Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Goodyear

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Goodyear Banden

Banden Goodyear

Goodyear Tire and Rubber Company is de op een na grootste in Europa en de op twee na grootste bandenproducent wereldwijd. Het bedrijf zorgt voor ruim 20% op de wereldwijde bandenmarkt. Het concern is in 1898 door Frank Seiberling opgericht. In 1926 was Goodyear de grootste rubberproducent.

De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich in Arkon in de staat Ohio.

Het bedrijf biedt banden van merken als: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava en Dębica. Goodyear heeft 85 fabrieken in 28 landen wereldwijd. Het bedrijf heeft bijna 90 000 mensen in dienst.

Het concern houdt zich bezig met de productie van banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, industriële voertuigen, racewagens en vliegtuigen. De eerste band op de maan was een product van het merk - deze banden maakten deel uit van de uitrusting van de Apollo 14.

In het aanbod vindt u ook andere chemische en rubberproducten. De onderneming is vrijwel in alle landen ter wereld actief.

Zomerbanden ranking Goodyear

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,7 111170 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (46 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (644 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (228 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (187 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (575 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (87 Meningen)

Winterbanden ranking Goodyear

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,5 111150 (76 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,5 111150 (267 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,5 111150 (39 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (378 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,1 111110 (46 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,1 111110 (219 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,7 111700 (201 Meningen)
Winterband Beoordeling 2,6 116000 (1 Mening)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Goodyear in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Goodyear modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Goodyear banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Merk geschiedenis

Het idee om een link te leggen tussen het logo van zijn bedrijf en de mythologische patroon van de reizigers en brenger van goede berichten, kwam van Frank Seiberling zelf, de grondlegger van Goodyear. Het standbeeld van Hermes in de hal van zijn huis in Akron was zijn favoriete kunstwerk. Het beeldmerk van de gevleugelde voet werd voor de eerste keer gebruikt in 1901, in een advertentie voor het merk in de 'Saturday Evening Post'. Nu staat het symbool voor een van de drie grootste bandengrootmachten ter wereld. Terwijl Hermes het bedrijf zijn symbool gaf ontleende het zijn naam aan Charles Goodyear, Amerikaans ondernemer en grondlegger van de moderne rubberindustrie. In 1839 ontdekte hij de technologie voor de rubberproductie en vijf jaar later patenteerde hij een methode voor het vulkaniseren van rubber. In 1860 stierf Goodyear desondanks berooid en Frank Seiberling besloot veertig jaar later om zijn naam te eren. Hij doopte het bedrijf dat hij in 1898 had opgericht met de naam Goodyear Tire & Rubber Company. Met de hulp van zijn zwager Seiberling kon zijn eerste investeringen doen dankzij een lening van zijn zwager. Zijn bescheiden bedrijfje in East Akron, Ohio, begon met de productie van fiets- en rijtuigbanden, hoefijzerzolen, brandslangen, dichtingen en... pokerfiches. Destijds droomde Seiberling zelf nog niet van ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Goodyear

Band Zomerbanden Goodyear Efficientgrip Performance

Ik beveel deze banden
Mening: 4,7 111170

Voorheen had ik een mid-optimistische kijk op het bedrijf van Goodyear banden. Echter, in de lente van 2013, moest ik nieuwe banden kopen (grootte 205/55/16V). Lezend tests en de beoordelingen voor deze band op online forums, meestal naar aanleiding van de test, maakte het "risico" van het kopen deze banden. Echter, heb ik besloten om Goodyear Efficientgrip Perform. Nu kort. Ik reed zo ver 8000km. Made in Polen, in 2013. Grip op alle oppervlakken (droog / nat asfalt) is zeer goed. Het remmen is geweldig, het bestuuren met een zekere controle vrij snel zonder onnodige vertraging. Comfort demping Goodyear ongelijkheden, zoals winterbanden, dus merkbaar beter dan de zomerbanden. Geluidsniveau is algemeen laag. Duurzaamheid - hmm vooraan ging zo ver ongeveer 0,7 mm en de achterzijde nauwelijks geveegd - 0,4 mm (gemeten van de meter uit het nieuws en tot dusver - nieuw, had gelijk 8,0 mm). Dus over het algemeen heel goed. STIJL: matig / rustig. Kijk loopvlak - Ik hou ervan, gek is het niet, maar het is OK. En de verschijning van de band, waar zijn de ondertitels? - Zeer goed voor mij. Nou, dat is het voor nu. Rubber zeker de moeite waard de aankoop. Ik beveel deze slippers, ondanks een lichte afkeer van het bedrijf, de zaak is alles over en ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Zeker aan te raden.

