Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Sailun

Populaire modellen van zomerbanden Sailun

Alle modellen van zomerbanden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Sailunt Atrezzo SH402- Volgens mij: het beste banden
Mening Nick: 4,7 111170

Ik heb deze banden gekocht, omdat mijn vorige auto (Voyager CRD) werd uit Nederland ingevoerd met Sailun Atrezzo SH402 en ik had een goede ervaring met deze banden. Ik heb ze voor Scenic besteld en ik ben ook blij. Banden zijn stil, niet glad, met een goed profiel, ze slijten niet te snel, ze zijn beter op de natte oppervlakte dan CONTINENTAL op droog oppervlakt, ze rijden zoals BANDEN van de bovenste plank. SAILUN is een wereldwijde bandenproducent die medailles in internationale rankings win. Ik adviseer Sailun Atrezzo SH402 in100%. meer »

Ik zal ze nooit weer kopen!
Mening thomas: 1,7 170000

Sailun Atrezzo SH402 zijn slecht banden! Ze hebben slechte afdichting op droog en nat oppervlakte! Remtijd is lang, er is bijna geen draagvermogen! Na 15000km zijn nieuwe banden vernietigd. Als u heeft geen reservewiel, dan gaat je op weg op uw eigen risico! Nadat er meer incidenten gebeurten met deze banden. Ik zal ze nooit weer Sailun banden kopen! meer »

Lijst van alle Sailun zomerbanden

Winterbanden: Sailun

Populaire modellen van winterbanden Sailun

Alle modellen van winterbanden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Super band voor weinig geld!
Mening Jan: 4,4 111140

Zeer goede banden voor 2 keer minder geld dan banden van hogere klase. Ik besloot de Saliun ICE BLAZER WST1 te kopen na het lezen van artikels over de gadane in USA autobanden tests. Saliun merk is een grote bandenexporteur op dat continent waar aan sneeuw en extreme omstandigheiden is er geen tekort. Het enige nadeel is een lichte brullend / fluitend geluid op droog wegdek. Het hangt ook af van het type asfalt - hoe gladder oppervlak, het groter de fluit. Tot nu toe heb ik de band op licht gesneeuwde en natte wegen getest – hij gedraagt zich erg goed! Het is zeker vreemd dat de Saliun ICE BLAZER WST1 zo weinig kost! Ik hoop dat ik hem nog een paar seizoenen ga gebruiken!!! meer »

top winterband voor lage prijs
Mening Mark: 4,4 111140

Toen ik Sailun ICE BLAZER WSL2 kocht, was ik bang voor het onbekende merk. Goede reviews op Amerikanse websites en lage prijs overtuigden mij. Nu weet ik dat winterband hoeft niet duur te zijn. Ik heb een 4x4 auto, met deze banden kon ik tegen hoge sneeuw aanrijden, de auto gedraagt zich als een sneeuwploeg, ik heb geen problemen met het wegrijden en remmen op sneeuw gehad, in de bochten kon ik gerust met snelheiden van 50 km/h rijden. Wegen die helemaal met sneeuw of sneeuwbrij bedekt zijn geen uitdaging voor deze banden. Ik ben naar Alpen met deze banden gegaan, de auto was stabiel tijdens de hele rit, en de slijtage is minimaal, bijna onzichtbaar. meer »

Lijst van alle Sailun winterbanden

All-season banden: Sailun

Populaire modellen van all-season banden Sailun

Alle modellen van all-season banden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Lage prijs, goede kwaliteit.
Mening Dario: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Grote banden voor een lage prijs, zoals niet verschillen van de duurdere banden. Aanbevolen! meer »

Ik zou al die goedkope bevelen
Mening Darek: 4,8 111180

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Niets meer, niets minder Ik ben blij om directe openbaring, zou aanraden. meer »

Lijst van alle Sailun all-season banden