Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bandenconfigurator

Begin met het kiezen van een merk

Gebruik onze banden configurator om makkelijk en snel de juiste bandenmaat voor uw auto te selecteren. Vul eerst al uw autogegevens in: merk, model, bouwjaar en motorinhoud en dan rekent onze configurator uit welke maat autobanden en alternatieve maten er onder uw auto gemonteerd mogen worden.

De meeste autofabrikanten hebben namelijk meer dan één bandenmaat die gebruikt mag worden zonder de veiligheid van het rijden aan te tasten. Na het invoeren van de juiste gegevens kunt u vervolgens een selectie maken uit de verschillende bandenfabrikanten en prijzen. De bandenfabrikanten worden onderverdeeld in drie prijsklassen - Premium, Middel en Budget.

Door de prijscategorie bovenin te verschuiven kunt u de juiste prijsklasse voor u selecteren - hierdoor wordt het vinden van de juiste autoband nog makkelijker! Na het bepalen van het juiste draagvermogen en de snelheidsindex geeft onze configurator aan welke maat band het juiste formaat is voor uw voertuig, waardoor u gegarandeerd hoge prestaties en veiligheid op de weg ervaart. U hoeft geen banden expert te zijn om de juiste bandenmaat te selecteren, u hoeft alleen maar het merk te weten en onze banden configurator gebruiken.