Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Michelin

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Michelin Banden

Banden Michelin

Compagnie Générale des Établissements Michelin is een van de twee grootste bandenfabrikanten ter wereld. De ondermening is in 1889 opgericht door de broers André en Édouarda Michelin. De vestiging van het bedrijf bevindt zich in het Franse Clermont-Ferrand.

Michelin produceert banden voor personenauto's, vrachtwagens, motoren, fietsen, 4x4, vliegtuigen, industriële en landbouwvoertuigen, retro en racewagens van hoge klasse. Michelin-banden worden gerekend tot de klassen medium, HP en UHP.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf: Michelin, Kleber, BFGoodrich, Riken, Taurus, Kormoran, Warrior, Saimtyre, Tigar, Euromaster en Recamic.

De mascotte van Michelin – het Bidenbdum-poppetje is in 2000 verkozen tot beste logo ter wereld. Hierdoor is het bedrijf de bekendste bandenfabrikant ter wereld.

Het bedrijf neemt actief deel aan motorsporten. In 2005 heeft Michelin overwinningen behaald in races als: Formule 1, WRC, 24h le Mans, MotoGP en VTT Cross Country.

Zomerbanden ranking Michelin

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 5,0 11111 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,7 111170 (14 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (181 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (77 Meningen)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,4 111140 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (97 Meningen)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,4 111140 (219 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (88 Meningen)

Winterbanden ranking Michelin

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,6 111160 (142 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (229 Meningen)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,4 111140 (3 Meningen)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,4 111140 (219 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (13 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (2 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (35 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (89 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (481 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,5 111500 (52 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Michelin in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Michelin modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Michelin banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

  • Michelin ENERGY SAVER+
    Michelin ENERGY SAVER+

    Type: zomerband Klasse: premium - de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties en ...

  • Michelin Pilot Sport 4
    Michelin Pilot Sport 4

    Type: zomerband Klasse: premium - het garandeert maximale prestaties en staat garant voor de ...

Merk geschiedenis

Iedereen kent hem, het mannetje die doet denken aan een legomannetje, Casper het spookje en de legendarische Golem. De Michelinman heet Bibendum en is de held van het bandenbedrijf dat de bandenindustrie al tientallen jaren voortstuwt met zijn baanbrekende uitvindingen. De mascotte die hindernissen opdrinkt Bibendum (in het Latijn betekent dit 'opdrinken') is het meest onderscheidende kenmerk van het Franse merk. Na jaren van harde werk is het een icoon van de popcultuur geworden. Het mannetje dat ooit de kinderen langs de Seine angst aanjoeg, is vandaag een van meest herkenbare en kenmerkende handelsmerken ter wereld. Hij verscheen in liedjes (bv. van de Franse reggaeband Tryo), in strips ("Asterix en de Helvetiërs" uit 1970, om er maar een te noemen) en in de literatuur (bv. in de sciencefictionroman "Pattern Recognition" van William Gibson).In 2000 won Bibendum voor Michelin de titel van het beste logo uit de geschiedenis. De legende gaat dat het idee voor de Michelinman bij toeval is ontstaan, toen de grondleggers van het bedrijf, de broers Andre en Eduard Michelin, opmerkten dat een stapel banden leek op een menselijke gedaante. Op papier werden armen toegevoegd en kreeg hij zijn specifieke glimlach. De artiest Marius Rossillon was in 1898 de auteur van het eerste affiche met de Michelinman. Het bandenmannetje hief bij een banket een glas gevuld met stukjes ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Michelin

Band Zomerbanden Michelin AGILIS51

100% zou dit aanbevelen
Mening: 3,6 111600

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Rewelka. Het is de moeite waard om het geld uit te geven ... zal vragen om zekerheid en voorspelbaarheid buck gedrag op wegen en duurzaamheid ... Ik dreef hen tot nu toe slechts 30 duizend mijl op een verscheidenheid van voorwaarden in aanvulling op sneeuw en er is geen spoor van slijtage dan ook. Alsof gisteren werd opgericht, en worden op de vooras en de aandrijfas gemonteerd. Het feit dat de ontspannen rijstijl, maar de auto "veren" geen auto. De belasting wordt bewogen, die zich uitstrekt in de regen, de hitte en de ondergrondse wegen. Nooit uświadczyłem Blocking Braking System (ABS `u gebrek) in het natte en redding paniek voor de bel. Ze zijn beter dan de fabriek begon de auto had Continentale met dergelijke prullenbak als Barum onvergelijkbaar.

