Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Nankang Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 1285 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Nankang-banden worden geproduceerd door een merk dat zijn hoofdvestiging in Taiwan heeft. De lange geschiedenis van het bedrijf zorgt ervoor dat het een uitrusting kan produceren die snel nieuwe wereldmarkten verovert. De snelle ontwikkeling van het merk, de toepassing van steeds modernere technologieën en de reputatie van het merk zorgen ervoor dat Nankang-banden steeds vakker gekocht door zowel Taiwanese als buitenlandse klanten worden. Elke Nankang-band is een combinatie van kwaliteit, comfort en veiligheid.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nankang:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nankang banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • ARTUR 4,4 111150

  Nankang Snow Viva 225/50 R17

  Hallo wszystkich.Jak Ik noemde ik zal gooien in een paar info over de training opon.Nadmieniam ook normaal relatief glad, maar er zullen momenten zijn dat je nodig hebt om ook "ontsmetten" turbine :-) Dus zwieksza.Zaczelem ritme van augustus om 9 ° dan Ze begonnen samen vallen met de regen ... So-nat asfalt is niet veel van een verschil (in vergelijking met droog) onthullen als het gaat om prestaties. In grote plassen ... niets! Dus hoe zou hun was geen. Een vieze ondergrond-hier moet u zich vrij als een reis naar de Poolse innych.Potem door Italië, en dus Alpy.Temperatury negatief maar droog of nat asfalt.band als meer rigide, maar als het gaat om boki.Koniec van onplezierige Meer > omgeving bujaniem.W München-nat van de regen, smeltende sneeuw uit razu.Zwolnilem niet, omdat het suggereert de logica, maar steeg vervolgens snelheid naar normaal 110-150km/godz.wszystko ok.Mimo dat een beetje uitgelokt mijn "Rijn." In Polen, een reis naar de Mazurië-temp . door-7-21 °. betaalbaar reizen natte sneeuw op het verkeer drodze.Kierunek ok, maar nu al de remming is niet de samo.Tak versnellen zelfs op een 3-ce zrywalo przyczepnosc.Lod-WAARSCHUWING! minimale demping, remmen ook, maar dat betekent niet dat de katastrofa.W Espace ABS + ESP zijn klootzakken besturen van de auto, dus hoe iets niet klopt, dan inschakelen en doen wat ze willen, en ze doen het dobrze.Ogolnie band op ijs als inne.Trzeba langzaam en voorzichtig . Dan, droge, diepe sneeuw en temperaturen rond-17 tot -21 °, uitgeschakeld het ESP-geweldig! Soepeler rit poplaca.Kierowalnosc zeer goed. wniosek.band erg goed (ik weet niets over de waarde voor je geld zeg jakpsci-niet mix.) geschikt voor warme en soms natte wegen van Corsica, met de typische Poolse winter en typisch Poolse wegen. Volgende aankoop wordt ook Nankang.MvgAWIAM ALL! PSNI ben met dit bedrijf zwiazany.band gekocht, want er is Milema czasu.Samochod Espace IV 2.2 dCi.
 • Fabizio Casavecchia 4,9 111150

  Nankang Snow Viva 2 245/40 R18

  Ik was niet zeker om dit merk van de banden te kopen, maar ik eindelijk hen, ook geduwd door goede recensies. Ik ben vooral blij ABSOLUUT één opzicht. In tegenstelling tot andere winter zijn perfect en veilig in de natte, net zoals het droge. Helaas heb ik niet in staat om de sneeuw te testen geweest, maar geloof me, in de natte zijn ronduit ongelooflijk. Meer >
Vind uw Nankang banden