Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Firestone Winterhawk 2 EVO

Kies de bandenmaat:

Merk:
Firestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
65 / stuk
Bestel
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 281 beoordelingen

Firestone Winterhawk 2 EVO beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Firestone Winterhawk 2 EVO is een winterband gemaakt speciaal voor persoonauto's. Dankzij de toepassing van een directioneel loopvlakprofiel wordt het model gekenmerkt door een zeer goede afvoer van water en sneeuw. De band garandeert de stabiliteit en bestendigheid tegen aquaplaning waardoor het dagelijks rijden veiliger wordt.Door de toepassing van een innovatief rubbermengsel in de constructie van de band, is een flexibiliteit verkregen zelfs bij extreem lage temperaturen. Daardoor wordt Firestone Winterhawk 2 EVO gekenmerkt door een grotere contactoppervlakte met de weg en wordt betere grip zowel op sneeuw als op modder en ijs bereikt. Het model is voorzien van een directioneel loopvlakprofiel met groeven in de V-vorm. Snel en effectief voeren ze water en sneeuw van onder de wielen af waardoor de rijstabiliteit wordt behouden en de rijbaan nauwkeurig is ook in bochten en tijdens dynamische manoeuvres. Firestone Winterhawk 2 EVO is de perfecte oplossing voor automobilisten die zowel maximale prestaties en grip op elk type wegdek waarderen als ook veiligheid en rijcomfort. Voor de laatste parameter hebben ingenieurs gezorgd die de band hebben ontworpen. Door toepassing van het verbeterde rubbermengsel en het geoptimaliseerde loopvlakpatroon verzekert de band akoestisch comfort van de automobilist en de passagiers. De constructie van het model Firestone Winterhawk 2 EVO dempt de geluiden geëmitteerd door de band bij het rollen snel, waardoor de reis stil en aangenaam wordt.Informatie over de producent: Firestone is een Amerikaans merk dat in 1900 ontstond. Het werd opgericht door Harvey S. Firestone en de zetel van de firma werd de stad Akron in Ohio waar tot vandaag banden met het logo van Firestone ontstaan. Behalve de banden voor persoonauto's brengt het merk op de markt banden voor bestel- en vrachtwagens als ook voor landbouwmachines. In 1988 is Bridgestone eigenaar van het meerderheidsbelang in de firma geworden. Firestone wordt gespecialiseerd in de productie van banden in het middensegment die gekenmerkt worden door de beste prijs-kwaliteitverhouding van het product.

Firestone Winterhawk 2 EVO beoordeling

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 281 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11110 4,0

281 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 61 Personen
 • 4 178 Personen
 • 3 29 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 6 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3246 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 281 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2123000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Stanisław M.
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb de banden voor een Renault Modus gekocht en ik moet toegeven dat ik erg blij ben met deze keuze vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik zou iedereen deze banden aanraden.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: czersi
  Beoordeling: 3,6 111600

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Als het gaat om asfaltweg voorwaarden:-Rijden in de stad - grip is ok, fine-band rijden op de snelweg zo veel mogelijk juist is, is het niet te hard, niet snel afwrijven, ik merkte geen overmatig brandstofverbruik. Voor de armen nagegaan of de van de curven. Banden slippen net te doen dat je moet reageren, maar bij lage snelheden zo. residentieel. Het is ook bekend dat de voorwaarden voor dergelijke wegen wat slechter. - Off-piste-omstandigheden - (in mijn geval klimt liften) soms moet je voor een mooie rit bergop, en ik graag in de ochtend is de manier waarop de regel is nog niet afgestoft, en hier is het probleem. Zoals iedereen bekend is met de oprit op Azoty in Krynica is een voorbeeld. Als je een zondag bestuurder przyblokuje me ik moet terug, er is een kans dat ik ging naar de oprit. Aan de andere hoogtes is het zelfde als er een wyjeżdżony sneeuw en een beetje nieuw voor de band onmiddellijk verliest grip. Ik weet niet wat het fenomeen probeerde frigo (degene met de uitstekende enkel) is niet om iets te kopen, maar die banden gaf advies over zulke beklimmingen zelfs dacht ik ga niet weg.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: piotrek
  Beoordeling: 3,2 111200

