Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Nankang

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Nankang Banden

Banden Nankang

Nankang-banden worden geproduceerd door een merk dat zijn hoofdvestiging in Taiwan heeft. De lange geschiedenis van het bedrijf zorgt ervoor dat het een uitrusting kan produceren die snel nieuwe wereldmarkten verovert. De snelle ontwikkeling van het merk, de toepassing van steeds modernere technologieën en de reputatie van het merk zorgen ervoor dat Nankang-banden steeds vakker gekocht door zowel Taiwanese als buitenlandse klanten worden. Elke Nankang-band is een combinatie van kwaliteit, comfort en veiligheid.

Zomerbanden ranking Nankang

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (122 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,0 11110 (181 Meningen)

Winterbanden ranking Nankang

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,2 111120 (4 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (13 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (104 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (19 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,5 111500 (41 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Nankang in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Nankang modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Nankang NS 2
  Nankang NS 2

  Type: zomerband Bestemming: personenauto’s Klasse: economisch - goede prestaties voor een ...

 • Nankang AS 1
  Nankang AS 1

  Type: zomerbanden Bestemming: personenauto’s Klasse: economisch- goede ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Nankang banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Nankang NS 2
  Nankang NS 2

  Type: zomerband Bestemming: personenauto’s Klasse: economisch - goede prestaties voor een ...

 • Nankang NS 20
  Nankang NS 20

  Type: zomerband Bestemming: personenauto’s Klasse: economisch - uitstekende ...

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Nankang

Band Zomerbanden Nankang CW 25

Ik zou aanraden voor kleine aanhangwagens bagage - meer zekerheid en belasting!
Mening: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Tyre richtte de trailer vracht-licht tot 750 kg GVW! Dikkere muren en loopvlak (banden Truck). Dit heeft de veiligheid en laadvermogen toegenomen 1.000 kg nu zonder een probleem! (Tot 800 kg per band-tot 430 kg met standaard uitrusting). Ik b.zadowolony. Ik zou voor deze toepassing? Zoals voor de andere eigenschappen van moeilijk te zeggen.

Band Zomerbanden Nankang CW 25

Grote kwaliteit voor lage prijs
Mening: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het heeft geen zin om meer uit te geven voor een merknaam als u een vergelijkbaar product tegen een lagere prijs kan hebben. Banden presteren goed in moeilijke stedelijke gaten, wanneer hellingen op stoepranden. De band is extreem duurzaam, maar toch heeft mij niet teleurgesteld.

Winterbanden Nankang

opona Winterbanden Nankang Snow Viva 2

Auteur:Olivier
Mening: 3,8 111800

De Nankang Snow Viva 2 zijn tweede winterseizoen onder mijn Skoda Super 2. Echt de prijs waard, ik heb ze gebruiken op de lage sneeuw zo als op de hoog sneeuw, ook op de modder en de regen. Top op de droog weg , en slechter op de natte zo als elke winterband. Ik heb op de Nankang Snow Viva 2 ogenweer 10 duizend km gereden, ook weg op de vakantie naar Slovakije. Het was geen probleem met de rijden op de bergen en uit de bergen. Er was nooit een probleem met de tractiesystemen , er zijn 12 bij mij. De Nankang Snow Viva 2 is aanbeveling waard. Ik heb net een nieuwe set voor mijn Mini gekregen, in de maat 205/45/17 , wij zullen zien hoe dit werkt , er is een verschil bij de loopvlak bij de verschillende maten, bij de bredere is er een strijp. Er zijn niet de banden voor meer jaren , maar wie gebruik nou de banden zo lang? Meestal 3 – 4 seizoenen en nieuwe. Ik heb net een niewe set voor mijn Mini gekregen, in de maat 205/45/17 , wij zullen zien hoe dit werkt , er is een verchill bij de lopflak bij de verschillende maten, bij de breedere is er een strijp. Er zijn niet de banden voor meer jaren , maar wie gebruik nou de banden zo lang? Meestal 3 – 4 seizenen en nieuwe.

opona Winterbanden Nankang Snow Viva 2

Zeer goede banden
Mening: 4,3 111130

Mijn oude banden heb ik vervangen omdat ik iets in een wiel vulde kloppen. Ik dacht dat er een probleem met mijn banden was. Daarom heb ik 4 nieuwe Nankang Snow Viva 2 gekocht. Ik heb ze bij een montagepartner van Oponeo gemonteert. Ze hebben voor mij ook gratis gecontroleerd wat er aan de hand is met mijn auto. Ik moest 1 remschrijf vervangen... en nou gaat alles perfect en de Nankang Snow Viva 2 is een goede band waarop de auto zich perfect gedraagt in verschillende moeilike weersomstandigheiden. Op droog wegdek garandeert hij stabiliteit bij hoge snelheiden, op natte wegen waarborgt dit model goede grip en veiligheid. Ik wil graag de Nankang Snow Viva 2 aanraden voor iedereen die een goede band voor weinig geld wil hebben. De band is duurzam en weerstand tegen mechanische beschadingen dus u kunt hem zeker door een paar seizoenen gebruiken.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,88 op basis van 1545 beoordelingen

Bandenmodellen Nankang

Alle bandenmodellen van het merk Nankang beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Nankang model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Nankang Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Nankang. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Nankang.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Nankang. Elke band Nankang wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.