Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Continental ContiSportContact

Kies de bandenmaat:

Merk:
Continental
Type:
Zomerbanden
Aantal:
78 / stuk
Bestel
3,2
Beoordeling: Matig 111200 81 beoordelingen

Continental ContiSportContact beschrijving

Informatie over de band: Continental ContiSportContact is een zomerband binnen de premium klasse bestemd voor hoge klasse personenauto’s. De band staat garant voor sportieve prestaties, ook bij hoge snelheden en garandeert stabiel en veilig rijden. Dankzij het geoptimaliseerde loopvlakpatroon en gebruik van moderne materialen is het gelukt om de rolweerstand te verminderen, waardoor brandstofverbruik en CO2-uitstoot in de atmosfeer ook lager is.

Het asymmetrisch loopvlakpatroon zorgt voor gebalanceerde prestaties zowel op een nat alsook op een droog wegdek. Brede groeven voeren het water van onder de band efficiënt af en staan garant voor snelle droging van het loopvlak. . Daardoor wordt het risico van aquaplanning lager en het is mogelijk de juiste grip ook onder slechte weersomstandigheden te behouden. Op de buitenschouder van de band is er meer rubber gebruikt, waardoor het contactvlak met het wegdek groter is geworden. De band is zeer goed uitgebalanceerd en als gevolg is de slijtage van het loopvlak langzamer en meer gelijkmatig. Dat alles laat je van de maximale prestaties van het model genieten door het gehele levensduur zonder zich zorgen te maken over verminderde veiligheid en comfort in de loop van tijd. De brede randkanalen zorgen voor de veiligheid op nat wegdek . Ze staan garant voor een zeer goede mate van waterabsorptie. De insnijdingen in de ribben en schouders van de band verspreiden het water efficiënt en helpen de optimale grip te behouden. Het model is een perfecte oplossing voor automobilisten die ideale prestaties, rijveiligheid en betrouwbaarheid van zomerbanden verwachten.Informatie over de producent: Continental is een van de grootste bandenconcerns. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie van banden in de premium klasse, die de beste parameters hebben, perfect geproduceerd zijn en rijcomfort bieden. Het bedrijf is eigenaar van merken als: Barum, Uniroyal, Semperit, General Tire en Viking. Het concern is de eigenaar van twee en twintig fabrieken en R&D centra in de hele wereld. Al vele jaren is deze onderneming de producent van een van de best beoordeelde banden in seizoentesten uitgevoerd door prestigieuze organisaties en auto tijdschriften.

Continental ContiSportContact beoordeling

Overzicht: 3,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 81 meningen

matig
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111200 3,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111500 3,5
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111200 3,2

81 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 7 Personen
 • 4 13 Personen
 • 3 49 Personen
 • 2 10 Personen
 • 1 2 Personen

56% van de gebruikers raadt deze band aan

56%

De gegevens over de band worden verzameld voor 6217 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 81 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1258000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: TK
  Beoordeling: 2,6 116000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hoi, Ik kocht banden met de auto in het najaar van 2006, de staat rechter vrij zwak voor ongeveer 5 - 5,5 mm. van wat ik in staat was om te rijden op hen, kan ik zeggen dat: zeer goede grip en voorspelbaarheid in droge omstandigheden, slechte grip op een nat wegdek of licht vervuild asfalt (voel instabiliteit auto), de banden slippen bij het starten door het uitvoeren van in mijn Volvo's Dynamic Traction Control System DSTC, drainage zwak als gevolg van de vorm van het loopvlak, nieuwe banden mei door de groeven van de binnenkant naar de buitenkant, maar het maakt de band slijt snel verdwijnen, niet alleen slijtage - hier ben ik het eens met de andere adviezen, de banden slijten erg snel (in hun ogen). Samengevat: goede band, maar voor warmere klimaten, echt goed, vasthouden aan suchyn kosten van slijtage, op nat wegdek nogal zwak. Stelt voor te zoeken naar andere banden meer op de Poolse klimaat.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Lukasz Chmura
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Geweldig voor droge banden nawierzchnii, de natte ook! auto rijdt geweldig en reageert heel goed op elke beweging van het stuurwiel, bij de start breekt helaas is de grip van de band en asfalt, maar pas op het moment dat de staat is dan 3,5 mm (voorkant dus), dus het is super band, band profiel staat niet toe voor een comfortabele rit op enigerlei wijze als resultaat het is moeilijk te zeggen of het behoort tot het segment van zachte en harde banden. Grootte 215/40/14 zeer goed gemonteerd op een velg die ik zou aanraden 9.J lubiacy persoon trekt het rubber, 195/45 op 8J ziet er normaal uit. Het feit dat de band van de snel Sciera hoewel ik moet toegeven dat je moet echt proberen en daarmee de gemiddelde snel en agressief racen de slijtage is normaal. We zouden graag weer kopen, maar nu heb ik in de handen van Toyo gevallen dus ze moeten wachten :)
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Robert
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hallo iedereen lezen reviews. Ik had een groot probleem met de keuze van zomerbanden Ik kon niet beslissen, maar ik dacht van duurdere banden en ik ben erg blij dat ik kocht ContinentalsportContact en ik ben geschokt niet zo goede banden heb ik nooit gehad en ik weet dat het zal kiezen voor de volgende langere dezelfde zeer goede grip in de bochten op een eenvoudige positief als op rails in de natte sensationele riool water echt dezelfde voordelen als iemand je vraagt ​​om te kopen banden Continental SportContact raden deze banden worden elke hoeveelheid echt worth'm blij dat in het einde zal ik niet op het advies van de andere banden lezen waard, want ik heb nog niet onderworpen aan nogmaals, adviseer ik soms handig om een ​​beetje meer geld te verdienen op donuts en gemoedsrust voor een lange tijd. Groeten onbeslist.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: GENERALISSIMUS
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Aanbevolen! Grote banden! Na een korte run over een afstand van tram motorman zou kunnen zijn :-) De wendingen komt als de rails, is er geen uślizgach. Voor een paar slagen na het rijden bijna elke dag (buiten de stad) gecontroleerd wanneer er iets zal gebeuren. Beperkte wegenbouwers hebben lim ingesteld. 40 km / h, ik liep rond een hoek 120 - 130 km / h en zelfs cm niet teruggetrokken uit het goedgekeurde baan. Het enige dat is gebeurd met de fietser net om de bocht, maar alleen pisnęły rubber en de auto stopte. Remmen is altijd 100% zeker op droge, natte, in ondiepe plassen. De dag voor gisteren op 0ST. en de regen gemengd met sneeuw piepte bij het remmen, maar er was geen teken van slip. Het probleem is het rijden in de sporen, maar vooral, wijnroutes en sportonderstel. Ik zou graag voor altijd rijden op hen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Jacek
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Een van de weinige banden die mijn eisen voldaan. Zeer nauwkeurige behandeling en voorspelbaarheid. De Poolse profiel van de weg 45 is een overdrijving, een band moest worden vervangen na afloop van het gat (het was niet een pop vanaf de schouder) - bubble op de zijwand. Oczywiśnie niet wachten tot de sneeuw. De eerste keer dat ik gaf een verrassing en het was echt moeilijk om over te gaan van de parkeerplaats (geen ijs - slechts 4 - 5 centimeter sneeuw), zoals ASR, ESP en andere uitvindingen niet natuurkunde zal veranderen. Band beetje prijzig, maar het geld waard. En nog een ding. Veel elementen van het loopvlak verdwijnt veel vóór het bereiken van de TWI.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Continental ContiSportContact

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.