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Welkom. Op droog wegdek banden gedragen zich goed. Het probleem begint in de sneeuw. Tijdens de eerste winterband ging lekker. Er was geen probleem met het rijden in de sneeuw, bergop reizen niet veroorzaakt geen problemen. De situatie is drastisch veranderd, zelfs tijdens het tweede seizoen. Het was moeilijker om de sneeuw te verplaatsen, laat staan ​​ijs. Nu, na drie seizoenen, maar 6 mm profieldiepte, banden hebben veel verloren voor de nieuwe. Het is gemakkelijk om de tractie te breken bij het wegrijden. Tijdens het antiblokkeerremsysteem de auto nog lopen. Schuldig als het een mengsel van rubber, die is gemaakt band. Het is zeer gevoelig voor verouderen. Ook rijden op banden Nokian, gekocht op hetzelfde moment als Firestony, met een vergelijkbare profieldiepte en de kwaliteit van de rit is heel anders. Auto veel beter beweegt en stopt op deze banden. Samenvattend: banden kan en goede, maar alleen voor de eerste winter. Dit wordt gevolgd door een snel verlies van hun eigenschappen winter.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: felippe
  Beoordeling: 2,2 112000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Aangemoedigd door de grote zomerbanden dit bedrijf, heb ik besloten om de banden te kopen. Voorheen had ik altijd winterbanden met higher-end (laatste seizoenen de Michelin). Helaas, de verandering over Winterhawk 2 EVO gevoel dat deze winter op het ijs. Zelfs in droge omstandigheden de auto in staat was om "grijpen" ABS met dynamisch remmen (maar verre van een noodgeval). Echter, nat asfalt, modder of natte sneeuw - van meer dan 50 km / h bedreigd verwelkomen je schouder. Sorry, maar Michelin in zijn laatste fase na vier jaar gaf een betere ervaring dan de banden. Wat meer is - ZOMER Firestone banden bij temperaturen dicht bij 0 graden gedragen beter op droog en nat wegdek. Ik ben bang dat veel goede reviews volgt dat mensen przesiadają de zomer, of een zeer slechte winter en dus hun tevredenheid. Maar als iemand gewend was om goede merken van banden, ga naar Winterhawk 2 op is (hopelijk alleen) teleurstelling.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Andrzej
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hoi, Ik kocht vier stukken voor uw Ford Fiesta MK4 en rijden op hen het eerste seizoen en ik ben blij dat ik had het vorige model voordat deze banden en schreef ook heel goed zijn. Winterhawk 2 Evo heel goed leiden tot extreme omstandigheden, smeltende sneeuw en grip op nat wegdek en moeilijk om ze te kloppen uit de greep. Zelfs gewelddadige manoeuvres auto zonder tractiecontrole en ABS-systeem veroorzaken slechts subtiele skids gemakkelijk te leren. Remmen in winterse omstandigheden zeer goed. Erger alleen uitgeoefend bij temperaturen boven 0 graden - een beetje zacht auto om te rijden, maar het is niet bijzonder zwaar. Banden gedragen zich heel rustig. Iets slechter is het wegrijden, omdat de banden zoals dia's met snellere tractie, zelfs in droge omstandigheden. Kortom, ik ben tevreden en zou deze banden aanraden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Firestone Winterhawk 2 EVO

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 65 Bestel
195/65 R15 91 T 50 Bestel
175/70 R13 82 T 39 Bestel
185/65 R14 86 T 42 Bestel
205/60 R15 91 H 200 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Firestone Winterhawk 2 EVO test

2013 test ACE/GTÜ met de maat: 185/60 R15 beoordeling: aanbevolen