zat alsof geplakt. Sleuren met water? Voor deze banden maakt het niet uit. Remmen? met 70 km / u en in natte omstandigheden is het verschil niet te gezien en in vergelijking met het remmen in droge omstandigheden. Wat winterse omstandigheden betreft er waren enkele dagendat de wegen bedekt waren met de sneeuw en de banden zaten heel goed. Op de modder na de sneeuw was ook alles geweldig. Maar het is niet genoeg om hun effectiviteit op deze manier te verifiëren en een geloofwaardige adviezen te geven. Ik heb meer tijd nodig. zowel voor droge als natte wegen zijn deze Nokian WR D4 banden perfect geschikt. Wat de rolweerstand betreft er werd door me niet opgemerkt of er een hogere verbranding is. Normaal gezien is brandstofverbruik altijd iets hoger dan in zomer. Wat duurzaamheid betreft zijn die goed. Dempen van ongelijkheiden - voor mij een beetje zinloos parameter dus ik heeft geen commentaar hierover. Het hangt af van de hoogte van de band, opblazen en vering. Naar mijn mening, premium banden hebben allemaal soortgelijke parameters van dempen. Als je zoveel geld uit kunt geven dan kan ik je deze banden aanbevelen. Zo niet, kan je altijd Barum bandne kopen deze zijn ook goed maar naar mijn mening zijn die de moeite waard.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Peter
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 1 Persoon

  Band Nokian WR D4 blijft fijn, omdat ze goede grip heeft nog bij zo’n snelheid als 200 km/h. Toch heb ik hier paar dingen op te merken: slechts een paar, maar toch. Eerst: bij de temperatuur boven + 10 ° C tijdens het remmen vanaf hoge snelheden heb je het gevoel dat je niet op de band, maar op kale velg rijdt – dit kan je tijdens het houden van een stuur voelen en verder: boven + 8-9stC tijdens het remmen maakt vreemde geluiden (vreemd genoeg dat ik aan het begin dacht dat ik mijn remmen moest vervangen) ten tweede: slijtage van de band is zo groot en snel, dat bijna zichtbaar maar in vergelijking met de vorig bandmodel het rubbermengsel waarvan de band geproduceeerd werd is 3x zachter dan in WR D3. Een paar dagen rijden in warme temperatuur, wat sneller remmen en plotseling na 16.000 km in plaats van 8 mm loopvlak is slechts 4 mm. Deze band is niet bestemd voor een super-agressief rijden, dan ontdekt je grootste nadelen van de band. Aan de positieve kant? Kleefstoffen zijn voor droge wegen beter dan een zomerband op nat helemaal prima omdat ik vrijwel kunnen rijden alsof er geen water op de weg was. En het laatste woord: Duurzaamheid van de band hangt van jouw rijstijl af. Als jij genoeg rustig rijdt dan kunnen ze als high performance banden beschouwd en gebruikt worden, dan zou ik Nokian WR D4 zonder twijfel willen kopen. Maar als jij buiten de stad rijdt en gressief, dan 2 sets kopen tijdens één winter is een must, en er zeker niet op rekenen dat ze goed genoeg voor volgende seizoen zullen zijn. een keuze behoort bij jou, lieve klant.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Daann
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De banden Nokian WR D4 heb ik 10 dagen geleden gekocht en heb ik ongeveer 700 km gedaan, deze zijn dus redelijk nieuw. In eerste instantie was ik gefascineerd dankzij loopvlak, nadien ben ik gewoon geworden. Maar elke dag vind ik deze aantrekkelijker ;) I like it! Tot vandaag 20.10.2015 had ik geen mogelijkheid om deze in de sneeuw te testen. Daarom geef ik deze beoordeling op van tevoren.-ik hoop dat ik geen fout ga maken. Op droge is de band sitl, zacht, heel goede grip, makkelijk te besturen. Manouvreren tijdens het parkeren zijn zachtjes, maken gaan lawaai zoals nmijn zomerbanden van premium klasse (Vredestein Sportrac 5). Dempen van ongelijkheden fantastisch. Heel goede band. Heeft me een goeie indruk. Op natte weg gedraagd zich Nokian WR D4 ook perfect. Bij het starten, niet aggresief maar wel dynamisch – tot rond 2700/min heeft de band nog nooit griep verlist. Tijdens het regen en bij de snelheid rond 120 km/h voorspelbaar en je kan alleen horen op den plastieke spatbord hoe die het water afvoert. Ik kijk er naar uit of het zal sneeuwen. Dan als het zou kunnen zal ik mijn opinie bijwerken.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Rocky
  Beoordeling: 5,0 1111100

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht deze Nokian WR D4 winterbanden en monteerde ze onder mijn auto. Ik besloot om Nokian te kopen in ‘XL’ versie met een load index 88 in plaats van 84 tot meer steun te krijgen en ik heb helemaal geen spijt van de keuze. Deze nieuwe Nokian rubber zag er zeer goed uit, in termen van grip op droog, nat en sneeuw, en ook in vergelijking met mijn oude banden van premiumklasse merken, bieden deze Nokian ook een lager brandstofverbruik en het geluidsniveau is iets lager, ondanks de winter geometrie en de groter belasting-index. Mijn auto, in combinatie met deze meting, biedt veel comfort met de zachte vering, maar het geeft veel ruimte voor sport manoeuvres. Toch vond ik meer grip dan bij mijn zomerbanden, wat me verbaasde. Gedurende de winter, waarin ik ongeveer 15.000 kilometer heb gereden, heeft het loopvlak versleten dan een millimeter. Uiteindelijk ben ik heel blij met deze aankoop. Last, but not least, de Oponeo service was eenvoudig en snel.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Autofreeq
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Misschien heb ik deze banden niet zo lang maar ik heb al ongeveer 2000km kunnen doen. Ik heb deze Nokian WR D4zowel op autosnelwegen als in de stad getest want laatste tijd rijd ik toch wel redelijk veel. Op droge grond gedragen ze zich echt goed. Op natte (het regende veel de laatste dagen) was ik zeer aangenaam verrast, omdat ik niet veel verschil voelde. Maar wat me het meest verrasde was hoe de banden manoeuvres corrigeren op gladde oppervlaktes zoals ijs en sneeuw. Ik heb al meerdere keren fout gedaan en te veel gas gegevens terwijl door de bocht aan het rijdenwas (in dit geval zouden er alleen misschien sneeuwsokken me helpen), de auto begon te vliegen, maar dankzij snelle correctie van gas en contr op de banden – de banden hielden ineens de griep. Ik beveel deze Nokian WR D4 van harte aan en zoals iemand heeft me overtuigd om Nokian banden te kopen dan wil ook dez ebanden aan andere mensen aanraden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian WR D4

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian WR D4 205/55 R16 91 H 205/55 R16 91 H 81 Koop
Nokian WR D4 205/55 R16 91 T 205/55 R16 91 T 75 Koop
Nokian WR D4 225/40 R18 92 V XL 225/40 R18 92 V 124 Koop
Nokian WR D4 225/45 R17 94 H XL 225/45 R17 94 H 95 Koop
Nokian WR D4 175/65 R14 82 T 175/65 R14 82 T 49 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina:

Bandentesten

2015 test Sport Auto in de maat: 235/35 R19 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild Sportcars in de maat: 225/45 R18 beoordeling: ruim voldoende
test Auto, Motor und Sport in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 185/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen