Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Michelin Banden

ONTWORPEN OM LANGETERMIJNPRESTATIES TE GARANDEREN

of

Kenteken

Michelin

Het meest waardevolle bandenmerk ter wereld volgens het 2021-rapport van het internationale adviesbureau "Brand Finance".

Michelin Podium
Michelin Merk geschiedenis

Merk geschiedenis

Meer dan 130 jaar ervaring in het creëren van innovatieve producten. Sinds 1889 innoveert zich Michelin over de hele wereld zodat we ons veilig, efficiënt en duurzaam kunnen verplaatsen.

MICHELIN TECHNOLOGIEN

MICHELIN TECHNOLOGIEN

De Michelin Group is een technologische leider in de wereldwijde bandenindustrie. Michelin innoveert voortdurend om banden te ontwerpen die bestand zijn tegen alle tegenslagen op de weg. We benaderen de behoeften van chauffeurs met passie, waardoor we zorgen voor optimale duurzaamheid en prestaties van onze banden.

 • Michelin VEILIGHEID

  VEILIGHEID

 • Michelin COMFORT

  COMFORT

 • Michelin ECOLOGIE

  ECOLOGIE

 • Michelin ECONOMIE

  ECONOMIE

Michelin Motorsport

Motorsport

We gebruiken technologieën uit de autosportwereld om banden voor dagelijks gebruik te produceren. Het belangrijkste doel van Michelin is om onze partners en consumenten in staat te stellen te profiteren van baanbrekende technologieën die bijna direct op het circuit worden gecreëerd. Auto- en motorraces zijn onze passie. We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat Michelin aanwezig is in races over de hele wereld, onze partners naar de overwinning te leiden en de mobiliteit van morgen te verbeteren.

Banden Michelin

Vele malen bekroond in tests

Michelin banden beoordelingen

Gewaardeerd in de reviews door Oponeo-gebruikers

 • 5,0
  Andre

  CrossClimate+
  195/55 R16

  Auto is veel stabiele dan daar voor rijeigenschappen zijn verbeterd Ja dit is echt veel beter Meer >
 • 4,4
  Andrzej Krakowski

  Primacy 4
  205/50 R17

  Ik ben heel blij, de banden zijn stil en presteren goed tijdens het rijden Meer >
 • 4,6
  W.F

  Alpin 6
  215/50 R17

  Ben zeer tevreden met deze winterbanden. Goede grip en weinig lawaai. Meer >
Band Michelin
Plus

Banden Michelin

Hoge prestaties van de eerste tot de laatste kilometer*

De belangrijkste prestatieparameters behouden voor de toegestane bandenslijtage:

 • nat remmen in zomerbanden,
 • remmen en grip op sneeuw of nat wegdek in all-season- en winterbanden,
 • handling op de weg of tractie op het circuit met sportbanden.

* Tot de laatste kilometer, d.w.z. tot de toegestane slijtage van het loopvlak (1,6 mm). De minimaal toegestane profieldiepte kan van land tot land verschillen.

Band Michelin
Minus

Uitstekende levensduur

MICHELIN banden worden algemeen erkend vanwege hun uitzonderlijke levensduur. Al tientallen jaren ontwerpt Michelin banden met een rubbermengsel dat bestand is tegen slijtage, zowel op de weg als op het circuit. Dit geeft de mogelijkheid om hun volledige prestatiepotentieel te benutten.

* Tot de laatste kilometer, namelijk het toegelaten slijtageniveau van het loopvlak (1,6 mm). De minimaal aanvaardbare profieldiepte kan van land tot land verschillen.

All-season
4,6

(31 reviews)
100%
van de gebruikers raadt deze band aan
Michelin CrossClimate+

All-season autoband Michelin CrossClimate+

Productbeschrijving

Kies voor een uitmuntende levensduur[4][5] en duurzamen veiligheid onder alle weersomstandigheden[1-3]. MICHELIN CrossClimate +, Europa's best verkochte all-season band[6] .

