Banden volgens seizoen

All season banden

Autobanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-
Kenteken

Populaire bandenmaten

205/55 R16 195/65 R15 185/65 R15 205/60 R16 225/45 R17 175/65 R14 De matenlijst uitbreiden De matenlijst verkleinen

De meest gekozen vierseizoenenbanden door onze klanten

Michelin CrossClimate 2
4,7

17 reviews

Van 85 stuk
Vredestein Quatrac
4,4

16 reviews

Van 65 stuk
Imperial All Season Driver
4,4

45 reviews

Van 37 stuk
Gratis bezorgingLevering alleen binnen Nederland
Levering met montage
Meer dan 7 miljoen klanten

Welke vierseizoenenbanden kunt u het best kiezen

Als u erover nadenkt welke vierseizoenenbanden moet u kiezen, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. U moet nadenken over uw rijstijl, maar ook over het merk en de beoordelingen van andere bestuurder. Het is ook een goed idee om verschillende tests te bekijken waarin onafhankelijke organisaties of automagazines modellen in bepaalde maten hebben getest.

Vierseizoenenbandentests

Testen van vierseizoenenbanden in magazijnen Testen van vierseizoenenbanden in magazijnen Bekijk meer >
ADAC vierseizoenenbandentests ADAC vierseizoenenbandentests Bekijk meer >

Vaak worden vierseizoenenmodellen vergeleken met seizoensmodellen om hun werkelijke prestaties te beoordelen. Van tijd tot tijd worden er echter aparte lijsten aan vierseizoenenbanden gemaakt. In onze database vindt u verschillende tests om u te helpen een product te kiezen dat is aangepast aan uw behoeften en verwachtingen.

4 seizoensbanden ranking

Hoe vind je goede vierseizoenenbanden? Bij ons is het eenvoudig! Hieronder vind je een ranglijst van vierseizoenenbanden die is samengesteld op basis van de beoordelingen van onze klanten. De beoordelingen zijn gebaseerd op ervaring met het dagelijks gebruik van de individuele bandenmodellen.

Laaggeprijsde vierseizoenenbanden

Voordelige all-season banden kunnen een goede oplossing zijn voor automobilisten die zo min mogelijk geld aan banden willen uitgeven. Nieuwe banden, ook goedkope banden, bieden u een veel betere veiligheid dan gebruikte of vernieuwde banden. .

We hebben een ruime keuze aan banden, inclusief verschillende prijsklassen. We hebben ook vierseizoensbanden die van goede kwaliteit en een geweldige prijs zijn.

All-season banden reviews

 • Comfort, stilte, rust, stressvrij en tijd- en geldbesparend.

  M. Arceusz over banden Nokian WeatherProof

 • Geweldige banden. Als u op sneeuw of ijs rijdt, kunt u zich echt veilig voelen.

  Darek Radomsko over banden Kleber Quadraxer 2

 • Waard om te kopen. Voor mij geweldig. Stil en werkt goed in alle omstandigheden.

  Beata Sek over banden Imperial All Season Driver

Allseizoenenbanden zijn vaak een heel verstandig compromis tussen zomer- en winterbanden. Aan de ene kant zorgen ze ervoor dat we comfortabel kunnen reizen bij mooi weer en aan de andere kant geven ze ons een groter gevoel van veiligheid bij lage temperaturen, regen of zelfs lichte sneeuwval. Zorg er echter altijd voor dat je de juiste banden kiest voor het soort routes dat je aflegt en de verwachte weersomstandigheden - vergeet niet dat klassieke zomer- en winterbanden een betere optie kunnen blijken te zijn.

Michal Kaczmarek, Product Manager Bridgestone
Logotyp Bridgestone

Is het de moeite waard om vierseizoenenbanden te kopen?

 • U rijdt voornamelijk in de stad

 • 3-4 thou.
  km

  U maakt niet lange afstanden
  (5-6.000 km per jaar)

 • U geeft de voorkeur aan een rustige rijstijl

Is het de moeite waard om vierseizoenenbanden te kopen?

Vierseizoenenbanden zijn niet zo populair als zomer- of winterbanden, maar hun populariteit neemt elk jaar toe. Dit is voornamelijk te danken aan de klimaatverandering, met zachtere winters en minder sneeuw. Of ze de juiste keuze zijn, hangt vooral af van het vermogen van de auto en de rijstijl van de bestuurder. Voor mensen die geen plotselinge manoeuvres uitvoeren, in auto's met weinig vermogen en voor iemnad die voornamelijk in de stad rijdt, zullen ze een zeer goede keuze zijn.

Vierseizoenenbanden van A tot Z

Zomer- of vierseizoenenbanden?

Sommige bestuurders vragen zich af of het beter is om zomerbanden of vierseizoenenbanden te kiezen. De beslissing moet worden genomen na afweging van verschillende factoren, zoals rijstijl, budget, enz. De twee bandenvarianten zijn gemaakt van verschillende rubbersamenstellingen, omdat de ene vooral geschikt is voor de zomer, terwijl de andere zowel aan hoge als lage temperaturen wordt blootgesteld. Het loopvlak van deze banden is ook verschillend, net als de gebruikte oplossingen, zoals de vorm van de groeven en het lamellensysteem. Zomerbanden hoeven niet op sneeuw te rijden en daarom worden er niet veel van de oplossingen van vierseizoenenbanden gebruikt.

Winter- of vierseizoenenbanden?

De beslissing of het beter is om winterbanden of vierseizoenenbanden te kiezen, is niet eenvoudig. Aan de ene kant krijgen we gemak en lagere kosten en aan de andere kant betere rijeigenschappen, die bijdragen aan de veiligheid in moeilijke omstandigheden. Dit betekent echter niet dat vierseizoenenbanden niet goed zijn voor sneeuw. De prestaties zijn grotendeels afhankelijk van de bestuurder en de auto waarop de banden worden gebruikt. Vierseizoenenbanden kunnen dus goed presteren in koud weer en zijn ook geschikt voor de zomer, maar alleen winterbanden bieden de beste grip in sneeuw of modder. Het is daarom van belang om goed na te denken over de aankoop, om het product aan uw behoeften aan te passen.

Hoe kunt u vierseizoenenbanden herkennen

Vierseizoenenbanden zijn universele modellen die bijna alle weersomstandigheden aankunnen. Daarom komt het vaak voor dat de aanduidingen van all-seasonbanden dezelfde zijn als die van winterbanden, zoals 3PMSF of de vereiste M+S (Mud+Snow). Fabrikanten maken het zoeken echter vaak gemakkelijker door bepaalde modellen benamingen te geven die verwijzen naar het gebruiksdoel. Vierseizoenenbanden hebben daarom in hun naam vaak zinnen als AllSeason, 4Season, AllWeather enz. Op deze manier kunt u snel onderscheiden welke modellen ontworpen zijn voor gebruik het hele jaar door.

Prijzen van vierseizoenenbanden

In onze winkel vind je nieuwe banden in verschillende prijssegmenten: van de goedkoopste economy-modellen (optimale prestaties, zeer aantrekkelijke prijs), tot banden uit het middensegment (goede prijs-kwaliteitverhouding), tot premium modellen (hoogste prestaties, maar hogere prijs). Bekijk ons ruime assortiment all-season banden om de banden te kiezen die het best aan uw behoeften voldoen

Houd uw handen schoon
aen laat de bandenmonteurs
de montage doen

Leer meer