Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Bridgestone Blizzak LM-500

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
156 / stuk
Bestel

Bridgestone Blizzak LM-500 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Bridgestone Blizzak LM-500 is een winterband voor persoonauto's in de premium klasse, wat van de hoogste prestaties en toegepaste moderne technologieën getuigt. In dit model werd de nieuwste ontdekking van Bridgestone toegepast, de "ologic" technologie. Deze berust op het invoeren in de banden van microscopische pijpen en bellen waardoor de band meer effectief is bij de handtering van sneeuw en ijs en heeft beter contact met het wegdek.


De winterband Bridgestone Blizzak LM-500 grijpt perfect in de sneeuw en verzekert snelle bewegingen, probleemloos manoeuvreren en een korte remweg. Het directionele loopvlakpatroon maakt het mogelijk om water en sneeuw effectief af te voeren en daarmee de stabiliteit in de meest ongunstige omstandigheden te behouden.


De band Bridgestone Blizzak LM-500 is zeer geschikt voor kleine auto's waar energiebesparing het belangrijkst is. Het model heeft een kleine rolweerstand en milieuvriendelijke eigenschappen. Het model is perfect in auto's met elektrische aandrijving (perfecte verbinding van een redelijk groot diameter en een kleine breedte van het loopvlak).Bridgestone


De producent van deze band is de Japanse onderneming Bridgestone, die in 1931 is ontstaan. De firma wordt erkend als een van de grootste producenten van banden en rubberen artikelen ter wereld. De banden van deze firma worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit. In Europa alleen heeft Bridgestone fabrieken in 9 landen en een onderzoek- en ontwikkelingscentrum. Bridgestone betekent niet alleen een perfect aanbod en hoog niveau van klantenbediening, maar ook jarenlange ervaringen in de motorsport (onder andere in Formule 1). Dat alles maakt van Bridgestone banden kwaliteit op zich en een van de beste producten op de markt. Met de Bridgestone-banden reist u veilig, spaarzaam en comfortabel. Het motto van Bridgestone is "de maatschappij dienen met superieure kwaliteit".

Bridgestone Blizzak LM-500 beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van Bridgestone Blizzak LM-500

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Bridgestone Blizzak LM-500 155/70 R19 88 Q XL, * 155/70 R19 88 Q 156 Bestel
Bridgestone Blizzak LM-500 155/70 R19 88 Q XL, * 155/70 R19 88 Q 140 Bestel
Bridgestone Blizzak LM-500 155/70 R19 84 Q * 155/70 R19 84 Q 119 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.