Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Firestone Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
op basis van 7068 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

Firestone Tire and Rubber Company is in 1905 opgericht door Harvey S. Firestone. De eerste fabriek stond in Akron (Ohio, USA). Sinds 1988 maakt het merk deel uit van het Bridgestone-concern.

Het bedrijf was een pionier op het gebied van de massaproductie van banden. De onderneming was de eerste leverancier van seriebanden voor Ford Motor Company.

Firestone heeft een zeer breed aanbod: te beginnen met autobanden, vrachtwagenbanden, banden voor bedrijfswagens tot specialistische agrarische banden. De door het bedrijf aangeboden producten kunnen tot de medium klasse worden gerekend.

In de jaren 1950-1975 was Firestone hoofdsponsor en leverancier van banden voor de Indy Racing League.

Beoordelingen van banden door onze klanten Firestone:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Firestone banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • stn 4,5 111150

  Firestone Winterhawk 3 165/65 R15

  Mijn vrouw reed de hele winter door. Banden presteren zeer goed op zowel droge als sneeuw. Iets slechter op nat wegdek, maar nog steeds veel beter dan de vorige. Er is geen probleem met hen wanneer u kalm rijdt. Na de hele winter zijn er vrijwel geen teken van slijtage. Ik beveel het ten zeerste aan! Meer >
 • Przemek 4,6 111150

  Firestone WINTERHAWK 195/65 R15

  Ik reed op de band 7000. kilometer, wordt bandenslijtage niet gezien. Winterbanden excelleren geweldig. Lengte remmen voorbeeldig. Cornering de banden niet lawaai maken. Ik ben blij met mijn aankoop en het zal niet mijn laatste band. Het branden is niet te groot. Ik beveel de band. Banden zijn het geld waard. Meer >
 • Nico 4,7 111150

  Firestone Winterhawk 3 195/65 R15

  Hallo Ik heb de tweede set banden van dit merk Firestone Winterhawk. De eerste set werd voor 7 seizoenen gebruikt. (7 jaar) verliezen ze hun eigenschappen niet en aan het einde was Ik erg blij met mijn aankoop en met hun grip, dus ik besloot om een nieuwe Finterstone Winterhawk 3 te kopen. Ik heb op deze banden 3000km gereden en ik ben onder de indruk: ze zijn zeker stiller dan het model Winterhawk 2. ik ga vaak in de winter naar zo bergachtige gebieden in Duitsland om te skiën, waar de sneeuw is niet vreemd voor me. Zeer goede grip op besneeuwde wegen. Zeer goede afvoering van sneeuw en water, geen slush. na het eerste seizoen ben ik erg tevreden met mijn banden. Ik raad deze banden voor Meer > mensen die op zoek zijn naar banden tegen een fatsoenlijke prijs met uitstekende rij-eigenschappen.
 • serkan 4,6 111150

  Firestone WINTERHAWK 185/55 R14

  Deze banden hadden twee auto's met 3 en 4 seizoenen. Nooit in hen begraven worden, ondanks het feit dat er niemand was op zoek naar extreme plekken om te parkeren in een zeer diepe sneeuw. Er is absoluut geen vergelijking met Winterhawk 2 Evo en Bridgestonami króre zijn veel zwakker. Ik reed veel verschillende auto's met winterbanden en ik moet toegeven dat ik plotseling WINTERHAWK zijn mijn nummer een. Het enige nadeel voor mij is zijn zachtheid bij remmen op droog bij hogere temperaturen - zwemmen een beetje. Ik zou het zeker aanraden. Meer >
Vind uw Firestone banden