Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bridgestone Banden

Bridgestone Banden

Beoordeling van de producent
3,9
op basis van 3727 meningen

of

Kenteken

Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi en is de Engelse vertaling van Ishibashi’s naam, die letterlijk "stenen brug" betekent. Het bedrijf heeft ruim 100 fabrieken, waarvan er ruim 40 zich bezighouden met de productie van banden. De fabrieken zijn verspreid over de hele wereld.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf, o.a.: Firestone, Bridgestone, Seiberling en Dayton.

Tot de paradepaardjes van Bridgestone horen banden van mediumklasse en HP en UHP. In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, motorbanden, racebanden, vrachtwagenbanden en banden voor landbouwvoertuigen en grondverzetmachines.

Het bedrijf werkt samen met producenten als Honda, Toyota en Yamaha. Bridgestone wordt onder andere door de autofabrikanten beschouwd als het toonaangevend bedrijf op het vlak van Run Flat Tyre technologie. Bridgestone banden leveren wereldwijd topprestaties op de veeleisende circuits in het MotoGP World Championship.

Beoordelingen van banden door onze klanten Bridgestone:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Bridgestone banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Sbx 5,0

  Bridgestone Blizzak LM005 215/60 R16

  Voor mij is dit een openbaring. Ik ben verkoper in de buitendienst en maak veel kilometers. De banden zijn geplaatst op een nieuwe auto die werd gekocht in december 2020. Voorlopig heb ik er 12.000 km mee gereden. De banden houden zeer goed grip in droge en natte omstandigheden. Ik heb mezelf ook kunnen overtuigen van de kwaliteit tijdens de nogal strenge winter van 2020/2021. De banden doorstonden elke mogelijke test met verrassend positieve resultaten, ik kreeg meer dan ik had verwacht in echte winterse omstandigheden. Ze zijn stil en in de Mondeo hoor je ze helemaal niet, zelfs niet als je op de snelweg rijdt. Bij hoge snelheden van 200+ geven ze voldoende stabiliteit en vertrouwen in Meer > het stuurgedrag. Als ik weer zou bestellen, zou ik zeker deze nemen. Ik raad ze aan
 • Andrea Gallone 4,3

  Bridgestone Blizzak LM32 235/50 R18

  uitzonderlijke waarde voor geld, voor wie op zoek naar een mid-range band aan een T zijn lage prijs is ideaal, ik probeerde het in de bergen, de sneeuw waar ook de verplichting van de ketens, en gedroeg zich in een zeer bevredigend gebleken. ..ottimo voor degenen die niet elke dag klimt steil en besneeuwde hellingen. Meer >
 • miro 4,5

  Bridgestone Blizzak LM001 195/65 R15

  Ik woon buiten de stad, waar de wegen geen snelwegen zijn. Soms zijn er veel gatejs in, maar Bridgestone Blizzak LM001 zijn sterk en daarom is er geen zorg over duurzaamheid en veiligheid als jij op deze banden rijdt (mijn vrienden gebruiken ook deze banden en ze zijn heel positief ervarend;) Groeten. Meer >
 • Maro 5,0

  Bridgestone Blizzak DM-V2 265/65 R17

  Eerder gereden voorganger of DMZ 3. Ze waren sensationeel in alle winterse omstandigheden. Momenteel Blizak DM-V2 gekocht met volledige voorbedachte rade en ik weet dat het was een geweldige keuze. Voor mijn Toyota Land Cruiser 120 in de winter is er geen ontoegankelijke gebieden, zelfs wanneer de bestuurder van een bulldozer op de top van mijn oprit naar een landgoed opgestapeld meer dan 1,5 meter as samengeperste sneeuw. Ik had alleen een beetje naar de belemmering van deze sneeuw breuk verspreiden, dan breken voor ongeveer 50 meter. Meter drift. Het was een beetje riskant, omdat de enige manier waarop ik kon door de glazen kant te kijken, omdat de voorste przewalała een dikke laag Meer > sneeuw. Ik had beweerd dat een kleine breuk van de bumper op de juiste goed wiel, maar de banden niet teleur.
Vind uw Bridgestone banden