Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Firestone Banden

Firestone Banden

Beoordeling van de producent
3,6
op basis van 7068 meningen

of

Kenteken

Firestone Tire and Rubber Company is in 1905 opgericht door Harvey S. Firestone. De eerste fabriek stond in Akron (Ohio, USA). Sinds 1988 maakt het merk deel uit van het Bridgestone-concern.

Het bedrijf was een pionier op het gebied van de massaproductie van banden. De onderneming was de eerste leverancier van seriebanden voor Ford Motor Company.

Firestone heeft een zeer breed aanbod: te beginnen met autobanden, vrachtwagenbanden, banden voor bedrijfswagens tot specialistische agrarische banden. De door het bedrijf aangeboden producten kunnen tot de medium klasse worden gerekend.

In de jaren 1950-1975 was Firestone hoofdsponsor en leverancier van banden voor de Indy Racing League.

Beoordelingen van banden door onze klanten Firestone:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Firestone banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • stn 4,5

  Firestone Winterhawk 3 165/65 R15

  Mijn vrouw reed de hele winter door. Banden presteren zeer goed op zowel droge als sneeuw. Iets slechter op nat wegdek, maar nog steeds veel beter dan de vorige. Er is geen probleem met hen wanneer u kalm rijdt. Na de hele winter zijn er vrijwel geen teken van slijtage. Ik beveel het ten zeerste aan! Meer >
 • Nico 4,7

  Firestone Winterhawk 3 195/65 R15

  Hallo Ik heb de tweede set banden van dit merk Firestone Winterhawk. De eerste set werd voor 7 seizoenen gebruikt. (7 jaar) verliezen ze hun eigenschappen niet en aan het einde was Ik erg blij met mijn aankoop en met hun grip, dus ik besloot om een nieuwe Finterstone Winterhawk 3 te kopen. Ik heb op deze banden 3000km gereden en ik ben onder de indruk: ze zijn zeker stiller dan het model Winterhawk 2. ik ga vaak in de winter naar zo bergachtige gebieden in Duitsland om te skiën, waar de sneeuw is niet vreemd voor me. Zeer goede grip op besneeuwde wegen. Zeer goede afvoering van sneeuw en water, geen slush. na het eerste seizoen ben ik erg tevreden met mijn banden. Ik raad deze banden voor Meer > mensen die op zoek zijn naar banden tegen een fatsoenlijke prijs met uitstekende rij-eigenschappen.
 • Yuri 4,7

  Firestone Winterhawk 3 185/65 R15

  Hallo, ik kan zeker Firestone Winterhawk 3 banden aanraden. Ik moet elke dag 25 km pendelen enkele reis en ik werd nooit door deze banden teleurgesteld, en waren er tijdens deze winter dagen met veel sneeuw en smeltende sneeuw, maar op de natte gedragen ze echt super. Ik ben niet gek op de weg, ik rijdt niet zo dynamisch weg ook op droog. Ik rijd goed en rustig, dus voor mij is deze band echt prima. Ik heb besloten om deze banden te kopen, voornamelijk door de prijs en het merk uit de VS in handen van Bridgestone, ik raad zeker deze banden aan Meer >
 • Michał 4,6

  Firestone Winterhawk 3 155/80 R13

  De banden presteren zeer goed, ik rijd veel op oneffen wegen in het veld en ze absorberen oneffenheden zeer goed. In de stad op asfalt is er geen verschil tussen zomer en die, ze houden de wegen zo gek als op nat ook zeer vol vertrouwen leiden zeer snel de auto stoppen voor nu ben ik blij om te zien hoe ze slijten. Meer >
Vind uw Firestone banden