Controleer uw bestelling

Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Sailun

Populaire modellen van zomerbanden Sailun

Alle modellen van zomerbanden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Sailunt Atrezzo SH402- Volgens mij: het beste banden
Mening Nick: 4,7 111170

Ik heb deze banden gekocht, omdat mijn vorige auto (Voyager CRD) werd uit Nederland ingevoerd met Sailun Atrezzo SH402 en ik had een goede ervaring met deze banden. Ik heb ze voor Scenic besteld en ik ben ook blij. Banden zijn stil, niet glad, met een goed profiel, ze slijten niet te snel, ze zijn beter op de natte oppervlakte dan CONTINENTAL op droog oppervlakt, ze rijden zoals BANDEN van de bovenste plank. SAILUN is een wereldwijde bandenproducent die medailles in internationale rankings win. Ik adviseer Sailun Atrezzo SH402 in100%. meer »

Ik zal ze nooit weer kopen!
Mening thomas: 1,7 170000

Sailun Atrezzo SH402 zijn slecht banden! Ze hebben slechte afdichting op droog en nat oppervlakte! Remtijd is lang, er is bijna geen draagvermogen! Na 15000km zijn nieuwe banden vernietigd. Als u heeft geen reservewiel, dan gaat je op weg op uw eigen risico! Nadat er meer incidenten gebeurten met deze banden. Ik zal ze nooit weer Sailun banden kopen! meer »

Lijst van alle Sailun zomerbanden

Winterbanden: Sailun

Populaire modellen van winterbanden Sailun

Alle modellen van winterbanden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

top winterband voor lage prijs
Mening Mark: 4,4 111140

Toen ik Sailun ICE BLAZER WSL2 kocht, was ik bang voor het onbekende merk. Goede reviews op Amerikanse websites en lage prijs overtuigden mij. Nu weet ik dat winterband hoeft niet duur te zijn. Ik heb een 4x4 auto, met deze banden kon ik tegen hoge sneeuw aanrijden, de auto gedraagt zich als een sneeuwploeg, ik heb geen problemen met het wegrijden en remmen op sneeuw gehad, in de bochten kon ik gerust met snelheiden van 50 km/h rijden. Wegen die helemaal met sneeuw of sneeuwbrij bedekt zijn geen uitdaging voor deze banden. Ik ben naar Alpen met deze banden gegaan, de auto was stabiel tijdens de hele rit, en de slijtage is minimaal, bijna onzichtbaar. meer »

goed maar niet uitstekend
Mening Jens: 3,5 111500

In principe lijken Sailun ICE BLAZER WSL2 oké te zijn. Ik verwachtte niet veel van een Aziätisch merk, de prijs was echt goed een ik heb nieuwe winterbanden met spoed nodig gehad. De banden zijn stil i.v.t. andere banden in vergelijkbare prijs, rijcomfort is hoog, ze behouden goede grip zelfs in de bergen. Ik heb een beetje probleem met de montage maar tot nu toe ben ik niet zeker of het fout van de garage of van de band was. Na de montage alles in orde was. Volgend keer zal ik mischien een ander merk uit Azië proberen. meer »

Lijst van alle Sailun winterbanden

All-season banden: Sailun

Populaire modellen van all-season banden Sailun

Alle modellen van all-season banden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Professionele band, zeer duurzaam en veilig.
Mening Oskar Z: 4,4 111140

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht deze banden om te kunnen overleven, hoewel het najaar, nu ben ik geschokt. Ik rijd een auto die meer dan 300 pk heeft, dus helaas de banden moeten meer geld te besteden, en die zijn gekocht als een extra set en opmerking ... Ik heb nog nooit zo'n grote selectie van banden op de auto had. Paardrijden voor meer dan een half jaar en ik was in staat om te proberen hen in alle omstandigheden: de zomer, regen, natte bladeren, sneeuw, modder. Niets is het verschrikkelijk en ik voel dat, tenzij iemand een fout gemaakt in de fabriek. Ik geef toe dat het loopvlak op het stuurwiel voelt soms, afhankelijk van de oppervlakte, maar het is geen defect. De prijs is ten minste ongeveer 60% te laag. Weekgemiddelde van 700km en rijd er op hen nog steeds ontbreken van enige tekenen van gebruik. Geproefd in het voorgaande jaar op de band merk met de letter "P" (Ik wil niet antyreklamy doen) en helaas overleefde slechts een jaar, hoewel ze niet zo effectief als deze. Sterk aanbevolen en het proberen waard niet op het advies van de mensen die zeggen "doe de Chinese niet nemen" omdat mensen benijd je niet zo te spreken te luisteren. 4 seizoenen op de band en hoeveel geld bespaard. meer »

Koele band tegen een goede prijs
Mening wojtas: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht tot nu toe slechts 2 want ik was niet zeker wat te verwachten op deze prijs, maar ik ben aangenaam verrast. Augustus bang voor lawaai, waarvan sommige hebben geschreven, maar ik heb niets alarmerend merken. In de winter zijn de temperaturen rond de 0 graden en het geluidsniveau is op hetzelfde niveau als het jaar Fulda controle sport dus voor mij OK. Zelfs mat de applicatie op de telefoon en maakte een 1 dB minder dan de zomer ... onder dezelfde omstandigheden (110 km / h op de snelweg). Rozjeżdżonym grip op de sneeuw in orde. Waar uślizgiwały augustus winterbanden op de as sailuny vooras achteras aangehouden voor morde, wist ik niet afbreken van de hechting van de achteras. Ik weet niet hoe het zal zijn in de zomer bij hogere temperaturen, maar in de winter oefening in augustus b. Nou. meer »

Lijst van alle Sailun all-season banden