Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Alle

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Zomerbanden
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Zomerbanden

Zomerbanden ranking

Ranking van zomerbanden onstaat op basis van de beoordelingen die door onze gebruikers zijn toegeveogd. Dit is een lijst van 10 de hoogst beoordelde zomerbanden.

Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (50 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (185 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (431 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (1016 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (646 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (41 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (128 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (410 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (228 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (188 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (459 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (67 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (77 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (29 Meningen)

Bestsellers

Wij presenteren de best verkopende modellen van zomerbanden. Dit zijn producten die onder onze klanten de populairste zijn. De best verkopende banden zijn meestal combinatie van goede kwaliteit en redelijke prijs.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,80 op basis van 80006 beoordelingen

Zomerbanden

Zomerbanden

Zomerbanden zijn bestemd voor gebruik van de lente tot de herfst. De samenstelling van het rubbermengsel van zomerbanden is ontworpen voor temperaturen boven 7°C. Onder deze grens worden zomerbanden hard en verliezen hierdoor hun tractie-eigenschappen. Het zomertype kan een directioneel, asymmetrisch of symmetrisch loopvlakprofiel hebben. Zomerbanden hebben in hun loopvlakprofiel minder groeven en lamellen om de grip te verbeteren op een droog wegdek dat ’s zomers vaakst voorkomt. Loopvlakpatronen van zomerbanden worden naast hun goede grip op een droog wegdek ook gekenmerkt door een goede waterafvoer en kleiner risico op aquaplaning. Banden van dit type worden aangeraden aan chauffeurs die meer dan 5000-6000 kilometer per jaar doen, vaak buiten de stad of op gemengde trajecten (stad - buiten de stad). Dit is ook een goede keuze voor personen die agressief en dynamisch rijden, omdat deze banden grotere veiligheid garanderen bij hoge snelheden. Van alle soorten banden rijden zomerbanden het stilst, en het rijcomfort is dan ook het grootst. De contour (omtrek rond het loopvlak) van zomerbanden is rond. Hierdoor heeft de band een lage rolweerstand en grote grip. De lage rolweerstand zorgt voor een lager brandstofverbruik en een beperking van de CO2-uitstoot in de atmosfeer. Dankzij deze kenmerken kan men vele zomerbanden vinden, die als ecologisch product zijn aangeduid en een hoogtechnologische constructie hebben, die voor een lager brandstofverbruik en stillere werking zorgt. Zomerbanden verslijten trager dan 4-seizoensbanden en winterbanden, onder meer doordat er een harder rubbermengsel wordt gebruikt voor hun productie. Zomerbanden garanderen een heel goede tractie op droog en nat wegdek. De technologieën die door producenten worden toegepast, minimaliseren het brandstofverbruik en garanderen een hoog geluidscomfort en veiligheidsgevoel. Op zomerbanden vinden we niet de typische markeringen in verband met het seizoen.

Zomerbanden test

Bekijk bandentesten die door verschillende organisaties en automotieve redacties georganiseerd zijn. Bandentesten zijn in het algemeen beschouwd als de beste, de meest betrouwbare bronnen van de informatie over de prestaties van de bepaalde bandenmodellen. De belangrijkste parameters, die de invloed op de uiteindelijke resultaten hebben, zijn veiligheid dus het remweg, het brandstofverbruik, de weerstand tegen slijtage en anderen. Bestuurders en banden fabrikanten verwijzen vaak naar de resultaten van bandentesten.

Gids over zomerbanden

Artikellen over zomerbanden

Soort band

Banden worden onderverdeeld in zomerbanden, winterbanden en all-season banden. Winterbanden garanderen de rijveiligheid onder winterse weersomstadigheden en all-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Zomerbanden bieden goede prestaties aan zowel op droog als op nat wegdek en bij temperaturen boven 7°C en all-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Bekijk ons ​​aanbod van zomerbanden.

Merk

Op dit moment zijn er meer dan honderd bandenfabrikanten. Check onze aanbieding voor zomerbanden van de meest populaire fabrikanten.