Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Michelin Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 4729 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Compagnie Générale des Établissements Michelin is een van de twee grootste bandenfabrikanten ter wereld. De ondermening is in 1889 opgericht door de broers André en Édouarda Michelin. De vestiging van het bedrijf bevindt zich in het Franse Clermont-Ferrand.

Michelin produceert banden voor personenauto's, vrachtwagens, motoren, fietsen, 4x4, vliegtuigen, industriële en landbouwvoertuigen, retro en racewagens van hoge klasse. Michelin-banden worden gerekend tot de klassen medium, HP en UHP.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf: Michelin, Kleber, BFGoodrich, Riken, Taurus, Kormoran, Warrior, Saimtyre, Tigar, Euromaster en Recamic.

De mascotte van Michelin – het Bidenbdum-poppetje is in 2000 verkozen tot beste logo ter wereld. Hierdoor is het bedrijf de bekendste bandenfabrikant ter wereld.

Het bedrijf neemt actief deel aan motorsporten. In 2005 heeft Michelin overwinningen behaald in races als: Formule 1, WRC, 24h le Mans, MotoGP en VTT Cross Country.

Beoordelingen van banden door onze klanten Michelin:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Michelin banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Rafał 4,2 111150

  Michelin ENERGY E 3A 205/65 R15

  Dus ik heb deze auto rijdt ook Dunlop en Goodyear banden. Dunlopy vrij snel verteerd, want na ongeveer 60000km, gezien het feit dat de winter gereden met winterbanden. Echter Goodyear'y na gebruik de helft van het loopvlak begon verschrikkelijk geluid bij een bepaalde snelheid. In eerste instantie dacht ik dat het probleem ligt in de schorsing en deed al de nodige controles en proeven, en toen kwam naar buiten dat het probleem ligt in de band en het najprawdopodbniej in de mix, omdat ze visueel vertoonde geen tekenen van eventuele afwijkingen in het gebruik van banden, die zouden kunnen leiden tot een gerommel uit de wielen. Michelin is in dit opzicht zeer goede band. Meer >
 • chris 4,2 111150

  Michelin ENERGY E 3B 175/70 R13

  Banden zijn goed. Dit is met name zichtbaar in de natte en diepe plassen, dat is nauwelijks merkbaar manoeuvreren - voorheen Dębice Wivo waar u rijdt in de regen moest je op je hoede. In droge omstandigheden niet erg luid, maar vaak "catch" steentjes (bijv. bij het verlaten van de garage, enz.) en pond de stoep. Schuren op mijn reis is een beetje anders. Zoetzure opmerking kan zijn dat, in vergelijking met de band van het bedrijf en klasse, maar de productie van Franse (ik had een paar jaar in de voorkant van het jaar) de degenen hebben nu (Made in Germany) ik zijn vrij hard Meer >
 • MK 4,2 111150

  Michelin ENERGY XH1 195/60 R15

  Gebruikt in een tweede auto. Ze zijn super-stille en duurzame-het enige nadeel PRIJS! en het is niet met hen meer praktisch in mijn maat kan niet worden gekocht. Ik reed bijna 70.000 op een set-voor-een beetje verward, maar buiten werking, achter een beetje versleten waren. Ik was in de winkel kocht ik een nieuwe en waarschijnlijk zelfs enkele tientallen duizend overeten. mijlen. Op het water te groot, in principe vijf met een plus Meer >
 • Karol 4,2 111150

  Michelin ENERGY XT1 175/65 R14

  Ik rijden op deze banden al het vierde jaar en ik kan niet iets negatiefs te zeggen over hen. Blinken bijna perfect, behalve voor kleine ongecontroleerde przyhamowaniami in grotere zwembaden. Maar dit is waarschijnlijk normaal voor bijna alle banden, als je niet de snelheid aan te passen. Ik zou deze banden al raden, maar blijkbaar gestopt met het maken van hen. Anderzijds - als het volgende nog beter zijn, was tot vliegen. Ik wens jullie allemaal een leuke reis :-) Meer >
Vind uw Michelin banden