Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Firestone

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Firestone Banden

Banden Firestone

Firestone Tire and Rubber Company is in 1905 opgericht door Harvey S. Firestone. De eerste fabriek stond in Akron (Ohio, USA). Sinds 1988 maakt het merk deel uit van het Bridgestone-concern.

Het bedrijf was een pionier op het gebied van de massaproductie van banden. De onderneming was de eerste leverancier van seriebanden voor Ford Motor Company.

Firestone heeft een zeer breed aanbod: te beginnen met autobanden, vrachtwagenbanden, banden voor bedrijfswagens tot specialistische agrarische banden. De door het bedrijf aangeboden producten kunnen tot de medium klasse worden gerekend.

In de jaren 1950-1975 was Firestone hoofdsponsor en leverancier van banden voor de Indy Racing League.

Zomerbanden ranking Firestone

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (5 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (66 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (318 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,9 111900 (98 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,6 111600 (354 Meningen)

Winterbanden ranking Firestone

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,2 111120 (120 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (281 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (188 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (2570 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (88 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Firestone in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Firestone modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Firestone Winterhawk 3
  Firestone Winterhawk 3

  De sterkte, goed gedrag op elk type wegdek en het plezier van het rijden zijn enkel sommige ...

 • Firestone VANHAWK WINTER
  Firestone VANHAWK WINTER

  Bent u op zoek naar duurzame en betrouwbare banden voor uw bestelwagen? Firestone VANHAWK ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Firestone banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Firestone Multihawk 2
  Firestone Multihawk 2

  Type: zomerbanden. Klasse: gemiddeld – de beste relatie tussen de prijs en de kwaliteit. Het ...

 • Firestone Roadhawk
  Firestone Roadhawk

  Informatie over de band: De Firestone Roadhawk zomerbanden zijn perfect bij dagelijks gebruik. ...

Merk geschiedenis

Ontmoeting met Ford Detroit is het hart van de Amerikaanse auto-industrie. De giganten Ford, General Motors en Chrysler hebben hier hun hoofdvestiging. Iedereen weet ook dat het mekka van de snelle auto's te vinden is in Italië, in Modena, waar Ferrari, Maserati, De Tomaso en ook Lamborghini te vinden zijn. Volgens dezelfde regel is Akron dé bandenstad van de wereld. Daar, niet ver van de Grote Meren zijn grootmachten als BFGoodrich en Goodyear groot geworden. Niet lang na hen begon de geschiedenis van het merk Firestone. Zijn grondlegger zag op 20 december 1868 het levenslicht op een boerderij in Columbiana in de staat Ohio. Het landgoed van de familie Firestone is aan het einde van de 18e eeuw door Nicholas, de overgrootvader van Harvey opgebouwd. Een deel van de grond was een schenking van president Thomas Jefferson. Harvey werkte voor Columbus Buggy Works en ontmoette in 1895 Henry Ford met wie hij kort daarna een jarenlange samenwerking op starten zou. Ford gebruikte fietsbanden bij het ontwikkelen van zijn eerste auto's. Firestone gaf hem het advies om de luchtbanden te proberen. Die banden werden op de rijtuigen die zijn bedrijf produceerde toegepast. Hij beloofde dergelijke banden voor de auto's van Ford te leveren. Firestone richtte hiertoe in 1900 The Firestone Tire & Rubber Company op en legde hiermee de fundamenten voor de ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Firestone

Band Zomerbanden Firestone TZ300

een aantal van de beste voor het geld!
Mening: 4,6 111160

Als je met een Ford Focus MKII FL rijdt, is het niet moeilijk om te beweren dat deze wagen in de bochten aan de weg kleeft, omdat de ophanging bij elke Ford zeer goed is. Maar met Firestone-banden kun je in de bochten zelfs ongeveer 20 % meer snelheid halen dan met andere banden, en er zeker van zijn dat de wagen niet uit de baan vliegt. Prima grip op zowel droog als nat wegdek. Je moet alleen oppassen voor grotere plassen, omdat je bij hogere snelheden (meer dan 90 km/u) wel eens zou kunnen worden verrast als je je stuur niet goed vasthoudt. Tot nu toe heb ik ong. 20.000 km gereden en er is nauwelijks slijtage van de banden te zien. Ik heb ook ervaring met banden van Kleber en Fulda – hun zomerbanden zijn zo hard dat je soms zelfs op een droog wegdek het gevoel hebt op ijs te rijden. Fulda is goed, maar voor de winter. Een goede, zuinige band die zelfs aan de wensen van de meest kieskeurige bestuurder voldoet en die ook door veiligheidsbewuste chauffeurs zal worden geapprecieerd. Op een droog wegdek bij 100 km/u wordt een remweg bereikt die ongeveer 1 meter korter is dan tijdens de tests in de fabriek. Bij regen heb ik dit niet gecontroleerd.

Band Zomerbanden Firestone Multihawk 2

Zeer goede banden
Mening: 4,8 111180

Bij mijn nieuw gekochte auto had ik 2 banden Firestone Multihawk 2 en, twee van Debica. Na dat Debica was al versleten, kocht ik dan twee Multihawks. Vorige had ik voor twee seizoenen en bijna niets aan te zien van slijtage, op mijn nieuwe set heb ik al over 4000km gedaan en ze zien eruit als nieuw. Zeer solide banden met zeer behoorlijke prestaties. Ze zijn rustig en slijtage gaat heel tragjes aan. Zonder problemen neem ik snelle bochten. Het verliezen van tractie op deze banden is erg moeilijk. Als het regent ze houden zich vast aan de weg en verspreiden water, als gevolg heb nog aquaplaning niet mee gemaakt. Volgende keer koop ik ook Multihawk. Ik wil ze aanraden.

Winterbanden Firestone

opona Winterbanden Firestone VANHAWK WINTER

Ik adviseer sensationele kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs
Mening: 4,4 111140

Hallo, ik heb deze banden in de webwinkel gekocht. Geweldige prestaties op sneeuw en modder, ze “blijven” op mijn bus het hele jaar door. Iedereen weet dat een bus “geen lucht vervoert” en toch presteren de banden altijd goed, zowel op droog als nat wegdek. Volgens mij lopen ze rustig en klopt de slogan “sensationele kwaliteit voor een echt lage prijs” helemaal. Een aanrader voor iedereen die naar een betrouwbare band op zoek is.

opona Winterbanden Firestone VANHAWK WINTER

perfect
Mening: 4,5 111150

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Gebruikt deze banden op alle bussen (9 personen). Cars overwinnen per dag 200-300 km met een set van werknemers, zich de meningen van bestuurders ook rijden op hen. De band presteert zeer goed in alle winterse omstandigheden, het geeft je zelfvertrouwen en het gevoel van het oppervlak. Zeer goed bestand tegen mechanische beschadigingen, auto's rijden op de bouwplaatsen en geen van hen gevangen "lekke band". Ideaal ook in regenachtige omstandigheden. Slijtage ook op een behoorlijk niveau. Het geluid niet schrijven, want elke winterband vanwege het aantal vinnen is luider dan lauw of-seizoen. Voor deze prijs vind je niets beter (veel banden al gekocht) te vinden. Ik zou zeker de auto's intensief geëxploiteerd aanraden.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,84 op basis van 6645 beoordelingen

Bandenmodellen Firestone

Alle bandenmodellen van het merk Firestone beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Firestone model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Firestone. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Firestone.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Firestone Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Firestone. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Firestone.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Firestone. Elke band Firestone wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.