Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Bridgestone DriveGuard Winter

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
79 / stuk
Bestel

Bridgestone DriveGuard Winter beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Bent u op zoek naar betrouwbare winterbanden die zich onder alle weersomstandigheden goed gedragen? Bridgestone DriveGuard Winter is de perfecte oplossing voor u. Het model heeft een versterkte zijwand die positief de verbetering van de rijstabiliteit en de bestendigheid van het model tegen mechanische beschadigingen beïnvloedt. Dankzij de toepassing van de op het gebied van koeling geoctrooieerde constructie verdeelt de band de warmte optimaal en vermindert de wrijving bij een lekke band waardoor het luchtverlies stapsgewijs loopt.Het directionele loopvlakpatroon verzekert perfect gedrag op nat wegdek en sneeuw. De brede V-vormige groeven voeren water effectief af en garanderen goede grip onafhankelijk van het weer. Het snelle drogen van het loopvlak helpt ook bij de beperking van het risico van aquaplaning en snowplaning. Aan het behouden van de juiste stabiliteit op sneeuw dragen ook speciale vierkante groeven bij die tegelijk de tractie op sneeuw verbeteren en de remweg helpen verkorten.Bridgestone DriveGuard Winter ontstond op basis van een speciaal rubbermengsel verrijkt met silica. Dankzij de toepassing van de Nano Pro-tech technologie blijft de band flexibel in een brede spectrum van temperaturen. Als gevolg ligt ze altijd met de maximale oppervlakte aan het wegdek aan en dat gaat gepaard met zekerder en veiliger rijden.De verbinding van het innovatieve mengsel met het geoptimaliseerde loopvlakpatroon maakt dat de geluiden geëmitteerd door de band effectief gedempt worden. Ingevolge daarvan rijdt Bridgestone DriveGuard Winter stil en comfortabel.Bridgestone


Bridgestone is een van de giganten van de wereldmarkt van bandenproductie. De firma levert premium banden op de markt die gekenmerkt worden door maximale prestaties, de toepassing van innovatieve technologieën en de hoogste uitvoeringskwaliteit. De producten van de merken die bij de onderneming horen, worden toegepast bij verschillende soorten voertuigen - van motoren en auto's tot specialistische landbouw- en industriemachines.

Bridgestone DriveGuard Winter beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van Bridgestone DriveGuard Winter

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.