Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Continental Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
op basis van 5284 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Continental AG is een van de grootste bandenproducenten. De hoofdvestiging van de onderneming bevindt zich in Hannover. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1871. In de bandenbranche maakte het bedrijf in 1892 zijn debuut als producent van fietsbanden. 6 jaar later kwamen de eerste autobanden met ventielen van het merk Continental van de productieband.

Wat betreft het aantal verkochte banden staat het bedrijf in Duitsland op de eerste plaats, op de tweede plaats in Europa en op de vierde plaats in de rest van de wereld. Fabrieken staan o.a. in Duitsland, Frankrijk, Portugal, Tsjechië en Roemenie.

Het concern biedt banden klasse HP en UHP van hoge kwaliteit. Het belangrijkste aandachtsgebied van het bedrijf is de beperking van het brandstofverbruik door de toepassing van innovatieve technologieën die het mogelijk maken om brandstofzuinige banden te produceren. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, motoren en fietsen. De producten van Continental maakten deel uit van de uitrusting van de klassieke VW kever. Daarnaast zijn klanten van het bedrijf giganten van de autobranche als: AG, Ford, Volvo, BMW, General Motors, Toyota, Honda, Renault en Porsche.

Banden van Continental zijn veelvuldig onderscheiden in prestigieuze ranglijsten (bijv. de Duitse ADAC).

De volgende merken maken deel uit van het concern Continental: Barum, Semperit, General Tire, Viking en Uniroyal.

Beoordelingen van banden door onze klanten Continental:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Continental banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Przemek 4,6 111150

  Continental ContiEcoContact 3 185/65 R15

  banden "bereiken" voor de eerste montage voor Fiat Punto momenteel geproduceerd. Ik ging ervan uit dat ze de oudere - punto II fl. Auto presteert zeer goed op vrijwel elk oppervlak, natuurlijk op sneeuw en ijs is misschien niet "rode", zoals deze termen zijn 'winterbanden') in plaats van agressieve rijstijl, niet hier schrijven over de duizelingwekkende snelheden vanwege dieselkiem 1.3 is max 160km / h: D, maar vaak gaat om wat te doen, het gebeurt dat zijn "popiszczą" maar over het algemeen ben ik tevreden met hen. Bulgarije, Roemenië, Servië en Turkije, waar hij vaak toerde szutrówkach, uitgeoefend sensationele :) In andere landen, "gezien" Meer > enige snelweg zodat ik niet kan bepalen;) De auto vervolgens geladen 5 personen + bagagebox en een volle kofferbak. We meestal stad en pendelen naar het werk na 30 kilometer in één richting. Na enige 10000km verlies 1mm voor en achter 0,5 mm. Samenvattend - de auto van deze klasse - Ik beveel :)
 • kaszub 4,2 111150

  Continental ContiEcoContact CP 185/60 R14

  Heel rustig (afhankelijk van de kwaliteit van het asfalt) Low slijtage. NB! elke band dia's op verse regen, het stof van de weg is nog niet zmyty.Po wanneer de neerslag heeft ok.KAŻDA band, elke onderneming in dergelijke omstandigheden is armer therapietrouw (eerste regen). Zo veel voor commentaar op deze onzin over przyczepności.Poczytajcie weinig professionele artikelen. Een mooie dag verder. Meer >
 • Vinek 4,7 111150

  Continental ContiEcoContact EP 155/65 R13

  Banden hebben uitstekende rijeigenschappen, en het voertuig is volledig gebonden aan het substraat. Ik voelde het verschil toen ik deed mijn vorige banden op onderwerp. Ik vraag me af hoe ik veilig kon rijden op hun voorgangers. Voor de prijs krijgen we sneeuw echt een uitstekende kwaliteit, veilig, zuinig, stil en duurzaam. Ik zou zonder twijfel aanraden. Meer >
 • Maks bmw 4,5 111150

  Continental ContiPremiumContact 205/55 R16

  In vergelijking met de vorige banden (Michelin), zijn luider, maar veel beter grip op de weg. Het grootste verschil dat je kunt voelen de natte, versnellen in een bocht, met een sterke acceleratie geen nerveuze gedrag voelen. Dynamisch rijden op droog is aangenaam. Ik had de indruk dat de versnelling van 0 tot 100 ten minste ongeveer 0,5 seconde beter, vanwege de lagere activiteit van het ASR-systeem, omdat de band niet is zoals de vorige vakken. Tot nu toe zie ik geen grote gebreken van de band. Meer >
Vind uw Continental banden