Bandenconfigurator

Begin met het kiezen van een merk

Bandenconfigurator

Gebruik de bandenselectieconfigurator om de beste banden voor uw auto te kiezen.

U hoeft de maat van de banden die in uw auto zijn geïnstalleerd niet te kennen en ook niet te zoeken naar de door de fabrikant goedgekeurde maat in de voertuighandleiding of op de tankvulklep. Om de optimale banden te kiezen, geeft u het merk van uw auto, voertuigmodel, carrosserietype, autogeneratie en motorvermogen op, en wij laten u de beste maat en maten zien die onderling uitwisselbaar kunnen worden gebruikt.

De meeste autofabrikanten homologeren verschillende maten velgen en dus banden voor één automodel. Na het invoeren van de gegevens ziet u welke vervangers u veilig kunt gebruiken, zonder het risico dat de rijkwaliteit en veiligheid afnemen.

Na het invullen van de gegevens kunt u een keuze maken op basis van uw eigen voorkeuren, waaronder: fabrikant en prijs. Fabrikanten zijn onderverdeeld in 3 klassen: premium, medium en economy, wat de keuze nog eenvoudiger maakt. Met de prijsslider kunt u de prijsklasse definiëren die bij u past, waardoor het aanbod alleen voorstellen bevat die aan uw verwachtingen voldoen.

Het bepalen van de belastingsindex en snelheid van banden zorgt ervoor dat u geselecteerde modellen ontvangt die overeenkomen met de eerder ingevoerde gegevens.

Dankzij onze configurator ontdekt u de juiste bandenmaat voor uw auto, waardoor u hoge prestaties en veiligheid op de weg garandeert. U hoeft niets over banden te weten. Geef gewoon de juiste parameters van uw auto op en u kunt kiezen uit modellen die bij uw auto passen.