Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Continental

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Continental Banden

Banden Continental

Continental AG is een van de grootste bandenproducenten. De hoofdvestiging van de onderneming bevindt zich in Hannover. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1871. In de bandenbranche maakte het bedrijf in 1892 zijn debuut als producent van fietsbanden. 6 jaar later kwamen de eerste autobanden met ventielen van het merk Continental van de productieband.

Wat betreft het aantal verkochte banden staat het bedrijf in Duitsland op de eerste plaats, op de tweede plaats in Europa en op de vierde plaats in de rest van de wereld. Fabrieken staan o.a. in Duitsland, Frankrijk, Portugal, Tsjechië en Roemenie.

Het concern biedt banden klasse HP en UHP van hoge kwaliteit. Het belangrijkste aandachtsgebied van het bedrijf is de beperking van het brandstofverbruik door de toepassing van innovatieve technologieën die het mogelijk maken om brandstofzuinige banden te produceren. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, motoren en fietsen. De producten van Continental maakten deel uit van de uitrusting van de klassieke VW kever. Daarnaast zijn klanten van het bedrijf giganten van de autobranche als: AG, Ford, Volvo, BMW, General Motors, Toyota, Honda, Renault en Porsche.

Banden van Continental zijn veelvuldig onderscheiden in prestigieuze ranglijsten (bijv. de Duitse ADAC).

De volgende merken maken deel uit van het concern Continental: Barum, Semperit, General Tire, Viking en Uniroyal.

Zomerbanden ranking Continental

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (5 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (410 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (136 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (205 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (40 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (6 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (82 Meningen)

Winterbanden ranking Continental

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,6 111160 (4 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,5 111150 (374 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (34 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (28 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,3 111130 (8 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,3 111130 (116 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (28 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (158 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (12 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (2 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Continental in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Continental modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Continental banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Merk geschiedenis

Continental-Caoutchouc und Gutta-Percha Compagnie – onder die naam begon het concern op 8 oktober 1871 met zijn activiteiten. Met onze huidige ogen kijken we er misschien vreemd tegen aan, maar naast banden voor rijtuigen en fietsen produceerde het bedrijf in eerste instantie ook schoenen, watervaste weefsels en niet lang daarna ook ballen en speelgoed. Autobanden? We mogen echter niet vergeten dat auto's in die tijd alleen bestonden in dromen of op de tekentafels van visionaire, gestoorde uitvinders. Toen Siegfried Marcus in 1870 het eerste, met een benzinemotor aangedreven voertuig construeerde, voorzagen slechts weinigen dat de auto tientallen jaren later een algemeen vervoermiddel zou worden. Van fietsen naar auto's Het is mogelijk dat de constructeurs van Continental hetzelfde voorgevoel hadden. Voordat ze hier echter gehoor aan konden geven, maakte de toenemende vraag naar fietsbanden dat het bedrijf eerst banden met een oppompbaar luchtkussen op de markt bracht. Het bedrijf met het symbool van het steigerende paard, begon in 1892 als eerste in Duitsland met de productie van luchtbanden. Tegelijkertijd ontstonden in de fabriek in Hannover de eerste banden voor automobielen. De mondiale auto-industrie stond nog in de kinderschoenen, maar langs de Rijn ontwikkelde zij zich in een hoog tempo. De ingenieurs van Continental schoten de Duitse ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Continental

Band Zomerbanden Continental ContiSportContact 5P

Ja,en nee
Mening: 4,3 111130

In grote maten ben ik te vreden over deze band,net als de eigenschappen vermeld waren,alleen...... het volgende is er aan de hand. Ik heb heel erg last van SPOORVORMINGEN.Mijn wagen is van 2004 met 60oookm op de teller en technisch 100% ,wat ook door de dealer als compiment heb gekregen,dus bijna nieuwstaat. Als het regent,of nat is ,tot zelf veel water op de weg,en nattigheid merk ik er niets van een rare gedrag. Bij stoplichten,en andere plaatsen waar je af moet remmen,en tevens op bijna elke RECHTERRIJBAAN is er spoorvorming,dan is het je geraden de STUUR met BEIDE handen vast te houden.Tevens is het wisselen van RIJSTROOK erg gevaarlijk doordat de AUTO weggeslingerd wordt ,en de STUUR uit je handen wordt gerukt. Indien bij nat wegdek,en rijden bij regenval,en ook bij onoverzichtelijkheid op de rijbaan is het ZWETEN geblazen,want door dat je niet kan zien of er SPOORVORMINGEN zijn,moet ik met beide handen de STUUR stevig vast houden.TIjdens deze euvel gaat de auto zoeken,en lijkt te zwefen,net als of het op IJS rijd.Vraag me zelf af wat er gebeurt als er daadwerkelijke IJSVORMING IS.Ben nu erg onzeker,en dit heeft wel degelijk gevolgen voor mij qua VEILIGHEID ,WAAR IK ZEER VEEL EISEN AAN STELT.Met veiligheid ben ik ook voor mijn werk vaak bezig.Hierover ben ik teleurgesteld door mijn keuze voor deze band.Ik heb wel enige tijd genomen voor de keuze van deze band,omdat ik op Info-sites niets anders dan de goede cijfers zag,en leek mij dit de juiste band voor deze wagen.Dit is nu en dillemma voor mij,want was wel hoop geld kwijt voor deze keuze.Ik vind dat dit niet goed is vermeld ,bij de beoordeling. Ik ben nu eigenlijk beetje radeloos,en indien iemand hier de oplossing van weet,hoor ik graag.

