Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Nankang Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 1295 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Nankang-banden worden geproduceerd door een merk dat zijn hoofdvestiging in Taiwan heeft. De lange geschiedenis van het bedrijf zorgt ervoor dat het een uitrusting kan produceren die snel nieuwe wereldmarkten verovert. De snelle ontwikkeling van het merk, de toepassing van steeds modernere technologieën en de reputatie van het merk zorgen ervoor dat Nankang-banden steeds vakker gekocht door zowel Taiwanese als buitenlandse klanten worden. Elke Nankang-band is een combinatie van kwaliteit, comfort en veiligheid.

Meningen van onze klanten:
 • R 4,1 111150

  Nankang N 607

  ... en de prijs en kwaliteit. Zeer mooi Ik ben verrast de banden. Ik gebruik ze op een Honda CRV 2000 - Paard gemengd. Onlangs de echt serieuze sneeuwval voor banden is niet bijzonder sterk op de auto 4x4. Ik had de gelegenheid om te gaan in dezelfde omstandigheden op deze banden CRV 4x4 en nówkami winterbanden Goodyear UltraGrip 7 7 Focus, de heuvel - Focus ondanks nieuwe banden ging gemiddeld, voor een Honda reed normaal - als het asfalt. Band zelfs in de sneeuw erg goed houd de hoeken, hoewel klassiek herinneren dat de natuurkunde niet kunnen overwinnen, en hoe je te snel hij glipt gaan - er zijn geen wonderen. Zoals ik banden gezegd ik gebruik op een Honda CRV - dus dit is niet een auto Meer > voor sensatie op de weg en de band voorwaarden niet controleren. Ik denk dat de banden zijn zeer geschikt voor SUV of roadster niejeżdżącej op het gebied ;-) Op onze weersomstandigheden zijn perfect - zeer aantrekkelijke prijs, en voor die jaarlijkse vakantie slip.
 • Auke 5,0 11111

  Nankang Snow Viva 2

  De prijs is TOP en de band is TOP, er zijn weinig zo goede modellen voor de large prijs. Bij deze niet alleen winterbanden zijn goed maar ook zomer, ik ben van allebei modellen tevreden. Ik heb wel een tijd met de Nankang Snow Viva 2 meegemaakt, en zeker koop ik dezelfde banden volgende keer. Niet alleen de banden zijn top maar ook een goede servies, die mensen weten wat ze doen. De mevrouw van de klantenservies had mijn met de alles helpen, ook de banden uitgezocht met de mogelijke verse DOT. Andere winkels doen dat niet. Ik zal zeker de Nankang Snow Viva 2 banden en de servies adviseren. Tot volgende keer. Meer >
 • ARTUR 4,4 111150

  Nankang Snow Viva

  Hallo wszystkich.Jak Ik noemde ik zal gooien in een paar info over de training opon.Nadmieniam ook normaal relatief glad, maar er zullen momenten zijn dat je nodig hebt om ook "ontsmetten" turbine :-) Dus zwieksza.Zaczelem ritme van augustus om 9 ° dan Ze begonnen samen vallen met de regen ... So-nat asfalt is niet veel van een verschil (in vergelijking met droog) onthullen als het gaat om prestaties. In grote plassen ... niets! Dus hoe zou hun was geen. Een vieze ondergrond-hier moet u zich vrij als een reis naar de Poolse innych.Potem door Italië, en dus Alpy.Temperatury negatief maar droog of nat asfalt.band als meer rigide, maar als het gaat om boki.Koniec van onplezierige Meer > omgeving bujaniem.W München-nat van de regen, smeltende sneeuw uit razu.Zwolnilem niet, omdat het suggereert de logica, maar steeg vervolgens snelheid naar normaal 110-150km/godz.wszystko ok.Mimo dat een beetje uitgelokt mijn "Rijn." In Polen, een reis naar de Mazurië-temp . door-7-21 °. betaalbaar reizen natte sneeuw op het verkeer drodze.Kierunek ok, maar nu al de remming is niet de samo.Tak versnellen zelfs op een 3-ce zrywalo przyczepnosc.Lod-WAARSCHUWING! minimale demping, remmen ook, maar dat betekent niet dat de katastrofa.W Espace ABS + ESP zijn klootzakken besturen van de auto, dus hoe iets niet klopt, dan inschakelen en doen wat ze willen, en ze doen het dobrze.Ogolnie band op ijs als inne.Trzeba langzaam en voorzichtig . Dan, droge, diepe sneeuw en temperaturen rond-17 tot -21 °, uitgeschakeld het ESP-geweldig! Soepeler rit poplaca.Kierowalnosc zeer goed. wniosek.band erg goed (ik weet niets over de waarde voor je geld zeg jakpsci-niet mix.) geschikt voor warme en soms natte wegen van Corsica, met de typische Poolse winter en typisch Poolse wegen. Volgende aankoop wordt ook Nankang.MvgAWIAM ALL! PSNI ben met dit bedrijf zwiazany.band gekocht, want er is Milema czasu.Samochod Espace IV 2.2 dCi.
 • Joos 4,2 111150

  Nankang AS 1

  AUDI A8 - Sinds die tijd had ik Pirelli Pzero - naar mijn mening een van de beste banden op de markt, maar slijtage was groot en ze zijn duur, maar het is de gedrag van goede banden. Nankang AS 1 is al erg goed (tot nu), goede grip op bochten (ik was in de bergen voor de winter), en het is verrassend rustig, zelfs in vergelijking met pirelli. Ik heb het niet professioneel gecontroleerd in de bochten, dus ik ken de grenzen van de tractie niet, piepen in pirelli betekende het verlies van de grip. hier is het niet verschijnt, band rijdt goed. Nu kan ik niet te veel over slijtage zeggen, het is te vroeg. In het algemeen ben ik erg blij en ik plan zeker om opnieuw dezelfde te kopen, verhouding Meer > van prijs/ kwaliteit is super. Ik was enthousiast over de prijs, maar ook de stilte in de auto die ik heb en ik ben blij.
Vind uw Nankang banden