Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bekijk de beoordelingen van banden

Selecteer banden waarvoor ze bedoeld zijn

Uw mening is belangrijk voor ons. We ontwikkelen een verzameling van onafhankelijke meningen van onze klanten sinds 1999. Hiermee helpen we duizenden automobilisten met het kiezen van de beste banden voor hun voertuigen.

Ranking van winterbanden

Onze ranking van winterbanden is een overzicht van de hoogst beoordeelde winterbanden. De ranking is gebaseerd op rijervaringen van onze klanten. Op dit moment hebben we al meer dan 50 duizend meningen verzameld. Hier beneden vindt u de banden met de hoogste scores.

Ranking van zomerbanden

Onze ranking van winterbanden is een overzicht van de hoogst beoordeelde winterbanden. De ranking is gebaseerd op rijervaringen van onze klanten. Op dit moment hebben we al meer dan 50 duizend meningen verzameld. Hier beneden vindt u de banden met de hoogste scores.
Met welke factoren moet rekening gehouden worden?
Verschillende mensen hebben verschillende verwachtingen van hun banden. Dit is een reden waarom de beoordelingen en de bandentests zo belangrijk zijn. U weet waarschijnlijk welke bandenmaat je nodig hebt, maar je kan niet zeker weten of de band een hoog rijcomfort garandeert en wat zijn zijn aanvullende voordelen. Vaak zijn de voordelen niet duidelijk weergegeven in de beschrijving van het model en de band moet eerst goed getest worden om hem volledig te kunnen beoordelen.

Ben je niet zeker welke band te kiezen? Onafhankelijke beoordelingen over de banden zijn een geweldige manier om accurate en betrouwbare informatie te verkrijgen. Hier vindt u alle beoordelingen en recensies die onze klanten hebben gegeven in verband met het gebruik van een bepaald model.

Deze informatie kan ook worden gecombineerd met professionele bandentests, waardoor je een uitgebreide kennis opdoet van dit onderwerp. Om het beste resultaat van de vergelijking te krijgen, kunt u ook het gebruik maken van de zoekmogelijkheden van een bepaalde bandenfabrikant.

Testen en beoordelingen volgens de bandenproducenten.

Laatst toegevoegde meningen

Dębica Frigo 2
Dębica Frigo 2 Totale waardering door Piter 4,4 111140 (3678)
Ik heb deze banden van het vorige seizoen, zodat de auto nu, want ik kocht Conti 830 (Catastrofe voor de winter, die had ik niet onzin). Gedrag Frigo 2 vorig seizoen (ongeveer 25 Tkm) aan de voorzijde was geweldig, ik had zelfs niet zo goed winterbanden (waarschijnlijk van dezelfde loopvlak in UG5, jaren geleden). Nu, zodat de sneeuw zich perfect gedragen, maar je moet rekening houden met de mogelijkheid van een kleine "wandeling" terug op hiaten, met name in de natte sneeuw, regen of droog (meer snelheid in de wacht). Maar op deze prijs, en onder een hoek van banden voor de winter, dit zijn uitstekende banden, het zal zeker volgende zomer voor het seizoen 2012/2013. 830 Cotni bij hen als een betere zomer of all-season banden. Zodra ik vol vertrouwen reed een grote Fiat inzake de universele band met olsztyn dan 830 Conti nu, serieus. Bergop, rijden in de sneeuw is een ramp, niet zeker te allen tijde. Daarom adviseer ik alleen Frigo 2, is echt een openbaring voor de winter, vooral als iemand heeft om te rijden in de sneeuw. Strings kunnen rustig liggen in de kofferbak met dergelijke banden. Jouwe.
Continental ContiSportContact
Continental ContiSportContact Totale waardering door Robert 5,0 11111 (81)
Hallo iedereen lezen reviews. Ik had een groot probleem met de keuze van zomerbanden Ik kon niet beslissen, maar ik dacht van duurdere banden en ik ben erg blij dat ik kocht ContinentalsportContact en ik ben geschokt niet zo goede banden heb ik nooit gehad en ik weet dat het zal kiezen voor de volgende langere dezelfde zeer goede grip in de bochten op een eenvoudige positief als op rails in de natte sensationele riool water echt dezelfde voordelen als iemand je vraagt ​​om te kopen banden Continental SportContact raden deze banden worden elke hoeveelheid echt worth'm blij dat in het einde zal ik niet op het advies van de andere banden lezen waard, want ik heb nog niet onderworpen aan nogmaals, adviseer ik soms handig om een ​​beetje meer geld te verdienen op donuts en gemoedsrust voor een lange tijd. Groeten onbeslist.
Continental ContiPremiumContact
Continental ContiPremiumContact Totale waardering door kopyt 4,2 111120 (530)
Nu kan ik iets voor deze band schrijven omdat ik pojezdziłem weinig niej.ogólnie is slechts een woord is wspaniałe.auto gekocht met banden Matador en snel gedumpt omdat ze zijn de grote ... vreest hen jeżdzić.conti geef me een gevoel van veiligheid en konfortu Ik rijden ze derde seizoen met hen ini zondag Sciera niets, omdat deze banden moet hebben abs en asr.wszyscy die een auto hebben zonder deze systemen moeten de andere laczki.NO kopen IK HEB EEN HEEL ONE wil worden gevuld met gas A GEEN LUCHT AMBIENT EN U KUNT DOEN WTEDY.Z GZAEM CUDA HEN EEN EEN VAN ALLEEN Letko piept SZCZĘśCIA.i nog niemand achterlijk band zal niet staan ​​rijden meer dan 10.000 km.to alles wat ik te zeggen heb, over de band.bączki Kecia op slikach en niet op de band voor het rijden iemand zou wiedział.nara