Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Continental Banden

Continental Banden

Beoordeling van de producent
3,8
op basis van 5995 meningen

of

Kenteken

Continental AG is een van de grootste bandenproducenten. De hoofdvestiging van de onderneming bevindt zich in Hannover. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1871. In de bandenbranche maakte het bedrijf in 1892 zijn debuut als producent van fietsbanden. 6 jaar later kwamen de eerste autobanden met ventielen van het merk Continental van de productieband.

Wat betreft het aantal verkochte banden staat het bedrijf in Duitsland op de eerste plaats, op de tweede plaats in Europa en op de vierde plaats in de rest van de wereld. Fabrieken staan o.a. in Duitsland, Frankrijk, Portugal, Tsjechië en Roemenie.

Het concern biedt banden klasse HP en UHP van hoge kwaliteit. Het belangrijkste aandachtsgebied van het bedrijf is de beperking van het brandstofverbruik door de toepassing van innovatieve technologieën die het mogelijk maken om brandstofzuinige banden te produceren. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, motoren en fietsen. De producten van Continental maakten deel uit van de uitrusting van de klassieke VW kever. Daarnaast zijn klanten van het bedrijf giganten van de autobranche als: AG, Ford, Volvo, BMW, General Motors, Toyota, Honda, Renault en Porsche.

Banden van Continental zijn veelvuldig onderscheiden in prestigieuze ranglijsten (bijv. de Duitse ADAC).

De volgende merken maken deel uit van het concern Continental: Barum, Semperit, General Tire, Viking en Uniroyal.

Beoordelingen van banden door onze klanten Continental:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Continental banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • TZ 4,2

  Continental ContiCrossContact LX Sport 235/50 R18

  De band voldoet aan mijn verwachtingen. Ik rijd in de Volvo XC70, dus verwacht van de auto vooral comfort en betrouwbaarheid. Op deze banden liet hij me nooit in de steek, verloor nooit zijn greep of begroef zichzelf. Het feit is ook dat ik niet extreem snel op asfalt of op een bijzonder moeilijk terrein rij, maar onder normale omstandigheden is de band geweldig. Het deel van de band heeft een loopvlak met lamellen en de aanduiding M + S, dus als iemand bijvoorbeeld niet van plan is om in de winter tochten naar de bergen te plannen, kunnen deze banden als een meerseizoen worden gebruikt. Meer >
 • Dariusz Mędrecki 4,2

  Continental ContiPremiumContact 2 195/50 R15

  De slimme band heeft twee verschillende maten, gelukkig werd alles door het schot beheerd en werd de band per koerier naar de fabriek gebracht, die volgens het afgesproken plan werd geïnstalleerd. De banden beschermen de velgen, wat in het geval van de smart van groot belang is, omdat na "catching the rubber" de aluminium velgen worden beschermd (smart heeft geen reservewiel). Ik raad ze aan omdat dit de tweede set is en het goed gaat. Ik heb beide groottes op oponeo en ik ben blij met de transactie. Meer >
 • Joker 5,0

  Continental ContiSportContact 5 225/50 R17

  Ik heb niet veel op deze banden gereden, omdat de oude niet lang meegingen. In de vorige auto had ik hetzelfde model en legde ik meer dan 25.000 km af. De banden geven goede grip in alle omstandigheden! Een bijkomend voordeel is de velgbeschermingsrand. Wat de slijtage betreft, denk ik dat het vooral afhangt van mijn rijstijl, maar ik ben tevreden. Ik rijd niet agressief, maar dynamisch, en de banden gingen 3 seizoenen rustig mee en ik verkocht ze met de auto omdat ze nog 7mm loopvlak hadden. Meer >
 • Paddy T. 4,8

  Continental SportContact 6 225/35 R19

  Ik heb 19 inch wielen met een 30 of 35 beeldverhouding; Uiteraard is er niet veel ruimte voor flex in de bandwand, maar het aanbrengen van deze banden heeft de rit en het rijgedrag van mijn auto veranderd. Ik heb nu meer zelfvertrouwen bij het pushen van de auto vanwege de feedback die de banden bieden, een competitie boven de run flats die ik eerder had. De grip is uitstekend met een progressieve ontsnapping aan de achterzijde wanneer je pittig rijdt. Dit is de vierde set van Continentals die ik in mijn auto heb aangebracht en sindsdien heb ik niet de behoefte gevoeld om naar iets anders te kijken. Mijn auto is rustiger, comfortabeler en sneller rond de bochten als een direct gevolg van Meer > het vervangen van mijn Bridgestone-runvlakten door de ContiSports.
Vind uw Continental banden