Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Nexen Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 1404 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bandenproducent Nexen mag trots zijn op een 60-jarige traditie in het ontwerpen en produceren van banden. De naam van het bedrijf is de combinatie van de woorden next ('volgende') en century ('eeuw'), wat het karakter van het merk weergeeft, waarvan moderniteit en voortdurende ontwikkeling de motto's zijn. Op dit moment zijn Nexen-banden verkrijgbaar in 120 landen. Voor jaren zorgt het merk ervoor dat elke Nexen-band niet alleen veilig is, van goede kwaliteit, maar ook ecologisch. Het bedrijf is zich ervan bewust dat ecologie iets is waarnaar elk moderne bedrijf zou moeten streven. Ons aanbod Nexen-banden zorgt ervoor dat je een uitrusting voor je auto kunt kiezen voor een perfecte prijs.

Merk geschiedenis Nexen

Een van de oudste Koreaanse bandenproducenten heeft in zijn annalen successen en nederlagen genoteerd. Het begon een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis met de slogan "Next Century Tires", ofwel "banden voor de nieuwe eeuw", afgekort Nexen Tire. Yangsan is een middelgrote stad in het zuidoostelijke deel van Zuid-Korea. Hier ontstond in 1942 het bedrijf Heung-Ah Tire en tot op vandaag bevindt zich hier de fabriek en de hoofdvestiging van het bedrijf Nexen Tire. Voordat in Yangsan de eerste autobanden ontstonden, hield Heungh-Ah zich hoofdzakelijk bezig met productie voor het Japanse leger. De Tweede Wereldoorlog woedde nog, Korea was bezet door Japan en de Koreanen werden opgeroepen om te dienen in het Japanse leger. Geen gunstige tijd dus voor zakelijke strategieën op grote schaal. In 1943 heroverde Korea zijn onafhankelijkheid, maar in de realia van de naoorlogse jaren duurde het nog lang voordat het land weer volledig kon functioneren, vooral omdat het schiereiland waarop het gelegen is, werd verdeeld in twee elkaar bestrijdende landen. Sinds 1953 is het Amerikaanse leger in Zuid-Korea gelegerd. Logo van het merk Nexen. Woosung Tire – de voorganger van Nexen Dankzij de steun van Amerikaanse technologieën is het bedrijf in 1956 begonnen met de productie van de eerste Zuid-Koreaanse motorbanden in de eerder genoemde plaats Yangsan in de ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • Rysiek 4,2 111150

  Nexen CP661

  Ze presteren zeer goed in verschillende weersomstandigheden en klimaten. Meer >
 • Mefiu 4,0 11110

  Nexen WINGUARD SPORT

  Hallo voor iedereen die een gelijke dilemma hadden bij het kiezen van de banden. Prijs, of kwaliteit (merk)? Ik heb niet echt lang hierover nagedacht want het seizoen kwam met grotere stappen naar me toe, en ik moest dringend nieuwe set banden kopen. Ik heb Nexen WINGUARD SPORT gezkozen. Ik heb geen spijt van mijn keuze, de banden zijn stil, geen enekele problemen met het balanceren, ik hoor geen vreemde geluiden, wat slijtage betreft is die vergelijkbaar met de banden van premiumklasse. Op droge ziijn Nexen WINGUARD SPORT houden die fantastisch grip bij de snelheid rond 100km/h is die ook nog altijd stil, bij 120-200 km/h... blijft die nog altijd stil en houd heel goed tractie, houd zich Meer > heel goed als je snel bochten wilt nemen, Buiten de weg is die ook indrukwekkend. Sneeuwberg, onderaan soms ijs, en de banden gingen gewoon door alles door, dezelfde terwijl we terug naar onder gingen. Op natte heb ik geen aquaplanning gemerkt, heel geode waterafvoer, dus als je erover nadenkt welke banden je moet kopen? Ik raad je NEXEN banden.
 • Doug 4,9 111150

  Nexen WINGUARD SPORT

  Britse automobilist. Ik heb deze Nexen Winguard-sportbanden voor de winter gekocht omdat mijn Bridgestones met OE-pasvorm niet aan het rijden waren tijdens de winter. (Frequente ijzig / besneeuwde tochten over de pennines). Ze zijn echt een positieve verrassing. De grip op nat wegdek en het remmen zijn uitstekend. Als het weer erg koud wordt geven ze een echt gevoel van veiligheid. Sterker nog, bij zeer zware regen houden ze de weg echt zelfverzekerd vast en doorsnijden ze oppervlaktewater. Over het algemeen ben ik erg blij dat ik in deze winterbanden heb geïnvesteerd - ze waren ook een spotprijs. Notitie; de fabrikant is Zuid-Koreaans - Nexen-banden zijn OE-fit op VW en Kia enz. op sommige Meer > markten. Ik koos voor Nexen omdat Koreanen uitstekende kwaliteitscontroles uitvoeren (Chinese fabrikanten zijn altijd een groot risico omdat hun QC 'variabel!' Is). Kortom, ik heb Nexen ten zeerste aanbevolen!
 • Grzegorz 4,7 111150

  Nexen WINGUARD SPORT

  Kortom, ik ben niet in staat om duurzaamheid te beoordelen omdat ik het te kort heb. Ik beoordeel lawaai niet, omdat de auto lawaaierig is, en het ziet er ook niet zo uit, omdat alles voor mij hetzelfde is (het is zwart). Rolweerstand - Ik weet niet hoe ik oneffenheden moet dempen - hoe kan ik oneffenheden dempen in een 40-profielband met 215 breedtes? Ik beoordeel dus alleen de rijeigenschappen. Maar dat zijn ongewoon - ik had verschillende banden - Michelin, Toyo, Falken, Continental, Kleber en nog veel meer, maar die Nexenae zijn geweldig, vergelijkbaar met de beste. Op droog, op nat wegdek is echt goed, maar op sneeuw is het gewoon schitterend. Ik denk dat ik nog niet zulke goede Meer > resultaten heb verwacht. De auto is een beetje gek, het profiel van de banden is verschrikkelijk op sneeuw, maar ondanks alles blijven ze goed kleven en zijn voorspelbaar. En de prijs is zelfs een paar keer lager.
Vind uw Nexen banden