Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

 

Bespaar tijd en geld door te bestellen bij OPONEO. Wij bieden een breed scala producten met absoluut geschikte banden voor uw voertuig. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop van banden en velgen. Onze service voldoet aan de strengste normen en als u bij ons koopt, krijgt u altijd deskundig advies.

 

SSL beveiligde betaling

We hebben 400 gekwalificeerde medewerkers, de beste computerprogrammeurs, een professionele klantenservice en magazijnmedewerkers die er allemaal voor zorgen dat uw bestelling snel en effectief afgehandeld wordt. De meest moderne codeermethodes in combinatie met een world-class hardwareplatform verzekeren een failsafe-zekerheid voor alle transacties.

 

Snel en gratis bezorgd

Onze producten worden gratis geleverd bij klanten in heel Nederland (tijdelijk met uitzondering van de Waddeneilanden). Wij beschikken over een geavanceerd logistiek centrum en maken gebruik van diensten van professionele transportbedrijven met meerjarige ervaring in het vervoer van goederen door heel Europa.

 

Nieuwe en originele producten

Omdat de banden uit de meest moderne fabrieken in Europa komen, kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteitgarantie geven. Wij verkopen geen banden die ouder zijn dan 36 maanden na productie.

 

Veel ervaring in de verkoop

We verkopen banden online al sinds 2001. Dankzij onze inzet en een meerjarige ervaring hebben we een professionele klantenservice opgebouwd om aan de behoeftes van elke klant te kunnen voldoen.

 

Meer dan 2 miljoen klanten

Na 15 jaar actief te zijn, hebben wij in januari 2015, de twee milioen klanten bereikt. Wij blijven onze services en de kwaliteit daarvan ontwikkelen om ervoor te zorgen dat het aantal tevreden klanten blijft groeien.

 

Het Europees salesnetwerk

Wij zijn nu al actief in 13 landen in Europa en hebben een groeiende omzet in onze winkels in Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Slowakije, België, Tsjechië, Ierland, Turkije en Polen, waar we al honderdduizenden banden hebben verkocht.

 

Montagepartners

Oponeo.nl biedt de mogelijkheid om de gekochte banden en velgen te laten monteren bij een van de geautoriseerde montagepunten in Nederland. Wij staan garant voor comfort, veiligheid en professionaliteit van het hele proces vanaf de aankoop tot eindmontage.

Waarom bij ons kopen?

  • Sinds 2001 is OPONEO actief.
  • 520.000 banden op voorraad.
  • Meer dan 400 werknemers om uw bestelling snel en effectief te verwerken.
  • 2 miljoen tevreden klanten.
  • Een Europees bedrijf met winkels in Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Tsjechië, Slowakije, België, Ierland, Turkije en Polen.

Van harte welkom in onze webwinkel.

Start met winkelen