Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Bridgestone

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Bridgestone Banden

Banden Bridgestone

Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi en is de Engelse vertaling van Ishibashi’s naam, die letterlijk "stenen brug" betekent. Het bedrijf heeft ruim 100 fabrieken, waarvan er ruim 40 zich bezighouden met de productie van banden. De fabrieken zijn verspreid over de hele wereld.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf, o.a.: Firestone, Bridgestone, Seiberling en Dayton.

Tot de paradepaardjes van Bridgestone horen banden van mediumklasse en HP en UHP. In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, motorbanden, racebanden, vrachtwagenbanden en banden voor landbouwvoertuigen en grondverzetmachines.

Het bedrijf werkt samen met producenten als Honda, Toyota en Yamaha. Bridgestone wordt onder andere door de autofabrikanten beschouwd als het toonaangevend bedrijf op het vlak van Run Flat Tyre technologie. Bridgestone banden leveren wereldwijd topprestaties op de veeleisende circuits in het MotoGP World Championship.

Zomerbanden ranking Bridgestone

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (7 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (6 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (171 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (111 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (5 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (4 Meningen)

Winterbanden ranking Bridgestone

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,3 111130 (65 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (22 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (148 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,1 111110 (2 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (100 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (32 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (169 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (21 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (331 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Bridgestone in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Bridgestone modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Bridgestone banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Merk geschiedenis

Toen Shojiro begin jaren dertig de fundamenten legde onder de toekomstige wereldmacht op het gebied van banden, wist hij dat de naam van cruciale betekenis was. Omdat producten uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk destijds een uitstekende naam hadden, gebruikte Ishibashi een sluwe list. Hij vertaalde zijn achternaam letterlijk naar het Engels en verwisselde de woorden uit het resultaat "stone bridge" van plaats en... voila! Bridgestone was geboren. Schoenen, golfballen en banden Voordat Shojiro besloot om te investeren in de bandenindustrie, leidde hij samen met zijn broer een goed lopend bedrijf in de plaats Kuruje op het eiland Kyushu dat zich bezighield met de productie van Tabioftwel traditioneel Japans schoeisel. Ishibashi vergaarde een aanzienlijk fortuin met de rubberzolen die hij in 1925 op de markt bracht. Een aantal jaren later bewees hij opnieuw over een uitstekend zakelijk instinct te beschikken. In 1930 produceerde hij zijn eerste band en een jaar later richtte hij Bridgestone Tire Co. Ltd. op. Hiermee werd hij de eerste Japanse bandenproducent voor de Japanse auto-industrie die toen nog in de kinderschoenen stond. De bandenproductie vond plaats in een nieuwe fabriek in Kurume. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag in Tokio, verplaatste Ishibashi in 1937 het hoofdkantoor van zijn bedrijf naar ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Bridgestone

Band Zomerbanden Bridgestone RE050A

Goede banden op het droog en op het nat
Mening: 4,3 111130

Ik denk dat Bridgestone RE050A is een geweldige band. Laat ik beginnen met gebreken die voor mij een aanzienlijke verzwakking van comfort zijn. Het overwinnen van ongelijkheden is soms erg ongemakkelijk zelfs met de mode-instellingen die het rijcomfort zouden moeten vergroten! Maar er is toch meer voordelen, zeker. De band houdt geweldig tijdens hard remmen tijdens en ABS is bijna niet nodig, ook bij het wisselen van een rijstrook! De grip is uitstekend, zowel op natte zoals op de droge wegdekken. Dat is toch een band van Bridgestone, Bridgestone RE050A, dus je betaalt meer voor de hogere kwaliteit. Ik had ook andere banden van Bridgestone origineel gemonteerd op mijn Almera (maar waarschijnlijk slechtere klasse en dat waren all-season banden) - het was een tragedie, ik verkocht die na 2 maanden want ze waren gewoon slecht en gevaarlijk. Dit model herstelde mijn vertrouwen in dit merk. Ik ben zeer tevreden. Normaal gesproken was ik altijd een liefhebber van Continental of Pirelli maar Bridgestone RE050A zijn even goed. Ik denk dat in de toekomst zou ik ook die kopen. Hopelijk alle andere modellen zullen even goed zijn.

Band Zomerbanden Bridgestone RE050A

Goed maar er bestaan betere
Mening: 3,4 111400

Ik heb Bridgestone RE050A een tijdje geleden gekocht en ik besloot om mijn twee centen toe te voegen, omdat de meningen van sommige internetgebruikers zouden niet in aanmerking moeten worden genomen. 1 Het is moeilijk om banden te beoordelen bij matige en stille rijstijl - voor dit doel zijn de goedkoopste Chinese banden meestal goed genoeg. Die zijn zeer goed maar ik had betere. 2 Grip bij natte condities hangt ook af van de breedte van het wiel - hoe groter, hoe voorzichtiger moet je rijden - grotere afmetingen (meer dan 225), vereisen vaardigheid en voorzichtigheid. 3 Sportbanden zo hard als andere banden – betere grip komt samen met zachtheid en snellere bandenslijtage. Bridgestone RE050A waren in goede staat voor een seizoen van het rijden op een snelle, krachtige auto met grote snelheden dus ze moeten zijn goed. Het is een goed compromis tussen hardheid en ruwheid. Kortom, een zeer goede banden, maar op dit moment ben ik op zoek naar iets beters. Maar we hebben verschillende eisen en voor kalme bestuurders beveel ik om goedkopere banden te kopen – jullie zullen geen groot verschil voelen.

Winterbanden Bridgestone

opona Winterbanden Bridgestone W800

Banden aan te bevelen. Vrij duur.
Mening: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht nówki te vivaro 2.5 146PK. Grote bochten, achter in het voertuig niet wordt uitgevoerd, houden gelijkmatig overdrijven draait op een snelheid van de gehele auto. Voor zo'n beetje sneeuw op de weg ujechanym sensationele act op ijzige wegen te groot. Echter, in de bergen van de kleine straatjes zeer steile klimmen had ik veel problemen. De banden zijn rustig en aangenaam om te gebruiken, maar voor de prijs verwacht ik meer effectief. Ik ben alleen seizoen, maar voor mijn oog voorasaandrijving een beetje wrijft te snel af, misschien is dit te wijten aan mijn rijstijl. Volgende keer dat u koopt een typisch winterbanden omdat ik toevallig de berg van niet ontsneeuwde straten rijden.

opona Winterbanden Bridgestone W800

Auteur:KrystianM
Mening: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Na de zeer positieve prijs gesteld, maar na het rijden tienduizenden waardeer het een stuk minder. Ten eerste snel wrijft, patroon blokken snel transformeert in drie parallelle groeven. Het is niet zo slecht als de Pirelli banden (ik heb dit in de andere auto), maar de afgelegde afstand niet imponeren. Ten tweede, hoewel zelden herlaad mijn renówkę, maakte twee schoten op een behoorlijke diepte van de groef. In mijn beoordeling van het compromis prijs - de functionaliteit is hier niet is bereikt.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,96 op basis van 3207 beoordelingen

Bandenmodellen Bridgestone

Alle bandenmodellen van het merk Bridgestone beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Bridgestone model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Bridgestone. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Bridgestone.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Bridgestone. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Bridgestone.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Bridgestone. Elke band Bridgestone wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.