 • "Versleten" betekent 'afgesleten' op een machine (geschaafd) tot de diepte van de slijtage-indicator volgens de Europese regelgeving voor slijtage-indicator ECE R30r03f'. Een MICHELIN CrossClimate+ in de afmeting 205/55 R16 91H zit nieuw en versleten boven de drempelwaarde voor grip op nat wegdek van de Europese reglementering R117 , zowel voor de bandencategorie "Sneeuw" als "Normaal" .
 • De MICHELIN CrossClimate+ behaalde de tweede plaats in droog remmen in een vergelijkende test die door Auto Bild is uitgevoerd op de afmeting 195/65 R15, gepubliceerd op 27 september 2018.
 • De MICHELIN CrossClimate+ heeft een B-classificatie voor grip op nat wegdek in de tabel met Europese labelklassen.
 • De MICHELIN CrossClimate+ behaalde het hoogste aantal kilometers in een vergelijkende levensduurtest die door Auto Bild is uitgevoerd op de afmeting 195/65 R15, gepubliceerd op 27 september 2018.
 • De MICHELIN CrossClimate+ haalt 17.011 meer kilometers dan het gemiddelde van de concurrentie in een vergelijkende test die door Auto Bild is uitgevoerd op de afmeting 195/65 R15, gepubliceerd op 27 september 2018, en een gemiddelde jaarlijkse afstand van 13.194 km/jaar (in km/voertuig) d.w.z. 1099 km/maand. Onderzoek uit 2017 van Insee voor Frankrijk (https://www.insee.fr/fr/statistiques/2045167).
 • Bron = Paneel Sell Out GFK Personenauto's Allseasonbanden (alle autocategorieën) - Periode: 01-2018 tot 12-2018. Perimeter : Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje.
Zomerseizoen
4,8

(10 reviews)
100%
van de gebruikers raadt deze band aan
Michelin Primacy 4

Zomer autoband Michelin Primacy 4

Productbeschrijving

Koop de MICHELIN Primacy 4 zomerband voor duurzame veiligheid[1] en uitstekende levensduur[2], om meer kilometers te blijven rijden.

 • Long-Lasting performance. Voor grip op nat wegdek zit een MICHELIN Primacy 4 in de afmeting 205/55 R16 91V, nieuw en versleten, boven de drempelwaarde van de Europese reglementering R117. "Versleten" betekent 'afgesleten' op een machine (geschaafd) tot aan de slijtage-indicator volgens de Europese regelgeving voor slijtage-indicator ECE R30r03f.
 • levensduur - Test winnaar ADAC Zomerbanden test 2020, 235/55 R17, test uitgevoerd door de ADAC op een Ford Kuga in 2020.Deze test werd uitgevoerd in de afmeting 235/55 R17. Michelin Primacy 4 is de beste van de 12 geteste banden volgens de geteste eigenschappen (nat, droog, geluid, slijtage, brandstofverbruik). Michelin Primacy 4 is testwinnaar met het volgende commentaar: "Zeer evenwichtige band met topwaarderingen op nat wegdek,uitstekende lage slijtage, zeer goed op droog wegdek " - Geklasseerd 1,0 in Slijtage.
Winterseizoen
4,7

(9 reviews)
100%
van de gebruikers raadt deze band aan
Michelin Alpin 6

Winterband voor op de weg Michelin Alpin 6

Productbeschrijving

Monteer MICHELIN Alpin 6 winterbanden, voor beste kilometrage[3] en uitstekende duurzame veiligheid[1] bij barre winterse rijomstandigheden[1][2].

 • Langdurige prestaties - Een MICHELIN Alpin 6 in de afmeting 205/55 R16 91H presteert, nieuw en versleten, boven de drempelwaarde voor grip op nat wegdek van de Europese reglementering R117. "Versleten" betekent 'afgesleten' op een machine (geschaafd) tot aan de slijtage-indicator volgens de Europese regelgeving voor slijtage-indicator ECE R30r03f'. Respecteer altijd de lokale wetgeving voor winterbanden.
 • Grip op nat wegdek - De MICHELIN Alpin 6 heeft een B-classificatie voor grip op nat wegdek op het Europese bandenlabel.
 • Levensduur - De MICHELIN Alpin 6 heeft de beste levensduur in de vergelijkende test, uitgevoerd door AutoBild in de afmeting 225/45 R17, gepubliceerd op 26 september 2019.