Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

All season banden

All season banden

Worden ook de universele of vierseizoenbanden genoemd. Ze vormen de combinatie van de eigenschappen van zowel zomer- zoals winterbanden.

of

Kenteken

Bestsellers

All-season banden zijn de ideale combinatie tussen zomer- en winterbanden en zijn ontworpen om het hele jaar goed te presteren. Wij presenteren hier onze beste All-season banden in een lijst die de voorkeur van onze klanten weergeeft als ze seizoensbanden kopen. Dit wordt gebaseerd op de beste combinatie van kwaliteit en prijs.

All-season banden ranking

Deze top 10 is samengesteld uit de bestverkopende All-season banden uit onze online shop - gericht op zowel verkoopcijfers als reviews. De reviews van onze seizoensbanden hebben ons een goed inzicht gegeven in waar klanten naar op zoek zijn - naast een goede prijs.

Merk

Er zijn op het moment meer dan honderd bandenfabrikanten. Wij hebben de beste banden van de meest populaire bandenfabrikanten, van onder meer Continental, Michelin en Goodyear. Check onze aanbieding van seizoensbanden geselecteerd per merk.

All season banden

All season banden

All season banden, of 4-seizoenenbanden, vormen een combinatie van eigenschappen van zomer- en winterbanden en hebben soms het opschrift ALL SEASON. Dit soort banden is een compromis dat tegemoet wil komen aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers. All season banden leveren altijd goede prestaties, ongeacht de heersende weersomstandigheden. Ze zijn geproduceerd met de bedoeling de voordelen van zomer- en winterbanden te combineren. Het rubbermengsel dat bij All season banden wordt gebruikt, is zo samengesteld dat het zowel bij temperaturen boven als onder 0 °C uitstekende prestaties levert. Zo wordt gedurende het hele jaar een hoog prestatieniveau gegarandeerd. Het belangrijkste voordeel van All season banden is dat het niet noodzakelijk is om van banden te wisselen.

Winterprestaties

Winterbanden of All season banden? Het loopvlakprofiel van all season banden leunt dicht aan bij dat van winterbanden. In het centrale gedeelte zijn er meer groeven, waardoor een goede grip op sneeuw wordt gegarandeerd. De buitenzijde van het loopvlak is opgebouwd uit massieve blokken met minder groeven. Het loopvlak heeft hier meer weg van zomerbanden en zorgt voor rijstabiliteit bij grotere snelheden. All season banden kunnen aangeduid zijn met het symbool M+S (mud and snow - modder en sneeuw) en een pictogram dat drie toppen met een sneeuwvlokje voorstelt. Deze symbolen geven aan dat ze geschikt zijn voor gebruik in winterse condities.

Door All season banden te gebruiken wordt het seizoensgebonden verwisselen van banden overbodig. Dit zorgt voor een beperking van de gebruikskosten van de wagen door minder bezoeken aan de bandenservice. All season banden leveren de beste prestaties bij stadsritten, waar er niet de hele tijd sneeuw op de weg ligt en op wegdekken waarop slechts een kleine hoeveelheid sneeuw ligt. Ze worden aangeraden aan chauffeurs die een rustige rijstijl verkiezen en jaarlijks maximum 10.000 kilometer afleggen (niet regelmatig lange trajecten).

Begin winkelen