Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Michelin

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Michelin Banden

Banden Michelin

Compagnie Générale des Établissements Michelin is een van de twee grootste bandenfabrikanten ter wereld. De ondermening is in 1889 opgericht door de broers André en Édouarda Michelin. De vestiging van het bedrijf bevindt zich in het Franse Clermont-Ferrand.

Michelin produceert banden voor personenauto's, vrachtwagens, motoren, fietsen, 4x4, vliegtuigen, industriële en landbouwvoertuigen, retro en racewagens van hoge klasse. Michelin-banden worden gerekend tot de klassen medium, HP en UHP.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf: Michelin, Kleber, BFGoodrich, Riken, Taurus, Kormoran, Warrior, Saimtyre, Tigar, Euromaster en Recamic.

De mascotte van Michelin – het Bidenbdum-poppetje is in 2000 verkozen tot beste logo ter wereld. Hierdoor is het bedrijf de bekendste bandenfabrikant ter wereld.

Het bedrijf neemt actief deel aan motorsporten. In 2005 heeft Michelin overwinningen behaald in races als: Formule 1, WRC, 24h le Mans, MotoGP en VTT Cross Country.

Zomerbanden ranking Michelin

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 5,0 11111 (2 Meningen)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,8 111180 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,8 111180 (8 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,7 111170 (14 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (184 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (1 Mening)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,5 111150 (17 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (77 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (3 Meningen)

Winterbanden ranking Michelin

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,8 111180 (1 Mening)
Winterband Beoordeling 4,6 111160 (159 Meningen)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,5 111150 (17 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (230 Meningen)
Zomerbanden met winter goedkeuring Beoordeling 4,4 111140 (228 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (16 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (2 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (35 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (89 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (481 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Michelin in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Michelin modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Michelin banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

  • Michelin ENERGY SAVER+
    Michelin ENERGY SAVER+

    Type: zomerband Klasse: premium - de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties en ...

  • Michelin PRIMACY 3
    Michelin PRIMACY 3

    Type: zomerband Klasse: premium - de beste kwaliteit, uitstekende prestaties en ...

Merk geschiedenis

Iedereen kent hem, het mannetje die doet denken aan een legomannetje, Casper het spookje en de legendarische Golem. De Michelinman heet Bibendum en is de held van het bandenbedrijf dat de bandenindustrie al tientallen jaren voortstuwt met zijn baanbrekende uitvindingen. De mascotte die hindernissen opdrinkt Bibendum (in het Latijn betekent dit 'opdrinken') is het meest onderscheidende kenmerk van het Franse merk. Na jaren van harde werk is het een icoon van de popcultuur geworden. Het mannetje dat ooit de kinderen langs de Seine angst aanjoeg, is vandaag een van meest herkenbare en kenmerkende handelsmerken ter wereld. Hij verscheen in liedjes (bv. van de Franse reggaeband Tryo), in strips ("Asterix en de Helvetiërs" uit 1970, om er maar een te noemen) en in de literatuur (bv. in de sciencefictionroman "Pattern Recognition" van William Gibson).In 2000 won Bibendum voor Michelin de titel van het beste logo uit de geschiedenis. De legende gaat dat het idee voor de Michelinman bij toeval is ontstaan, toen de grondleggers van het bedrijf, de broers Andre en Eduard Michelin, opmerkten dat een stapel banden leek op een menselijke gedaante. Op papier werden armen toegevoegd en kreeg hij zijn specifieke glimlach. De artiest Marius Rossillon was in 1898 de auteur van het eerste affiche met de Michelinman. Het bandenmannetje hief bij een banket een glas gevuld met stukjes ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Michelin

Band Zomerbanden Michelin ENERGY SAVER

Zeer goede band. Zeer goede handling in bochten
Mening: 4,5 111150

De band Michelin ENERGY SAVER hebben we samen met de auto gekrijgen. Eerder, de enige ervaring die ik heb gehad dat was met de banden Debica op R13. Het is feit dat de Grande Punto een vrij goede schorsing heeft, maar deze banden zijn poetisch goed als het gaat om het nemen van bochten. Het is 175 mm maar toen ik de bocht van 180 graden omhoog en met snelheid van 40-45 km en die waren niet aant krijen. Paar dagen geleden ging ik door soortgelijke boog met de snelheid van 50 km (eigenlijk was dat hun 5de seizoen) dan waren die een beetje aan het piepen om te laten zien dat ik te snel aan het rijden was maar ik blijfde stabiel! De banden Michelin ENERGY SAVER hebben ongeveer zo’n 50duizend+ en die hebben nog wat loopvlak. Wat het remmen betreft en energisch starten. Het remmen gaat redelijk goed, en luid starten hmm. Ik had hier vroeger paar opinies gezien dat er piepend starten op sommige banden onmogelijk is. Ik ga hier niet akkord mee. In deze land en met onze mentaliteit dat er alles mogelijk is, kon ik dit meerdere keren doen en bij de 2de versnelling koni k piepen – dus „willen is kunnen” maar dit is geen bewijs dat er de banden slecht zijn ofzo – dat is de kwestie van het intuitie van je auto. Wat brandstofverbruik betreft dan is die aangenaam wat te zien is in het moment wanneer je Eco-Driving wilt invoeren en voor lagere brandstofverbruik zorgen. In Gp 1.2 8v op 100km had ik brandstfverbruik van 4.0 of 4.5l op langere afstand is dat geen probleem. Of ik vogende keer deze Band zou kopen… Zeker weten – als ik meer zou verdienen ;D Samenvattend: Heel goeie band. Houdt goed in de bochten