Band Zomerbanden Continental ContiPremiumContact 2

Auteur:Jonas222
Mening: 4,2 111120

Ik reis veel als bestuurder van een gewone personenwagen maar wel vaak met verschillende auto’s.Ik heb echt een goede vergelijking van de banden van verschillende fabrikanten in deze en vergelijkbare maten. Voor me is deze Continental ContiPremiumContact 2 band (205/55R16 91 V) bijna ideaal. Op droge oppervlak noteer ik geen werk van systeem ABS (remmen heb ik 312 mm op den voorkant en 256 geventileerde achterkant – dus dezelfde zoals je in Audi S3 heeft). In de bochten geven ze je een zeer goede bestuurbaarheid en grip. Bij het starten blijft die perfect houden (heeft wel wat te overdragen op de weg want meer dan 187 KM en 390 Nm bij een lichte auto met voorwielaandrijving). Bovendien is die rustig op elke snelheidsgebied. Continental ContiPremiumContact 2 banden hebben ook iets dat de meeste sportieve banden niet hebben - perfect absorbeert kleine oneffenheden en amortiseert kloven op de weg. Op natte oppervlak heeft ze heel goed grip (op natte asfalt was tot nu toe enkel Uniroyal RainSport even goed). Aquaplaning heeft geen grote indruk op deze band als ik voel me glijden dan heeft deze band me wel tijd om te kunnen reageren. Dwarse houding op natte oppervlak is ook ideaal. Bovendien rijden op natte asfalt verloopt is stilte...Terwijl ik deze banden kocht dan had ik in mijn gedachten dat deze banden kunnen wat snellere slijtage hebben – maar dat vind ik niet zo erg. Ik wilde hoge en goeie parameters van de rubbers hebben en comfort. Tot nu heb ik ongeveer 25000 km op deze banden gedaan en ik heb nog meer dan 60 – 65 % loopvlak. Dus duurzaamheid vind ik normaal als voor vergelijkbare banden die ook Hihg Performance zijn. Ik raad deze banden aan, ze zijn elke euro waard!

Winterbanden Continental

opona Winterbanden Continental ContiWinterContact TS830

Ik niet aan te raden, het was een grap van Continental
Mening: 2,6 116000

Ik vroeg mij af welke banden ik moest kopen voor mijn golf 4 stationwagen voor de voorwielen uit de ADAC tests kwam de Continental ContiWinterContact TS830 als goed uit de bus in de categorie sneew. ik ben de Continental ContiWinterContact TS830 banden in de bergen gaan rijden en ik moet zeggen fantastisch . het verbaasde me al op het droge wegdek . de vorige banden waren goodyear maar deze zijn stukken beter. de banden van goodyear slippen meer dan deze omdat ik echter nogal een sportieve rijder ben merkte ik dat deze banden bij wegrijden op sneeuw goede tractie hadden ook bij veel sneeuw zoals bij mij op de parkeerplaats . ook remmen gaat voortreffelijk op mijn andere auto van mij liggen Debica frigo 2en deze heb een jaar geleden gekocht. de Continental ContiWinterContact TS830 banden liggen op de aandrijfzijde , dus voor en ik moet zeggen , een complete verrassing voor de prijs , goede tractie in de sneeuw .in het begin dacht ik nog kettingen te gebruiken maar dit bleek na inzien niet nodig , bij de 20 cm sneeuw , de auto voelde veilig en was goed onder controle te houden de banden hoor je nauwelijks de volgende banden zullen zeker de Debica frigo 2 zijn [dat waren de goodyear ug5 , conti raakte verstopt deze band word volgens mij overschat en ik hoop dat hij snel slijt. volgend seizoen gewoon weer de Continental ContiWinterContact TS830 band voor de winter Voor mij is dit het beste voorbeeld voor een goede band . Ik hoefde ook niet ver te zoeken en ik weet dat ik een adres heb gevonden waar ik deze goed kan kopen bij u

opona Winterbanden Continental ContiWinterContact TS850

Zeer goed, maar te duur ...
Mening: 4,3 111130

Opel Astra H, banden in de maat 205/55 / R16 T. In 2012 was Continental ContiWinterContact TS850 de innovatie op de bandenmarkt. Nu na vierde winter en ongeveer 20.000km kan ik een beetje over deze banden vertellen. Meestal rijd ik rond de stad, soms op de snelwegen, dynamische rijgedrag. Op een droog wegdek – heel goed. Ik had een kans om op de snelweg met snelheid 180-205km/h te rijden (temperatuur -5 graden C, droge weg). Geen lawaai, remweg ook goed. Boven 5-10 graden C een beetje slechter. Slippen bij het remmen. Op een nat goede waterafvoer, ondanks 4 seizoenen kunt u zonder problemen met snelheid 120-140km rijden wanneer het regent. Continental ContiWinterContact TS850 heeft ook goede tractie op een sneeuw, het is altijd makkelijk om de garage te verlaten (zelfs ondanks 15cm sneeuw). Op een sneeuwbrij – uitstekend (bij temperaturen boven 0 graden C) Je kan makkelijk met hogere snelheiden rijden. ;) Goede afvoer van het sneeuw en kortere remweg. Lagere brandstofverbruik dan op gelijke modellen van de concurrentie, lage rolweerstand. Na 4 seizoenen heeft mijn loopvlak 5-6mm. De enige nadeel is de prijs- te hoog! De beste banden voor de stad en snelwegen. Zelfs bij hogere snelheden voel ik me veilig en auto blijft stabiel. Ik heb nog niet Continental ContiWinterContact TS850 in de bergen getest. De prijs is zeker te hoog maar ik stel de veiligheid op prijs. Daarom zou ik nog een keer deze banden kopen. Ik zou aan iedereen aanraden. ;)

Gemiddeld cijfer van banden: 3,96 op basis van 5949 beoordelingen

Bandenmodellen Continental

Alle bandenmodellen van het merk Continental beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Continental model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Continental. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Continental.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Continental. Elke band Continental wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.