Band Zomerbanden Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Fantastische band van premium klasse voor iedere omstandigheiden en het elke gedrag.
Mening: 4,8 111180

Een volgend, nieuw model van Goodyear en volgende beslissing om Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 te kopen. Eigelijk, vanaf het begin koop ik alleen de banden van deze serie, maar toen had ik een auto met motorstrkte ongeveer 140-220 kW. Deze keer wilde ik eerste de banden van een ander merk te kopen in verband met 420 pK onder de motorkap, maar na mijn analyse en advies van andere bestuurders, heb ik Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 gekozen. Nou weet ik zeker dat het deze keer ook een goede beslissing was. Deze banden zijn gewoon uitstekend! Vooral is de veiligheid bij hoge snelheid belangrijk voor mij, de band biedt de perfecte grip zowel bij het remmen als starten. In dit geval gedragen zich vergelijkbaar ook andere modelen van de andere productente, maar de echte perfectie van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ziet je bij het nemen van scherpe bochten, voorals op het natte wegdek. De grip is echt fantastisch. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 kan ook zeker aanbevolen worden voor het dagelijkse gebruik. Het rijcomfort- super, ook op het oneffen oppervlak. De velgrandbescherming zorgt voor het parkeren een paar cm van de stoep.

Winterbanden Goodyear

opona Winterbanden Goodyear CARGO ULTRA GRIP

Goede band voor bestelwagens
Mening: 4,1 111110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Duurzame band, dus je kunt niet zien overmatige slijtage van het afgelopen seizoen en de helft van het seizoen. Ik begon Mercedes Vito 2.3 TD. Bewegen op nat en droog asfalt zeer goed, remmen ook. Bewegen niet sensationeel, maar accuraat. Hoewel het was niet eens een situatie die niet bewegen op het ijs. Het is bekend op het ijs is gewoon een mooie redt, maar geeft ook de goede raad. De transicie Ik Vredesteiny dezelfde grootte en er is een stuk beter met de "waanzin in de sneeuw" en tractie. Het feit dat Vito was nooit vast in een sneeuwjacht (op eigen verzoek sloeg hij een aantal grote sneeuw en de odszuflowaniu hoewel autobanden links) of op sneeuw of los geslagen. Kortom, een heel goede band. Ik woon buiten de stad en is er de winter door grote Z, waar de sneeuw dijk en niemand odśnieży.

opona Winterbanden Goodyear CARGO UG (G124)

Auteur:franek
Mening: 4,8 111180

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

De leider van deze banden heeft geïnvesteerd in een bakkerij. Ik ben hem daarvoor zeer dankbaar, want ik voelde me heel veilig. Ik brood leveren in de ochtend. Zoals ik ben op mijn route is niet altijd duidelijk de sneeuw oppervlak, soms gebeurt ook om uit te gaan van de stad. Totdat ik reed winterbanden Ik was bang om sneller te gaan, dus ik vroeg vertrokken. Nu ga ik met optimale time'm altijd op tijd. Ik hoop dat je deze banden al wysłużą hoofd Goodyeary buy again :) Ik persoonlijk echt aanraden :)

Gemiddeld cijfer van banden: 3,96 op basis van 7348 beoordelingen

Bandenmodellen Goodyear

Alle bandenmodellen van het merk Goodyear beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Goodyear model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Goodyear. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Goodyear.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Goodyear. Elke band Goodyear wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.