Band Zomerbanden Michelin PILOT SPORT 3

Beste banden ooit! Ik heb deze met andere banden van premium klasse vergeleken.
Mening: 4,6 111160

De beste band ooit, ik heb gemerkt dat hoe meer snelheid heb ik in de hoeken, kan ik deze nemen zonder dat de auto loslaten en harder kan ik versnellen van zeer lage snelheid in de bochten. De grip op het natte wegdek is fenomenaal, de eerste keer dat ik reed met mijn auto met de Michelin PILOT SPORT 3 banden op de voorkant gemonteerd ben ik vergeten dat het regende en het rijgedrag verandeert niet. Ik heb niet deze banden op de achteras gemonteerd maar sinds heb ik deze aan de voorkant gemonteerd, heb ik gemerkt dat de auto houdt nu van het oversturen en verliezen van achterkant in het natte wegdek als gevolg van de hogere voorkant grip. Mijn achterbanden zijn op geen enkele manier in de buurt om de slijtage te beperken, maar ik zal deze ook upgraden op dezelfde Michelin banden binnen de komende week. Het is geen toeval dat een hoge aangedreven auto's zijn allemaal voorzien van Michelin Pilot Sport 3 of SPORT cup 2 banden. Als u een Ford Fiesta hebt vergeet alstublieft andere banden, deze zijn enige te hebben. Ik heb allerlei premium- en middelklasse banden geprobeerd zoals Hankook V12 evo (mijn huidige achterbanden) en Uniroyal RS3, Contisc3 en Pirelli P Zero en ik kan dromen dat deze zo’n aantal goede eigenschappen kunnen hebben - deze Michelin PS3 banden zijn de beste banden ervan!

Winterbanden Michelin

opona Winterbanden Michelin Alpin A4

Zeer goede banden tegen een redelijke prijs.
Mening: 4,6 111160

Hoewel ik met deze banden niet zo veel kilometers reed maar wisselende weersomstandigheden en de verscheidenheid van oppervlakken waarop ik reed laten iets over deze banden te schrijven en wat beoordelen. De laagst gemeten temperatuur in de periode van gebruik was -17 ℃ en 17 ℃ hoogst. In de lage temperatuur bereik, heeft de band onder droge omstandigheden een uitstekende hechting. In het hogere temperatuurbereik is de grip op zelfs hogere niveau wat echt opvallend is omdat het een winterband is! In ieder geval heb ik geen speciale slijtage opgemerkt door gebruik bij hogere temperaturen. Op de natte wegdekken voert de band zeer goed water af en behoudt zijn stevigheid. Dus het fenomeen van aquaplaning is marginaal. Op sneeuw presteerde mijn Michelin Alpin A4 banden zeer goed, net als op een wegdek in de lente. De enige oppervlakte waarop er een zichtbare afname van grip is komt op ijs voor maar natuurlijk is dit verschijnsel duidelijk en tot nu toe is er geen band ontstaan die goede grip op ijs zou hebben. Als het om rijcomfort gaat, is de band vrij hard en zijn oneffen oppervlakten wel een problematisch zijn. Als de weg met de bouwpuin bedekt is dan kun je geen wonderen verwachten omdat het steeds een winterband is die zijn taken heeft… Dus alleen maar dan is de rit erg ongemakkelijk. Lawaai in droge omstandigheden in vergelijking met andere banden die ik heb gebruikt is licht verhoogd. Samenvattend zou ik deze Michelin Alpin A4 banden aanraden!

opona Winterbanden Michelin Alpin A4

Goede banden tegen een betaalbare prijs
Mening: 4,1 111110

Ik kocht banden Michelin Alpin A4 via Oponeo web shop (snel gerealiseerde bestellingen, goede prijs, netjes geleverd) en ik ga niet verbergen dat ik met de aankopen bij deze online winkel zeer blij ben en nog nooit teleurgesteld! Dit is al mijn tweede aankoop via Oponeo. Wat de band Michelin Alpin A4 betreft, denk ik dat dit is een zeer goed product tegen een betaalbare prijs. Ik heb een stationwagen en ik geef toe dat heb geen stabiliteitscontrole dus met de auto onder winterse omstandigheden probeer ik wat voorzichtig te rijden en met een bepaalde afstanden. Als het over het gedrag van de banden op het droog en nat wegdek gaat, vind ik alles OK. Ook op sneeuw en modder gedraagt de band zich heel goed en volgens mij vervult Michelin Alpin A4 echt goed zijn taak. (je kan wegrijden uit diepe sneeuw echt gemakkelijk) IJs? Het is wel bekend dat in dit geval zijn er geen banden die super zouden zich gedragen… Maar toch beter dan zomerbanden of vierseizoen banden. Die band heeft alleen maar een nadeel in mijn ogen… Ik bedoel dat het vrij luid is bij hogere snelheden. Het is waarneembaar maar niet zo vervelend als bij Aziatische banden. Over het algemeen adviseer ik de banden van Michelin. Ik had een ouder model onder mijn vorige auto en ik was ook positief verbaasd.

Gemiddeld cijfer van banden: 4,00 op basis van 5669 beoordelingen

Bandenmodellen Michelin

Alle bandenmodellen van het merk Michelin beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Michelin model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Michelin. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Michelin.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Michelin. Elke band Michelin wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.