Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Imperial Ecodriver 4S

Merk:
Imperial
Type voertuig:
Auto
Type:
All Season banden
4,3
Beoordeling: 111130 77 beoordelingen
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Imperial Ecodriver 4S beoordeling

Overzicht: 4,3 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 77 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

77 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 27 Personen
 • 4 46 Personen
 • 3 3 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 0 Personen

94% van de gebruikers raadt deze band aan

94%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1384 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 77 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 508000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: mechamik
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 6 Personen

  Ik heb Imperial Ecodriver 4S een tijdje geleden gekocht. Ze zijn vorige week gemonteerd en ik heb al ongeveer 150 km daarop gemaakt. Ik kan toegeven dat ik echt tevreden ben. Toen ik de garage uitkwam wist ik al dat het een goede keuze was. De band is zeer stil, je hoort bijna niks. Ze houdt goede grip op de weg en geen trillingen genereert. Er waren geen problemen met de montage en uitbalancering van de band. Vandaag heb ik deze band op een zeer nat wegdek getest en het was uitstekend! Ik voel me zeer zeker en veilig op de weg. Ik hoop dat deze band zal ook duurzaam zijn. Op dit moment ben ik echt blij met deze banden en ik ga die zeker aanraden. Zou ik nog eens een beslissing moeten nemen, zou ik weer Imperial Ecodriver 4S kopen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Sodi
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 2 mensen

  Ik heb Imperial Ecodriver 4S gecheckt op witte, besneuwde wegen in Alpen en ze presteerden goed genoeg. Ik heb geen sneeuwkettingen gebruikt maar alles was in orde. Dit is mijn eerste winter op all season banden, ik was een beetje bang hoe ze zullen zich gedragen maar het was ok. De banden zijn echt stil – vroeger heb ik om Run on Flat zomerbanden gereden en ze maakten meer lawaai. Op natte en droge wegdekken grijpen ze ook goed. Hun gedrag is voorspelbaar. Het enige nadeel is dat ze niet helemaal rond zijn maar volgens de monteur is het normaal bij banden van deze klasse. Ik voel het bijna niet, alleen klein beetje.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Sebastian
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb een setje van all season banden Imperial Ecodriver 4S gekocht voor mijn oude Focus een beetje van zuinigheid, een beetje van nieuwsgierigheid. Ik vreesde natuurlijk of zijn parameters en kwaliteit goed zullen zijn. Ik ben toch niet teleurgesteld. De banden zijn echt goed gemaakt, stil, ze presteren behoorlijk zowel op natte zoals op droge wegdekken, zowel op warme dagen, zoals in de moeilijke winterweersomstandigheden. Ik behoud controle over mijn voertuig, banden grijpen de weg echt goed. Na een paar maanden en bijna 10.000 gelegen kilometer is bandenslijtage minimaal.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Axon
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Zeer goede banden voor zowel zomer als winter. Ik heb geen spijt van het kopen van banden voor meerdere seizoenen, ook al hebben mijn collega's mij afgeraden te zeggen dat banden voor meerdere seizoenen niets zijn. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik deze banden aanbeveel. Rijden is niet anders dan het rijden op banden van toonaangevende fabrikanten, de banden gedragen zich correct in alle weersomstandigheden, en ik moet geen extra tijd doorbrengen in wachtrijen voor vulkanisatie in verband met seizoensgebonden bandenwisselingen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jacek Ostaszewski
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  In de winter reis ik vooral door de stad, niet veel routes. Typische winterbvanden van een goede fabrikant voor mijn auto zijn vrij duur, voor mij onrendabel. Het resterende deel van het jaar bestaat uit uitstapjes buiten de stad, de zogenaamde routes, maar ook niet te lang, max. 1000 km in beide richtingen. Het jaarkilometrage is nu zo'n 10000 km, de banden die ik gekozen heb zijn een uitstekend compromis tussen prijs, veelzijdigheid en kwaliteit, alsof ze voor mij gemaakt zijn.

Aantal beoordelingen per pagina:

Imperial Ecodriver 4S beschrijving

De Imperial Ecodriver 4S is een langverwachte vierseizoenenband van een van de populairste leveranciers van economybanden. Net als bij zijn overige modellen heeft deze Belgische fabrikant hoofdzakelijk high end-technologieën toegepast.


De ontwerpers hebben het model voorzien van een zeer geavanceerd symmetrisch loopvlak dat opgedeeld is in twee autonome zones:

 • De binnenste zone is verantwoordelijk voor de prestaties op natte en besneeuwde wegen. De speciaal ontworpen driedimensionale lamellen grijpen de sneeuw vast en voorkomen dat de auto onverwachts gaat slippen. De brede groeven in de omtrek voeren overmatige hoeveelheden vloeistof af onder de band en waarborgen de grip, zelfs bij intensieve neerslag.


 • De buitenste zone beshckt over stabiele zijblokken, die samen met het versterkte middenrib zorgen voor hoge prestaties tijdens het rijden over droge wegen. De dik gezette loopvlakonderdelen zorgen voor stabiele manoeuvres, zelfs op hoge snelheid.

Het unieke compound wordt gekarakteriseerd door optimale elasticiteit binnen een breed temperatuurbereik. Dit beschermt de band tegen stijfheid en voortijdige slijtage. Het model slijt langzaam en gelijkmatig zodat je langer kunt profiteren van de optimale prestaties van de band.


De Imperial Ecodriver 4S is een ideale aankoop voor bestuurders die op zoek zijn naar duurzame, veilige en betrouwbare banden voor het hele jaar.Imperial

Imperial is een jong Belgische merk van het concern Deldo. De fabrieken staan in Azië maar het leeuwendeel van de banden wordt verkocht in Europa. De producten zijn ontworpen en geoptimaliseerd met het oog op Europese wegomstandigheden. Producten van Imperial worden steeds populairder omdat het bedrijf technologie uit hogere klassen toepast maar prijzen hanteert uit het economy-segment.


Maten: 13 tot 19 inch.