Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Alle

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

All Season banden
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

All-season banden

All-season banden ranking

Wij presenteren een overzicht van de beste all-season banden dat op basis van de beoordelingen van onze gebruikers onstond. Beoordelingen zijn gebaseerd op ervaringen uit het degelijkse gebruik van bepaalde bandenmodellen.

All-season band Beoordeling 4,5 111150 (114 Meningen)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,4 111140 (228 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,3 111130 (84 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,3 111130 (73 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,2 111120 (34 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,2 111120 (47 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,2 111120 (75 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,2 111120 (216 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,2 111120 (191 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,1 111110 (51 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,1 111110 (121 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,1 111110 (57 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,1 111110 (297 Meningen)
All-season band Beoordeling 4,0 11110 (141 Meningen)

Bestsellers

De best verkopende modellen van all-season banden in onze webwinkel. Deze producten combineren goede kwaliteit met scherpe prijs dus de meest gewenste kenmerken van chauffeurs.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,88 op basis van 6832 beoordelingen

All season banden

All season banden

All season banden vormen een combinatie van eigenschappen van zomer- en winterbanden. Dit soort banden is een compromis die tegemoet wil komen aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers. 4-seizoensbanden leveren altijd goede prestaties, ongeacht de heersende weersomstandigheden. Ze zijn geproduceerd met de bedoeling de voordelen van zomer- en winterbanden te combineren. Het rubbermengsel dat bij All season banden wordt gebruikt, is zo samengesteld dat het zowel bij temperaturen boven als onder nul uitstekende prestaties levert. Zo wordt gedurende het hele jaar een hoog prestatieniveau gegarandeerd. Het belangrijkste voordeel van All season banden is hun universele karakter. Het loopvlakprofiel van 4-seizoensbanden leunt dicht aan bij dat van winterbanden. In het centrale gedeelte zijn er meer groeven, waardoor een goede grip op sneeuw wordt gegarandeerd. De buitenzijde van het loopvlak is opgebouwd uit massieve blokken met minder groeven. Het loopvlak heeft hier meer weg van zomerbanden en zorgt voor rijstabiliteit bij grotere snelheden. All season banden zijn aangeduid met het symbool M+S (mud and snow - modder en sneeuw). In bepaalde gevallen vinden we ook een pictogram dat drie top pen met een sneeuwvlokje voorstelt. En eventueel het opschrift ALL SEASON. Door 4-seizoensbanden te gebruiken wordt het seizoensgebonden verwisselen van banden overbodig. Dit zorgt voor een beperking van de gebruikskosten van de wagen door minder bezoeken aan de bandenservice. All season banden leveren de beste prestaties bij stadsritten, waar er niet de hele tijd sneeuw op de weg ligt. Ze presteren ook heel goed op wegdekken waarop slechts een kleine hoeveelheid sneeuw ligt. Ze worden aangeraden aan chauffeurs die een rustige rijstijl verkiezen en jaarlijks maximum 6000 kilometer afleggen (niet regelmatig lange trajecten).

Artikellen over all-season banden

Artikellen over all-season banden

Soort band

Banden worden onderverdeeld in zomerbanden, winterbanden en all-season banden. All-season banden worden door goede prestaties onder alle weersomstandigheden gekenmerkt. Winterbanden bieden goede prestaties aan zowel op droog als op nat wegdek. Zomerbanden garanderen de rijveiligheid zowel op droog alsook op nat wegdek en bij temperaturen boven 7°C. Bekijk ons ​​aanbod van all-season banden.

Merk

Op dit moment zijn er meer dan honderd bandenfabrikanten. Check onze aanbieding voor zomerbanden van de meest populaire fabrikanten.