Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Pirelli

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Pirelli Banden

Banden Pirelli

Pirelli & C. SpA is een Italiaans bedrijf dat in 1872 is opgericht. Het concern bevindt zich op de vijfde plaats qua verkoop wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd in Milaan.

Het bedrijf wordt vanaf het begin geassocieerd met sport. Het eerste succes van de onderneming was de overwinning in de race Peking-Parijs in 1907. Pirelli-banden worden gebruikt bij het Wereldkampioenschap rally en het Wereldkampioenschap Superbike. In 2011 leverde de onderneming banden aan de deelnemers aan de prestigieuze Formule 1. Pirelli levert ook de banden voor o.a. de nieuwste modellen Lamborghini.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, motoren, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en sportwagens. Pirelli is een combinatie van buitengewone prestaties met een bovengemiddelde esthetiek.

Pirelli geeft ook de beroemde kalender uit met naaktfoto's. De onderneming is al jarenlang de sponsor van Inter Milaan.

Zomerbanden ranking Pirelli

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 5,0 1111100 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (91 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (22 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (76 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (91 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (188 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (139 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (82 Meningen)

Winterbanden ranking Pirelli

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,4 111140 (127 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (77 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (139 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,1 111110 (7 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (20 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (188 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (147 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (253 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,2 111200 (97 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Pirelli in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Pirelli modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Pirelli SCORPION ZERO
  Pirelli SCORPION ZERO

  Productenbeschrijving is nog onbeschikbaar.

 • Pirelli P Zero
  Pirelli P Zero

  Pirelli P Zero is een zomerband van premium klasse die voor sportieve en luxe personenwagens ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Pirelli banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Pirelli P7 Cinturato
  Pirelli P7 Cinturato

  De Cinturato P7 van Pirelli is ontwikkeld rekening houdend met de nieuwste materialen, ...

 • Pirelli P Zero
  Pirelli P Zero

  Pirelli P Zero is een zomerband van premium klasse die voor sportieve en luxe personenwagens ...

Merk geschiedenis

Ideeën van een 24-jarige visionair In 1872 richtte de jonge ingenieur Giovanni Battista Pirelli in Milaan het bedrijf Pirelli & C. op. Pirelli was toen 24 jaar oud. Hij voorzag toen al dat de toekomst van de industrie in belangrijke mate afhankelijk van een bepaald elastisch materiaal dat later rubber genoemd zou worden was. In 1879 maakte zijn fabriek de eerste geïsoleerde telegraafkabel. Later breidde het zijn aanbod uit met onder andere fietsbinnenbanden en aandrijfriemen. In 1886 ontwikkelde het een productie methode voor onderwaterkabels voor de telegrafie. Zoals zoveel bedrijven uit de branche waren fietsbanden de eerste banden van Pirelli. Het model Milano was in 1890als eerste af. Na nog eens elf jaar voorbereiding kwam Pirelli aan het begin van de nieuwe eeuw met zijn eerste autoband, de Ercole. Pirelli was een visionair en begreep dat goede ideeën het beste op grote schaal uitgevoerd kunnen worden. Zijn product moest dus zo goed mogelijk in de markt gezet worden. Daarom ging hij zich al snel bezighouden met reclame in de motorsport die in Italië altijd al uitzonderlijk populair was. Productie voor races De eerste sportieve successen, zoals de overwinning in de rally Beijing-Parijs in 1907 maakten zijn merk beroemd. Pirelli-banden onder Ferrari's en Alfa's stonden al snel symbool voor succes in rally's en races en de beroemdste coureurs uit die ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Pirelli

Band Zomerbanden Pirelli P Zero

De beste band waarvoor ik de gelegenheid om te rijden had
Mening: 4,7 111170

In het herfst kocht ik een pakket van in de winter Sottozero II en voor de zomer Pirelli P Zero banden, die ik pas nu kan beoordelen en ik gebruik ze al vanaf februari en ik kan gerust zeggen - beide modellen zijn de beste modellen en ik ben heel gelukkig dat ik de kans had om op deze banden te kunnen rijden. Pirelli doet nu naar mijn mening momenteel de beste banden. Ik hoop dat dit niet snel zal veranderen! Slijtage - zeer zachte rubber waaruit deze banden gemaakt zijn kan ten opzichte vande andere producenten versleet niet zo snel en dan nog prijs, maar we weten dat dit de kwaliteit is waarvoor je betaalt. :-): En zolang iemand geen andere betere banden zal produceren, zijn deze Pirelli P Zero banden zeker mijn nummer 1 bij de volgende aankoop. Samenvatting: De beste waarop ik de kans had om te rijden

Band Zomerbanden Pirelli P Zero

Moe heel goed, heel moeilijk, mooi ogende, hoge rolweerstand (voor mij een groot pluspunt).
Mening: 4,1 111110

