Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Michelin Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 4726 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Compagnie Générale des Établissements Michelin is een van de twee grootste bandenfabrikanten ter wereld. De ondermening is in 1889 opgericht door de broers André en Édouarda Michelin. De vestiging van het bedrijf bevindt zich in het Franse Clermont-Ferrand.

Michelin produceert banden voor personenauto's, vrachtwagens, motoren, fietsen, 4x4, vliegtuigen, industriële en landbouwvoertuigen, retro en racewagens van hoge klasse. Michelin-banden worden gerekend tot de klassen medium, HP en UHP.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf: Michelin, Kleber, BFGoodrich, Riken, Taurus, Kormoran, Warrior, Saimtyre, Tigar, Euromaster en Recamic.

De mascotte van Michelin – het Bidenbdum-poppetje is in 2000 verkozen tot beste logo ter wereld. Hierdoor is het bedrijf de bekendste bandenfabrikant ter wereld.

Het bedrijf neemt actief deel aan motorsporten. In 2005 heeft Michelin overwinningen behaald in races als: Formule 1, WRC, 24h le Mans, MotoGP en VTT Cross Country.

Beoordelingen van banden door onze klanten Michelin:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Michelin banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Winiu 4,2 111150

  Michelin ALPIN 175/70 R14

  Ik reed op verschillende banden (Barum KORMORAN, Debica), maar rijden op Michelin Alpin is een echt plezier. Heb ruis zoals bij sommige andere fabrikanten banden niet te maken en zeer goed behouden hun eigenschappen. Ik denk dat het dankzij deze banden was ik in staat om afwijkingen van die andere auto's helaas niet alleen gelaten te overwinnen. Markeer echt een aanrader. Meer >
 • bilu 4,2 111150

  Michelin ALPIN A2 185/65 R14

  De banden zijn geweldig, lage cijfers in de sneeuw en ijs, alleen maar omdat geen van de band is niet in staat om 100% grip op de nawierzchnii bieden. Ik zou zeker banden van het bedrijf aanraden. In de tussentijd, ik veranderde mijn auto op de Audi A6 en de Michelin banden kocht ik zo veel dat een ander formaat. Meer >
 • Auto Partner 4,5 111150

  Michelin ALPIN A3 155/65 R14

  Zeer goede band voor duurzame prestaties en redelijke prijs. Van november tot april, dreef hen meer dan 20 000 km - verbruik kan worden gezien, maar voor de komende twee winters zeker voldoende. Meest aangename verrassing mij bij het rijden met een snelheid van 150-190 op de bochtige weg. Ik zou het zeker aanraden. Meer >
 • Tommy63 4,2 111150

  Michelin PILOT ALPIN A2 215/65 R16

  Goed, stille banden, op geen enkel moment voelde de negatieve impact van hun aanwezigheid en werk. Ik rijd een grote familie auto, maar dan zonder de excessen van de Alpen - en altijd ontvang ik een goed contact met de weg, zelfs op ijs en de heuvel. Op hetzelfde rustig, geen trilling en nauwkeurige behandeling. Aanbevolen! Meer >
Vind uw Michelin banden