Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Michelin ALPIN A3

Kies de bandenmaat:

Merk:
Michelin
Type:
Winterbanden
Aantal:
60 / stuk
Bestel
3,8
Beoordeling: Voldoende 111800 481 beoordelingen

Michelin ALPIN A3

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Michelin Alpin A3 is een winterband van premium klasse. Dat garandeert uitstekende prestaties en hoogste kwaliteit. Dit model is bestemd voor personenwagens.

Michelin Alpin A3 is gewaardeerd in ADAC testen. Dit model gedraagt zich goed op elk soort wegdek en verzekert korte remweg en rijcomfort. De band is gemaakt op basis van een modern rubbermengsel dat door elasticiteit in groot temperatuurbereik gekenmerkt wordt. Dankzij dat heeft dit model grotere contact met het wegdek, wat de grip verbetert.

De band wordt in een directioneel loopvlak uitgerust. Deze loopvlakvorm garandeert uitstekende gedrag, zelfs in moelijke weersomstandigheden. Het systeem van groeven en insnijdingen voert water en sneeuwbrij snel en effectief af wat het risico van aquaplaning minimaliseert. Dankzij dat is de grip uitstekend, ongeacht het weer. Het rubbermengsel met het bijvoegsel van zonnebloemolie is bestendig tegen mechanische slijtage. Het gewicht van dit model werd vermindert waardoor de brandstofgebruik en CO2-uitstoot kleiner is. Dankzij een kleiner gebruik van de toxische WWA oliën is de band milieuvriendelijk. Michelin Alpin A3 is bestemd voor de bestuurders die behalve uitstekende prestaties en rijcomfort, ook veiligheid en betrouwbaarheid verwachten.

Gebruikerservaring

Overzicht: 3,8 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 481 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111900 3,9

481 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 35 Personen
 • 4 247 Personen
 • 3 192 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 0 Personen

92% van de gebruikers raadt deze band aan

92%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4112 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 481 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 6440000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: mtz
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben een beetje teleurgesteld ... Veel beter dan sommige van aalscholvers of Debica - dus helaas ik kocht de auto - maar na het kopen van A3 blij ik ben - in vergelijking met andere beoordelingen. De droge en natte omstandigheden, zonder vorst is goed, misschien zelfs zeer goed - maar niet te warm. boven de 10 graden, een beetje zwemmen (controleer regelmatig de druk). in de droge en koude is even goed - vorige slip tijdens het remmen verschrikkelijk - niet blokkeren de wielen, zelfs wanneer de remmen zijn krachtiger (ik heb geen abs) is ook een nuttige ;). sneeuw deze winter, was er niet veel, maar als ik viel - nu medio maart - de sneeuw is ofwel een vreemde - zo nat en glibberig, of banden niet zo veel. slip up pissig, maar eerder rustig rijden (90 graden, bijna vierkant, de weg wit met een beetje nat ingepakt sneeuw, het aantal 25 km / h (horror of horrors) en actief is mijn auto aan de voorzijde - Ik hoopte op iets beters) Ik heb niet gemerkt dat de oorzaak verhoogd brandstofverbruik. afhankelijk van de temperatuur en rijstijl gemiddelde van 4,7 liter per 100, want het drong het was 4,37, goed bijna als zomer. Ik had niet op het ijs grip. Op warmere dagen beginnen om lawaai te maken. Onlangs heb ik een olieverversing auto had op een lift en nauwkeurig obejżałem consumptie - alsof er niets te zien is, het verbruik vrij klein. De volgende winter waarschijnlijk kopen twee anderen op de proef. en je begint te tęsnić voor mijn zomer bridgestone'ami. comfort en precisie.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: 1toledo
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik zal proberen om objectief mogelijk te schrijven! De Michelin Alpin zijn al in 6 - 7 seizoenen en wil niet dat andere banden!. Voorheen waren dit de eerste Michelin Alpin waaruit ik was 100% tevreden. Het is juist, dat het loopvlak slijt, ontdekken ze een nieuwe lamel augustus dus bijna tot het einde van de band behoudt zijn eigenschappen als het gaat om het starten en stoppen van het voertuig. Spreken tot het einde bedoel ik loopvlak hoogte ongeveer 2 mm (hoogte-loopvlak ik de auto verkocht na vijf winterseizoenen van toepassing zowel in de stad als van de bergen). Het is bekend dat op een hoogte van ongeveer 2 mm loopvlak niet kan worden verwacht dat de afvoer van water of smeltende hetzelfde als voor een nieuwe band worden! Zelfs hockey floreerde. Gaan met de stroom, hebben de auto veranderd voor hetzelfde model maar drie jaar jonger. Tevreden te zijn met de oude Michelin Alpin, kocht nieuwe Michelin Alpin A3. Afgelopen winter, dwz 2006/07, maakte ik ze bijna 20.000 km. Draag bijna niet te zien. Gedragen zich op dezelfde manier als zijn voorganger, nog beter. Super bilgewater, rustig, comfortabel, goede tractie, beginnend op sneeuw, ijs remmen. etc. .. Ik zou het aanbevelen met een zuiver geweten, en als de zomer is Goodyear Excellence. Zeer vergelijkbare eigenschappen, behalve die voor de zomer en een voor de winter. Mvg ...
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Radek
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Anderen niet kopen winterbanden. Ik Fulda (tragedia!) Klebery, Goodyeary 7 (zweefde als een boot op het meer) en de officiële auto heb ik nu Dębice Frigo (maat 185, ik ben bang dat bij elke beurt). Als iemand zegt dat Frigo minder uitglijden op de sneeuw kan het zijn dat sommige innerlijke subjectieve ervaring veroorzaakt de portemonnee ... Sneeuw is nooit hetzelfde op de weg - als het regent en het komt zoals het is of in verdichte of gesmolten ... Hoe de hel kan dus zeggen dat Michelin zijn erger dan Frigo? Te vergelijken zou je op hetzelfde moment om zij aan zij gaan met dezelfde auto op twee verschillende sets banden! Ik stel vast dat de banden moeten worden vergeleken in een maat - je kunt niet banden van verschillende merken te vergelijken met verschillende breedten, zodat het schrijven ervan in een andere auto zijn beter Frigo is zinloos tenzij de banden zijn van dezelfde grootte ... Ik kocht een 195/60 in plaats van 185/65 naar de prive-auto voor de winter want ik had een groot vertrouwen, ook al is een grotere breedte Alpin3 te gaan in de winter. Ik heb goede adviezen gegeven. Ik zou aanraden met een schoon geweten! Niet zoals de banden zijn misschien de enigen die erop aangedrongen dat de Michelin bedrijf is overrated ... Hoe dan ook: een bezoek adac.de en er vinden wat de experts schrijven over de band. Yours!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Z
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede banden, Ik ben momenteel met behulp zomerbanden Michelin Energy Saver (nu het vierde seizoen, de loop van ongeveer 50 thous.) En de winter Michelin Alpin3 (zou nu een derde seizoen, de loop van ongeveer 20 thous zijn.). Beide sets nieuw in Oponeo.nl gekocht. Ik gebruikte een paar sets, vaak in "gebonden paren" - er is niets erger dan een set van twee twee! In mijn mening, Michelin banden voor de zomer en winter (uiteraard geschikt voor het seizoen) zijn de beste keuze. Zorg voor voldoende grip bij het rijden op droge, natte en gladde omstandigheden, grip in de bochten en een optimale remwerking. Natuurlijk, alles binnen de grenzen van de wetten van de fysica, kun je nooit een rijdende auto te houden op een scherpe bocht, of houdt het op zijn plaats. Michelin aanraden aan iedereen die weet wat het is voor auto en respecteert de aanwezigheid van andere weggebruikers en zet geen vertrouwen in onbetrouwbare elektronica. De rest zou ik aanraden het instellen van de auto op bakstenen (producer onverschillig).
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Matek
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht deze banden na het lezen van veel en zocht het advies van de site band. Ik ben aangenaam verrast door deze banden. Voorheen zou ik naar Barumach of Debica en het is een sprong naar de toekomst :) Ik heb ze slechts een seizoen en als je weet dat het niet zo koude winterdag. Op een droge nawerzchni gedragen zich heel goed. De natte put. Maar de meest in termen van prestaties op sneeuw. Tijdens hard remmen gaat branden abs, maar er is niet veel te doen. We hebben verbleven als droog. Hetzelfde geldt voor het wegrijden. Sneeuw is zeer goed odprowadzny het loopvlak. Geen sneeuw op het ijs zijn niet goed (tenzij van spikes), maar een of andere manier gaf advies. Jeżdze rustig dus ścieralonosc is verwaarloosbaar. Gemakkelijk 3 - 4 seizoenen wytzrymają. Het geluidsniveau is moeilijk te zeggen zeker stiller dan Dębica. Ik zou deze banden aan degenen die aarzelen over het kopen van banden voor auto's en średnij lagere klasse.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Michelin ALPIN A3

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Michelin ALPIN A3 155/65 R14 75 T 155/65 R14 75 T 60 Bestel
Michelin ALPIN A3 155/65 R14 75 T 155/65 R14 75 T 59 Bestel
Michelin ALPIN A3 165/65 R14 79 T 165/65 R14 79 T 68 Bestel
Michelin ALPIN A3 165/65 R14 79 T 165/65 R14 79 T 71 Bestel
Michelin ALPIN A3 175/70 R13 82 T 175/70 R13 82 T 52 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: