Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Bridgestone RD713

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
76 / stuk
Bestel

Bridgestone RD713 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Bridgestone RD713 is een premium winterband (hoge klasse). Bridgestone is een wereldwijd bekende, Aziatische onderneming gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige banden voor vele segmenten van de markt. De Bridgestone RD713 band is bestemd voor bestelwagens. Ze is speciaal ontworpen voor rijden onder extreme, noordelijke winteromstandigheden. De Bridgestone RD713 banden bieden een zeer goede tractie op dichte sneeuw en ijs. Ze worden gekenmerkt door een hoge sterkte en bestendigheid tegen mechanische beschadigingen.


De waaier van Bridgestone-producten omvat ook een model bestemd voor zware Scandinavische winters. Het speciaal ontworpen loopvlak van de Bridgestone RD713 band verzekert goede bestuurbaarheid zelfs op zeer glad wegdek bedekt met een dikke laag sneeuw. De band is voorzien van een symbool M+S wat betekent optimale aanpassing aan het rijden op sneeuw en modder. Ze gedraagt zich zeer goed op lange ritten. Bij de productie van het loopvlak van de band Bridgestone RD713 is een speciaal rubbermengsel gebruikt dat extra grip op met ijs bedekt en nat wegdek verzekert. Ze is zeer goed bestand tegen temperaturen onder 0. Ze behoudt de juiste flexibiliteit waardoor ze antislip-eigenschappen heeft. Het agressieve loopvlakpatroon is aan de zware rijomstandigheden aangepast. De blokken met sterke randen zijn voorzien van extra inkepingen die in de grond grijpen. Daardoor verzekert de band Bridgestone RD713 de juiste grip en directe reactie op remmen. Het speciale systeem van groeven verzekert snelle afvoer van water en sneeuw naar de kanten. Het patroon beperkt het risico van aqua- en snowplaning. De grote en stevige blokken van het loopvlak in de zone van de schouders maken meer nauwkeurig besturen mogelijk. Aanvullend stabiliseren ze tractie. De zijwanden van de band hebben groter uithoudingsvermogen dankzij de stevige hiel en gordellagen. De rand van de band ligt bij de velg aan. Daardoor wordt de band zelf bij de maximale belasting niet vervormd en verliest zijn eigenschappen niet.


Bridgestone RD713 is een winterband voor MPV's, bestelwagens en minibussen. Dit model kan ook op de sturende as worden toegepast. De band is voorzien van speciale openingen voor spijkers met verschillende verspreiding. De spijkers geven de maximale grip op ijs en een dikke laag oude sneeuw. De openingen hebben een speciale, geprofileerde vorm die betere bevestiging verzekert.Bridgestone


Bridgestone is een van de onbetwiste marktleiders in de bandenbranche ter wereld. De firma komt uit Japan - huidig is dit een internationale onderneming die verschillende producenten omvat, zoals Firestone en Dayton. Bridgestone levert banden aan ca. 150 landen wereldwijd. Op elk continent geniet de firma een onverminderd vertrouwen van de automobilisten. De firma is gespecialiseerd in premium banden en levert banen o.a. voor auto's in verschillende motorsport disciplines.

Bridgestone RD713 beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van Bridgestone RD713

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Bridgestone RD713 155/80 R12 88 N C 155/80 R12 88 N 76 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.