Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Goodyear Ultra Grip 9+ 175/65 R14 82 T

Vergelijk

Ga naar de
lijst banden 175/65 R14

Bandenmaat:
175/65 R14
Snelheidsindex:
T = max 190 km/h
Belastingsindex:
82 = max 475 kg
Type:
Winterbanden
Type voertuig:
Auto
 • Gratis bezorging
 • Levertijd: 2-3 dagen

Dit artikel werd gekocht Vandaag om 18:11

 • Beschikbaarheid:
  Meer dan 12 stuks op voorraad
  Aantal:
  47 / stuk
  Bestel
  Label:
  E B 69 dB
  E B 69 dB
  Meer informatie
5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Productbeschrijving

Goodyear Ultra Grip 9+ 175/65 R14 82 T

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

De Goodyear Ultra Grip 9+ is een band die zeker geen teleurstelling zal zijn voor automobilisten die op zoek zijn naar veilige, betrouwbare banden voor de winter. Dit premiumproduct bevat de erkende oplossingen van de veelgeprezen Ultra Grip 9, en is uitgebreid met nieuwe technologieën en een ander rubbermengsel.

Het project is gebaseerd op een beproefd directioneel loopvlak, dat uitstekend overweg kan met sneeuw en modder. De talrijke groeven en lamellen voorkomen gripverlies en zorgen dat de auto goed bestuurbaar blijft en veilig kan manoeuvreren.


De grootste vernieuwing is de “Winter Grip”-technologie, die vooral dient ter verhoging van de veiligheid in de winter. Het moderne rubbermengsel past zich beter aan het wegdek aan en zorgt voor continu contact met de grond, of je nu over een droge, natte of besneeuwde weg rijdt.

Het grote aantal afgelegde kilometers en de gelijkmatige slijtage van de band zijn te danken aan de technologie “Mileage+”. Speciale componenten in het rubbermengsel zorgen dat de band niet bovenmatig stijf wordt bij vorst. Daardoor slijten de banden minder snel, zodat ze langer meegaan en over hun hele levensduur gelijkmatige prestaties leveren.Goodyear


Goodyear is een Amerikaans premiummerk dat tot de tien belangrijkste bandenfabrikanten ter wereld behoort. Het in 1989 opgerichte bedrijf heeft in zijn catalogus producten voor bijna elk segment van de motorrijtuigenindustrie en kan iedere weggebruiker een hoogwaardig product leveren. Het Goodyear-concern heeft nog andere populaire merken onder zijn hoede, waaronder Dębica, Dunlop, Fulda en Sava.

De winterband Goodyear Ultra Grip 9+ behoort tot de van de premium klasse, en wordt dus gekenmerkt door moderne technologie en maximale prestaties.
Je bekijkt nu een band in de maat 175/65 R14.
De band is nu beschikbaar in de maten van 14 tot 16 inches.
Het is een band met snelheidsindex T – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 190 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 82 - de maximale belasting die de band kan hebben is 475 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: E (rolweerstand), B (grip op een nat wegdek), 69 db (geluidsniveau).

Bekijk andere 14 inch banden

Label

De band Goodyear Ultra Grip 9+ met de maat 175/65 R14 82 T, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • E
 • B
 • 69 dB
E B 69 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.