Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nankang N 607

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nankang
Type:
All Season banden
Aantal:
55 / stuk
Bestel
3,8
Beoordeling: Voldoende 111800 51 beoordelingen

Nankang N 607

Nankang N 607 is een all season band die tot de economische bandenklasse behoort dus garandeert goede kwaliteit tegen redelijke prijs. Het is ontwikkeld voor het dagelijkse vervoer.

Nankang banden zijn geproduceerd door het merk wiens hoofdzetel in Taiwan zich bevindt. De lange geschiedenis van deze firma laat uitrustingstukken produceren die in echt snelle tempo wereldmarkten veroveren. De spoedige ontplooiing van het merk, de nieuwste technologieën en de geweldige reputatie van het merk maken die banden een van de vaakst gekozen banden door zowel buitenlandse klanten als binnenlandse. Elke Nankang band werd gecreëerd op die manier om een goede kwaliteit, hoge comfort en veiligheid te combineren. Om die banden beter leren te kennen kunt u die op onze webpagina vinden.

Nankang N 607 werkt zeer goed in zowel de winter als de zomer dankzij het gebruik van moderne rubbersamenstelling aangepaste aan externe omstandigheden. In de zomerse temperaturen garandeert dit model een optimale stijfheid en weerstand tegen snelle slijtage van het loopvlak. In de winter zorgt het voor de flexibiliteit, wat resulteert in een verhoogde contactoppervlak met de grond en dit vertaalt zich in een betere grip en veiligheid. Het model Nankang N 607 maakt gebruik van directionele loopvlak ontwerp dat heel goed werkt op een natte ondergrond. Brede groeven in de vorm van de letter "V" efficiënt voeren het water onder de voorkant van het loopvlak snel af. Dit betekent een lager risico op aquaplaning en rijstabiliteit ongeacht de heersende weersomstandigheden.

Gebruikerservaring

Overzicht: 3,8 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 51 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111800 3,8
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111800 3,8

51 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 4 Personen
 • 4 33 Personen
 • 3 14 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2820 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 51 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 412000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Rafal
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  ... en de prijs en kwaliteit. Zeer mooi Ik ben verrast de banden. Ik gebruik ze op een Honda CRV 2000 - Paard gemengd. Onlangs de echt serieuze sneeuwval voor banden is niet bijzonder sterk op de auto 4x4. Ik had de gelegenheid om te gaan in dezelfde omstandigheden op deze banden CRV 4x4 en nówkami winterbanden Goodyear UltraGrip 7 7 Focus, de heuvel - Focus ondanks nieuwe banden ging gemiddeld, voor een Honda reed normaal - als het asfalt. Band zelfs in de sneeuw erg goed houd de hoeken, hoewel klassiek herinneren dat de natuurkunde niet kunnen overwinnen, en hoe je te snel hij glipt gaan - er zijn geen wonderen. Zoals ik banden gezegd ik gebruik op een Honda CRV - dus dit is niet een auto voor sensatie op de weg en de band voorwaarden niet controleren. Ik denk dat de banden zijn zeer geschikt voor een SUV of een roadster is niet rondrijden in het gebied ;-) Op onze weersomstandigheden zijn perfect - zeer aantrekkelijke prijs, en voor die jaarlijkse vakantie slip.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: R
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  ... en de prijs en kwaliteit. Zeer mooi Ik ben verrast de banden. Ik gebruik ze op een Honda CRV 2000 - Paard gemengd. Onlangs de echt serieuze sneeuwval voor banden is niet bijzonder sterk op de auto 4x4. Ik had de gelegenheid om te gaan in dezelfde omstandigheden op deze banden CRV 4x4 en nówkami winterbanden Goodyear UltraGrip 7 7 Focus, de heuvel - Focus ondanks nieuwe banden ging gemiddeld, voor een Honda reed normaal - als het asfalt. Band zelfs in de sneeuw erg goed houd de hoeken, hoewel klassiek herinneren dat de natuurkunde niet kunnen overwinnen, en hoe je te snel hij glipt gaan - er zijn geen wonderen. Zoals ik banden gezegd ik gebruik op een Honda CRV - dus dit is niet een auto voor sensatie op de weg en de band voorwaarden niet controleren. Ik denk dat de banden zijn zeer geschikt voor SUV of roadster niejeżdżącej op het gebied ;-) Op onze weersomstandigheden zijn perfect - zeer aantrekkelijke prijs, en voor die jaarlijkse vakantie slip.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: marcin_p
  Beoordeling: 3,0 11100

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Suggereren internet, wat voorheen op de wielen en SUV eigenaars waagde meningen season banden omdat ik alleen gebruik maken van de auto voor korte reistijden te werken. Herfst was nog steeds ok. De sneeuw niet geslagen was het veel erger. Sinds GV is stevig oogluikend overstuur op haar dansen met RWD. Het probleem met deze wordt vastgemaakt met de 4x4 in de sneeuw begon uit de weg te vallen vooruit, zelfs bij lage snelheden. Banden zich gedragen als de zomer en het is dus na een paar seizoenen. Ik heb het gevoel dat de auto "probeert me te vermoorden"). Ik investeerde in deze babydoll weinig geld die niet meer kunnen worden hersteld. Deze banden zijn mijn grootste automotive inkoop fout.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: slavog
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik besloot om banden multigrade kopen na lang zoeken uw feedback in Polen en in het buitenland. De eerste vraag was het feit dat de bestuurder staten geen banden afhankelijk van het seizoen niet veranderen, ondanks de sneeuw, hitte, enz. Ten slotte, ik wilde aanschuiven te vermijden bij het oponiarzy en kocht wielosezonówkę. Ik had een plan drie lange reizen (in totaal 15.000 km) en was bezorgd over brandstof en verbrandingslucht. Na voltooiing van reizen zal ik dit zeg - het ziet eruit als een gloednieuwe band en branden hebben minder dan 7 liter van het besturen van een auto met een motor 2.2 en zeven mensen aan boord.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: inkubator
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Banden op hetzelfde moment in de auto met 4-wiel aandrijving, voor degenen die niet willen om banden te jongleren elk seizoen. Ik ben positief verrast door het gedrag van de banden in de winter onder moeilijke omstandigheden (modder, sneeuw, zand en verdicht in het veld). Ik rijd niet sporten en in het algemeen geen enkel verschil in vergelijking met Micheline banden waarop ik voor het kopen Nankangów reed niet merken.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nankang N 607

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nankang N 607 175/65 R14 82 H 175/65 R14 82 H 55 Bestel
Nankang N 607 215/55 R16 97 V XL 215/55 R16 97 V 82 Bestel
Nankang N 607 215/65 R16 102 V XL 215/65 R16 102 V 95 Bestel
Nankang N 607 225/55 R17 101 V XL 225/55 R17 101 V 71 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: