Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Velgen configurator

Begin met het kiezen van een merk

De keuze tussen aluminium of stalen velgen voor een auto is niet zo eenvoudig als in het geval van banden. Waarom is dat zo? Velgen hebben meer parameters, die voor mensen met weinig kennis van het onderwerp verwarrend kunnen zijn. Deze omvatten de breedte, afstand, ET-waarde en het centrale moergat. Zonder deze kennis is de juiste keuze van velgen voor een auto onmogelijk. Door gebruik van de diensten van OPONEO hoef je geen velgen expert zijn. Hier zijn we voor. Selecteer gewoon het patroon – en met de rest kunnen onze experts en het unieke hulpmiddel - de velgen configurator - helpen.

De configurator van stalen of aluminium velgen voor de auto is zeer makkelijk te gebruiken. Uit de lijst selecteert u merk, model, type carosserie, generatie (jaar van de productie) en de cilinderinhoud van uw auto. Ons systeem maakt direct een offerte van die velgen die overeenkomen met uw voertuig. Vanuit de offerte kun je ook verschillende modellen vergelijken en naar jouw wensen een keuze maken. Een brede keuze zorgt ervoor, dat je hier zeker velgen voor jezelf zal vinden.

De aankoop van stalen of aluminium velgen bij OPONEO is zo simpel als de selectie. Voor jouw gemak, wordt dit proces maximaal vereenvoudigd. Wij garanderen veilige transacties en een snelle en gratis levering. In ons aanbod zijn uitsluitend originele velgen te vinden, die worden aangeboden door gerenommeerde fabrikanten en over alle nodige certificaten en goedkeuringen beschikken.

De keuze van velgen voor uw auto is nog nooit zo makkelijk geweest! Veel winkelplezier!