Bekijk de beoordelingen van banden

Uw mening is belangrijk voor ons. We ontwikkelen een verzameling van onafhankelijke meningen van onze klanten sinds 1999. Hiermee helpen we duizenden automobilisten met het kiezen van de beste banden voor hun voertuigen.
Ranking van winterbanden
Onze ranking van winterbanden is een overzicht van de hoogst beoordeelde winterbanden. De ranking is gebaseerd op rijervaringen van onze klanten. Op dit moment hebben we al meer dan 50 duizend meningen verzameld. Hier beneden vindt u de banden met de hoogste scores.
Ranking van zomerbanden
Onze ranking van winterbanden is een overzicht van de hoogst beoordeelde winterbanden. De ranking is gebaseerd op rijervaringen van onze klanten. Op dit moment hebben we al meer dan 50 duizend meningen verzameld. Hier beneden vindt u de banden met de hoogste scores.
Testen en beoordelingen volgens de bandenproducenten.
Laatst toegevoegde meningen
Dębica Frigo 2
Dębica Frigo 2 Totale waardering door Piter 4,4 (3678)
Ik heb deze banden van vorig seizoen, nu aan de achterkant van de auto, omdat ik Conti 830 heb gekocht (CATASTROPHY voor de winter, onzin die ik nooit heb gehad). Het gedrag van de Frigo 2 in het vorige seizoen (ongeveer 25 Tkm) aan de voorkant was REVOLUTIONARY, ik heb niet zulke goede winterbanden gehad (tenzij hetzelfde profiel in de UG5, jaren geleden). Nu op de achterkant gedroegen ze zich vlekkeloos in de sneeuw, hoewel je rekening moet houden met de mogelijkheid dat de achterkant een beetje "loopt" op de luiken, vooral in natte sneeuw, regen of droog (hogere snelheden op het luik). Maar voor deze prijs en op het gebied van winterbanden zijn dit Sensational banden, ze zullen zeker de volgende banden zijn voor seizoen 2012/2013. De Cotni 830 ernaast is een betere zomer- of all-seasonband. Vroeger was het zekerder om met een grote Fiat op universele banden uit Olsztyn te rijden dan nu op Conti 830, echt waar. Bergop rijden, rijden in de sneeuw is een ramp, gebrek aan vertrouwen op elk moment. Daarom raad ik alleen Frigo 2 aan, dat is echt een openbaring voor de winter, vooral als je op sneeuw moet rijden. Kettingen kunnen veilig in de kofferbak liggen met zulke banden. Groeten.
Continental ContiSportContact 5P
Continental ContiSportContact 5P Totale waardering door Peter 4,2 (43)
Ik ben erg blij met deze banden in droge omstandigheden, op det rechte weg en in de bochten is de greep perfect. Op een natte wegdek is het ideale waterafvoer, geen glijden! Ik ga zeker nog eens Continental ContiSportContact 5P kopen!
Linglong Green-Max All Season
Ling Long Green-Max All Season Totale waardering door Remco 4,4 (13)
Prima banden voor een voordelige prijs en heel snel geleverd!