De band Pirelli P Zero is zeer goed, die wordt door mij op heel specifieke manier gebruikt (compact e36 323ti). Zelfs 180KM bij 1100 kg autogewicht is het moeilijk om de band in de boksen te brengen, een grote rolweerstand is een plus, behalve dat je voorzichtig moet zijn om deze dan niet te overladen, omdat je kan het voellen dat het gewicht te groot is op technische onderdelen in mijn auto ten minste. In het algemeen kan ik gerust de band Pirelli P Zero adviseren, op bochten houdt die zeer goede grip, zelfs op nat plus ook omdat die goed eruit ziet. Ik moet ook toegeven, dat dit de enige band is die 1 seizoen kon volhouden, dus nog een pluspunt voor solide cunstructie;) Samenvatting: De band is zeer goed, heel hard, ziet er mooi uit, grote rolweerstand (een groot pluspunt voor mij).

Winterbanden Pirelli

opona Winterbanden Pirelli SottoZero 2

Te vertrouwen in de sneeuw en ik de kou ook in elke andere situatie
Mening: 4,6 111160

1. Jaguar XF 3.0 D 275 HP 245/45/18 Pirelli SottoZero 2 is een uitstekende winterband die tegen alles wat je in de winter kunt tegenkomen kan. Zonder enige probleem kon ik door de sneeuw, wat ijs betreft dan weet je zelf het best hoe dat er alles in elkaar zit. Maar deze band heeft een asymmetrisch loopvlak en grijpt mooi in de sneeuw, kan ook goed tegen modder en al de rest. Voor in de lagare temperaturen 7 ° C tot 10-12 ° C zijn deze geweldig. Als je in de buurt woont waar de temperaturen wat hoger zijn en niet onder de 0 gaan dan kan je beter all season banden kopen maar ja ik heb een pech ik woon in heel moeilike zeker in de winter weeromstandigheden en ik moet goeie, concrete winterbanden hebben, daarom heb ik Pirelli SottoZero 2 banden gekocht en ik ben heel erg tevregen mee. Zien er mooi eruit en doen hun werk. Ook als het regent voel ik me veilig en kan ik gerust de bochten nemen zonder risico dat ik controle over mijn auto ga verliezen. Vanaf het moment dta ik deze bandne heb weet ik niet wat aqaplanning is. Vroeger wilde ik niet teveel investeren in de banden ik dacht dat elke band dezelfde is... ik zie pas nu groot verschil ook in het versleten van de banden, deze gebruik ik op een normale manier, af en toe heef ik wat meer gas en ik zie geen teken van slijtage. Ik denk dat ik deze banden zeker paar seizoenen zal kunnen gebruiken. Ik raad jullie model Pirelli SottoZero 2 banden aan , zeker voor diegenen die nog erover nadenken en op verschillende forum’s zitten te zoeken...

opona Winterbanden Pirelli SnowControl 3

Kwaliteit van Pirelli!
Mening: 4,9 111190

Ik heb de banden Pirelli Snowcontrol Serie III gekocht, omdat ik Pirelli merk in premium klasse banden goed vind. Maar de resultaten, die ik tijdens het gebruik van de banden kreeg, overtroffen mijn verwachtingen van de banden. Ik heb opgemerkt dat ze goed rijden in droge omstandigheden, en het is niet mogelijk om de auto van de weg af te trekken, maar dat is in mijn mening een pluspunt van de meest dit soort banden. En nu gaan we verder. Tijdens de regen verminder ik de snelheid om de veligheid te verhogen. Banden zijn uitstekend bij het houden van grip en tractie. Paar keer had ik een ‘kans’ om in de sneeuw doorheen te rijden, in natte sneeuw en in de droge. En... Ik zou mezelf niet zijn, als ik de handrem op de sneeuw niet zou gebruiken voor een drift en de auto gleed, maar op helemaal op m’n eigen manier! Geen onverwachte manoeuvres! Hoewel banden van de achteras bijna niet in gebruik waren, de voorkant beet de sneeuw. En dan heb ik ze op de ijs getest – het is geen standard, en er is geen doel om het advies te geven van zo’n gebruik van banden, toch mijn Pirelli Snowcontrol Serie III kan ik zeer goed beoordelen, omdat als ik ze onder mijn auto heb, heb ik het gevoel van de controle en veiligheid. Ik kan ze zeker aanbevelen aan iedereen, die daarvoor zorgt!

Gemiddeld cijfer van banden: 4,00 op basis van 3398 beoordelingen

Bandenmodellen Pirelli

Alle bandenmodellen van het merk Pirelli beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Pirelli model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Pirelli Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Pirelli. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Pirelli.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Pirelli. Elke band Pirelli wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.