Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nexen N'Blue HD Plus 185/65 R14 86 T

Dit product is momenteel bekeken door 2 mensen

Vergelijk

Ga naar de
lijst banden 185/65 R14

Bandenmaat:
185/65 R14
Snelheidsindex:
T = max 190 km/h
Belastingsindex:
86 = max 530 kg
Type:
Zomerbanden
Type voertuig:
Auto
 • Gratis bezorging
 • Levertijd: 3-4 dagen

Dit artikel werd gekocht Vandaag om 15:45

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 58 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2

58 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 19 Personen
 • 4 31 Personen
 • 3 6 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 1 Personen

98% van de gebruikers raadt deze band aan

98%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1523 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 58 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 498000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Geerard
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Prima band, een aanrader
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sergei Go
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Heeft 4 banden. Het gebruik ervan in Ierland, waar de weersomstandigheden meestal nat, maar soms ook droge lucht temperaturen rond de 10 graden met variatie + of - 5 (in het voorjaar en een deel van de zomer). Nooit ESP-systeem geactiveerd, zelfs op nat wegdek, het rijden agressief of gaan snel rond kleine rotondes, maar het gebeurde met andere goedkope Chinese banden. Ik rijd manuele versnellingsbak auto. Dus grip op nat wegdek is perfect. Rijden op ongeveer 120-130 km / h is een genot. Lawaai laag en stabiliteit is perfect, zelfs het rijden gemiddeld formaat 7-zitter. Mijn vergelijking is ook gebaseerd op eerdere ervaringen met Goodyear EfficientGrip prestaties die ik op de Toyota Prius had gemonteerd. Met behulp van Nexen banden, heb ik geen enkel verschil in behandeling, prestaties, grip of geluidsniveau ervaren hoewel voertuigen zijn verschillend. Oordeel: De grote kwaliteit, prestatie en waarde!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Fabio71
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Na het rijden meer dan 2.000 kilometer in verschillende omstandigheden (volle zon-mixed-sterke regen) ik deze banden voor mensen die op zoek zijn naar een compromis tussen prestaties en prijs kan aanbevelen. Voor een redelijke prijs krijgen we een band die kan omgaan met de regen (zeer goed verspreiden water waardoor de auto die gaat voor ons is bespatte alle glazen :)) en geen noodzaak om specifiek voet gas te verwijderen. Op warme dagen, controleren elke band, dus ik verlaat zonder commentaar. Het enige nadeel is het lawaai licht gestegen ten opzichte van de vorige set van Michelin Exalto 2 (maar kan overleven). De band waarschijnlijk houden ons in de snelle bochten.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Arek
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hallo, ik kocht twee stukken van Nexen N-Blue HD Plus en ik ben echt blij met hen - in mijn mening is dit de perfecte compromis tussen prijs, kwaliteit, behandeling en de algehele uitstraling van de band. Misschien is de regen is niet zo ideaal als Uniroyal, en droog als Toyo, maar ik zal zeggen dat dit ... niet overgestapt naar Bridgestone ER300 en eerlijk bij het uitvoeren is er absoluut geen verschil, en zijn stiller. Op dit moment slechts 1 run van het zomerseizoen, ong. 10 tys.km. - Ik vraag me af hoe zal de slijtage, vandaag gemeten I en het is 7mm loopvlak. Voor normaal rijden echt geweldig donuts aan waanzin op de baan ... het is gewoon Toyo.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Cytryna
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden aan te bevelen. Het eerste wat mij opviel is dat ze erg rustig. Het tweede wat de aandacht waard is tractie en comfort. Ik ga rustig, dus ik kon niet leiden tot een gecontroleerde slip, maar ik kan zeker controleren juiste wegligging en demping ongelijkheid. De zomer van dit jaar heet en droog, waardoor de remweg op nat had een kans om te controleren. De beslissing om deze bijzondere band kopen Ik nam het lezen testbanden Auto World, waar het model Nexen een zeer hoge noot heeft bereikt, concurreren met de banden gerenommeerde fabrikanten.

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Nexen N'Blue HD Plus 185/65 R14 86 T

Nexen N'Blue HD Plus is een verbeterde versie van het Nexen N'Blue HD-model, dat veel waardering bij autorijders heeft gevonden. In vergelijking met zijn voorganger zijn er in het Nexen N'Blue HD Plus model rijparameters en efficiëntie verbeterd.Het Nexen N'Blue HD Plus model staat vooral voor de hoogste tractieeigenschappen op een nat wegdek en veel lagere rolweerstand. De eerste eigenschap is toe te schrijven aan 3 onafhankelijke loopvlakribben die door de gehele oppervlakte van de band lopen. Het zijn juist die ribben die op een onschatbare manier voor de stabiliteit van de band zorgen (ook bij hoge snelheden). De hoge tractie op een nat wegdek wordt ondersteund door de talrijke insnijdingen (groeven) op de gehele oppervlakte van de band. Ze voeren water effectief af naar de buitenkant van de band. De uitstekende prestaties op een nat wegdek zouden ook niet mogelijk zijn zonder de brede randgroeven van het model.Nexen N`Blue HD Plus


De band Nexen N'Blue HD Plus is gekenmerkt door een uitstekende grip in bochten. Dat is toe te schrijven aan robuuste blokken van de band, die voor precisie en grip tijdens manoeuvreren borg staan. Omdat de band van een speciaal materiaal is geproduceerd, was het mogelijk voor twee parameters tegelijkertijd te zorgen: lage rolweerstand en grip op een nat wegdek. De algemeen geoptimaliseerde constructie van de band draagt hieraan ook bij. Het daarin geplaatste karkas beschermt het model tegen beschadigingen en vervormingen, en het zorgt voor stabiliteit.Nexen


Nexen is een Koreaans bandenmerk van de economische klasse. Het bedrijf is al meer dan 60 jaar in de industrie aanwezig. De naan van het merk, letterlijk vertaald, is een verkorting van woorden ‘volgende generatie’. Op die manier wilde de producent zijn doel benadrukken - het vervaardigen van banden die modern zijn, en toch nog steeds beschikbaar voor een goede prijs. Nexen is aanwezig in veel motorsportdisciplines.

De zomerband Nexen N'Blue HD Plus behoort tot de van de economyklasse, en wordt dus gekenmerkt door de meest gunstige prijs en goede prestaties.
Je bekijkt nu een band in de maat 185/65 R14.
De band is nu beschikbaar in de maten van 13 tot 16 inches.
Het is een band met snelheidsindex T – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 190 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 86 - de maximale belasting die de band kan hebben is 530 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: E (rolweerstand), B (grip op een nat wegdek), 68 db (geluidsniveau).

Label

De band Nexen N'Blue HD Plus met de maat 185/65 R14 86 T, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • E
 • B
 • 68 dB
E B 68 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.

Bandentesten

2018 test ADAC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test ACE/ARBÖ met de maat: 195/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 195/65 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild met de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test TCS met de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen