Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bekijk de beoordelingen van banden

Selecteer banden waarvoor ze bedoeld zijn

Uw mening is belangrijk voor ons. We ontwikkelen een verzameling van onafhankelijke meningen van onze klanten sinds 1999. Hiermee helpen we duizenden automobilisten met het kiezen van de beste banden voor hun voertuigen.

Ranking van winterbanden

Onze ranking van winterbanden is een overzicht van de hoogst beoordeelde winterbanden. De ranking is gebaseerd op rijervaringen van onze klanten. Op dit moment hebben we al meer dan 50 duizend meningen verzameld. Hier beneden vindt u de banden met de hoogste scores.

Ranking van zomerbanden

Onze ranking van winterbanden is een overzicht van de hoogst beoordeelde winterbanden. De ranking is gebaseerd op rijervaringen van onze klanten. Op dit moment hebben we al meer dan 50 duizend meningen verzameld. Hier beneden vindt u de banden met de hoogste scores.
Met welke factoren moet rekening gehouden worden?
Verschillende mensen hebben verschillende verwachtingen van hun banden. Dit is een reden waarom de beoordelingen en de bandentests zo belangrijk zijn. U weet waarschijnlijk welke bandenmaat je nodig hebt, maar je kan niet zeker weten of de band een hoog rijcomfort garandeert en wat zijn zijn aanvullende voordelen. Vaak zijn de voordelen niet duidelijk weergegeven in de beschrijving van het model en de band moet eerst goed getest worden om hem volledig te kunnen beoordelen.

Ben je niet zeker welke band te kiezen? Onafhankelijke beoordelingen over de banden zijn een geweldige manier om accurate en betrouwbare informatie te verkrijgen. Hier vindt u alle beoordelingen en recensies die onze klanten hebben gegeven in verband met het gebruik van een bepaald model.

Deze informatie kan ook worden gecombineerd met professionele bandentests, waardoor je een uitgebreide kennis opdoet van dit onderwerp. Om het beste resultaat van de vergelijking te krijgen, kunt u ook het gebruik maken van de zoekmogelijkheden van een bepaalde bandenfabrikant.

Testen en beoordelingen volgens de bandenproducenten.

Laatst toegevoegde meningen

Continental ContiSportContact 5P
Continental ContiSportContact 5P Totale waardering door Peter 4,2 (42)
Ik ben erg blij met deze banden in droge omstandigheden, op det rechte weg en in de bochten is de greep perfect. Op een natte wegdek is het ideale waterafvoer, geen glijden! Ik ga zeker nog eens Continental ContiSportContact 5P kopen!
Ling Long Green-Max All Season
Ling Long Green-Max All Season Totale waardering door Remco 4,4 (11)
Prima banden voor een voordelige prijs en heel snel geleverd!
Continental ContiWinterContact TS830 P
Continental ContiWinterContact TS830 P Totale waardering door Pascal 4,8 (117)
Ik ben een nieuwe gebruiker van winterbanden Continental ContiWinterContact TS830 P en ik kan je vertellen dat ze hebben me positief verrast :)! Ze zijn geweldig; in termen van veiligheid en rijplezier bieden ze de hoogste prestaties :) Daar waar gebruikers andere banden hebben moeite om (diepe sneeuw, ijs) bewegen Ik rijd bijna zonder problemen, zoals de droge! Ik heb niet gebruikt andere merken op het moment, maar deze band me echt aangetrokken.