Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Firestone Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
op basis van 7068 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Firestone Tire and Rubber Company is in 1905 opgericht door Harvey S. Firestone. De eerste fabriek stond in Akron (Ohio, USA). Sinds 1988 maakt het merk deel uit van het Bridgestone-concern.

Het bedrijf was een pionier op het gebied van de massaproductie van banden. De onderneming was de eerste leverancier van seriebanden voor Ford Motor Company.

Firestone heeft een zeer breed aanbod: te beginnen met autobanden, vrachtwagenbanden, banden voor bedrijfswagens tot specialistische agrarische banden. De door het bedrijf aangeboden producten kunnen tot de medium klasse worden gerekend.

In de jaren 1950-1975 was Firestone hoofdsponsor en leverancier van banden voor de Indy Racing League.

Beoordelingen van banden door onze klanten Firestone:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Firestone banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Przemek 4,6 111150

  Firestone WINTERHAWK 195/65 R15

  Ik reed op de band 7000. kilometer, wordt bandenslijtage niet gezien. Winterbanden excelleren geweldig. Lengte remmen voorbeeldig. Cornering de banden niet lawaai maken. Ik ben blij met mijn aankoop en het zal niet mijn laatste band. Het branden is niet te groot. Ik beveel de band. Banden zijn het geld waard. Meer >
 • dry 5,0 11111

  Firestone WINTERHAWK 2 155/80 R13

  Echt geweldig banden voor de winter. Controleer op zowel natte als droge sneeuw. Met deze banden gemakkelijk ik liet een diepe natte sneeuw zonder het gebruik van ketens op het oppervlak bedekt met ijs ook tot stabiel zonder problemen ontstaan ​​tijdens het remmen. Wat mij gered uit massief bel wanneer de weg glas was geworden. Idealiter ook goed gewerkt in de natte, zelfs bij het rijden door diepe plassen. Rijden op deze banden is erg rustig en comfortabel. Ik kreeg de indruk dat deze donuts waren stiller dan de zomer wat zelden gebeurt. Banden vertonen geen enkele slijtage intimiderend drie seizoensgebonden gebruik. Met een zuiver geweten te bevelen. Meer >
 • KKrzysiek 4,2 111150

  Firestone FW930 155/70 R13

  Ik kocht een aantal van de banden omdat ik zat te denken over het nieuwe model, maar na de oprichting van de wielen ontmoette ik een leuke verrassing donuts rustige koele srzymanie op de bochten op droog nat en sneeuw en ijs er goed uitzien en je wilt hier meer bergop beklimmingen of afdalingen op ijzige wegen is een traktatie terwijl op het ijs tzreba ontspannen rit in de Subaru 3.0 H6 Outbecku Ik GY Sport 3 en zie niet het verschil :) Ik moet ook aan de band geeft een merkbare rijcomfort en wat te schuren om geen aandacht te besteden aan mijn point-tie omdat er te weinig Ik reed op de banden, maar ik zou toch aanraden, omdat ik ze niet zal gebruiken voor meer dan 2 - 3 jaar, dat wil Meer > zeggen ongeveer 40 duizend kilometer.
 • niedzwiedz 4,2 111150

  Firestone Winterhawk 2 EVO 185/65 R14

  Banden zijn zeer goed uitziende en goed uitgeoefend op de weg. in krappe bochten bij hogere snelheden te gaan. Er zijn te stil maar uiteindelijk deze winterbanden. Ik reed ze enkele duizenden kilometers (er was een geweldige winter of het grootste deel van de droge asfalt) en ik heb de indruk dat het onlangs gekocht. Ik zou aanraden. Meer >
Vind uw Firestone banden