Band Zomerbanden Michelin AGILIS81

Auteur:Maciek
Mening: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

banden had de nieuwheid auto ze zijn de beste die ik heb gehad. hoge overbelastbaarheid zonder angst voor het afvuren, alvorens de voorzijde voor de komende twee botsten in augustus tot het einde kon nauwelijks te onderscheiden van het patroon, maar geen van hen was gebeurd, liep waar je geen genade met hen hebben en had een ander paar niet te kopen. Ik zou aanraden om de winter te kopen te Michelin agilis 81 zeer goede grip op sneeuw en ijs, de andere auto's wymiekaja op besneeuwde wegen, en ze houden, maar natuurlijk moet je voorzichtig te rijden omdat de banden niet alles ... Ik beveel ze!

Winterbanden Michelin

opona Winterbanden Michelin Alpin A4

Zeer goede banden tegen een redelijke prijs.
Mening: 4,6 111160

Hoewel ik met deze banden niet zo veel kilometers reed maar wisselende weersomstandigheden en de verscheidenheid van oppervlakken waarop ik reed laten iets over deze banden te schrijven en wat beoordelen. De laagst gemeten temperatuur in de periode van gebruik was -17 ℃ en 17 ℃ hoogst. In de lage temperatuur bereik, heeft de band onder droge omstandigheden een uitstekende hechting. In het hogere temperatuurbereik is de grip op zelfs hogere niveau wat echt opvallend is omdat het een winterband is! In ieder geval heb ik geen speciale slijtage opgemerkt door gebruik bij hogere temperaturen. Op de natte wegdekken voert de band zeer goed water af en behoudt zijn stevigheid. Dus het fenomeen van aquaplaning is marginaal. Op sneeuw presteerde mijn Michelin Alpin A4 banden zeer goed, net als op een wegdek in de lente. De enige oppervlakte waarop er een zichtbare afname van grip is komt op ijs voor maar natuurlijk is dit verschijnsel duidelijk en tot nu toe is er geen band ontstaan die goede grip op ijs zou hebben. Als het om rijcomfort gaat, is de band vrij hard en zijn oneffen oppervlakten wel een problematisch zijn. Als de weg met de bouwpuin bedekt is dan kun je geen wonderen verwachten omdat het steeds een winterband is die zijn taken heeft… Dus alleen maar dan is de rit erg ongemakkelijk. Lawaai in droge omstandigheden in vergelijking met andere banden die ik heb gebruikt is licht verhoogd. Samenvattend zou ik deze Michelin Alpin A4 banden aanraden!

opona Winterbanden Michelin Alpin A4

Goede banden tegen een betaalbare prijs
Mening: 4,1 111110

Ik kocht banden Michelin Alpin A4 via Oponeo web shop (snel gerealiseerde bestellingen, goede prijs, netjes geleverd) en ik ga niet verbergen dat ik met de aankopen bij deze online winkel zeer blij ben en nog nooit teleurgesteld! Dit is al mijn tweede aankoop via Oponeo. Wat de band Michelin Alpin A4 betreft, denk ik dat dit is een zeer goed product tegen een betaalbare prijs. Ik heb een stationwagen en ik geef toe dat heb geen stabiliteitscontrole dus met de auto onder winterse omstandigheden probeer ik wat voorzichtig te rijden en met een bepaalde afstanden. Als het over het gedrag van de banden op het droog en nat wegdek gaat, vind ik alles OK. Ook op sneeuw en modder gedraagt de band zich heel goed en volgens mij vervult Michelin Alpin A4 echt goed zijn taak. (je kan wegrijden uit diepe sneeuw echt gemakkelijk) IJs? Het is wel bekend dat in dit geval zijn er geen banden die super zouden zich gedragen… Maar toch beter dan zomerbanden of vierseizoen banden. Die band heeft alleen maar een nadeel in mijn ogen… Ik bedoel dat het vrij luid is bij hogere snelheden. Het is waarneembaar maar niet zo vervelend als bij Aziatische banden. Over het algemeen adviseer ik de banden van Michelin. Ik had een ouder model onder mijn vorige auto en ik was ook positief verbaasd.

Gemiddeld cijfer van banden: 4,16 op basis van 3891 beoordelingen

Bandenmodellen Michelin

Alle bandenmodellen van het merk Michelin beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Michelin model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Michelin. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Michelin.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Michelin. Elke band Michelin wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.