Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian Line SUV

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nokian
Type:
Zomerbanden
Aantal:
83 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 26 beoordelingen

Nokian Line SUV

Type: zomerbanden

Klasse: premium - de beste prestaties en de hoogste kwaliteit

Bestemming: SUV-type personenauto’s

Loopvlak: perfecte grip en bescherming tegen aquaplaning

Maat: vanaf 15 tot en met 19 inchDe Finse bandenfabrikant van topklasse banden verrijkt zijn uitstekend door de bestuurders beoordeelde bandenlijn - de Nokian Line - met het model Nokian Line SUV. De band wordt de meeste van natte wegdekken genoemd, maar heeft ook vele andere handige functies. Zie hieronder. 5 redenen waarom het waard is om de banden Nokian Line SUV aan te schaffen: Het eerste kenmerk van de band Nokian Line SUV is haar unieke grip. Hoe was het mogelijk om dit te bereiken? De fabrikant heeft op het oppervlak van de band groeven geplaatst die op de vorm van kogels lijken. Ze zijn de reden, waarom het water sneller naar de dwars- en omtrekgroeven van de band stroomt en snellen afgevoerd wordt. De invoering van aanvullende schuine groeven helpt de bovengenoemde elementen van de band het water effectiever af te voeren. Een ander kenmerk, dat de bestuurder die op dit bandenmodel rijdt zal merken, is de grote trekkracht in het terrein.Dit kenmerk was mogelijk te verkrijgen door het plaatsen op de bandenschouders van rechthoekige tanden. Hun constructie onder een specifieke hoek laat de band met zekerheid op zand en grind routes te werken. Betere besturing - iedere bestuurder hoopt dat het door hem gekozen bandenmodel een betere besturing zal bieden. Met het model Nokian Line SUV is dit gegarandeerd. Alle openingen en groeven die op het bandoppervlak samen met nokken van verschillende afmetingen geplaatst zijn, wordt de stijfheid, alsook de flexibiliteit van het loopvlak verbeterd. Het resultaat? Uitstekende besturing, als in het geval van een band voor personenauto’s (op een droog en nat wegdek) en ter gelegenheid hiervan het verminderd brandstofverbruik. De vierde en belangrijkste voordeel van de band is haar duurzaamheid. Het materiaal, waarvan de band geproduceerd wordt, is zo duurzaam, dat het band tegen stenen beschermd, alsook tegen andere bedreigingen die op de weg kunnen optreden.Het rijcomfort - is een volgend kenmerk die de gebruikers van dit bandenmodel zullen ervaren. Dit allemaal vanwege de specifieke, bolvormige holtes in de ribben van de band, die met hun structuur op een golfbal lijken. Hun taak (waaraan ze op 100% voldoen) is vermindering van geruis, zowel binnen, als buiten de auto. Bovendien verminderen ze de luchtweerstand en koelen dus de banden af, zo ze dragen bij tot een lager brandstofverbruik.Informatie over de fabrikant: Nokian is een Finse fabrikant van topklasse banden. Het bedrijf is genoeglijk bekend aan bestuurders die belang hebben voor winterbanden die zelfs bij de meest extreme omstandigheden goed werken. Voor vele seizoenen maakt dit bedrijf net zo effectieve zomerbanden. De bandenproductie -strategie van Nokian is vooral op milieuvriendelijke oplossingen gebaseerd. Het is interessant, dat het bedrijf de ’s werelds eerste ecologische band heeft ontwikkeld, waarbij tijdens de productie meer milieuvriendelijke oliën met een lager gehalte aromatische stoffen gebruikt zijn.

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 26 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 111900 3,9

26 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 11 Personen
 • 4 15 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

92% van de gebruikers raadt deze band aan

92%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1029 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 26 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 237000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: diepte van het loopvlak.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Grzegorz Lipiński
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Na rijden meer dan 10.000 km vooroppervlak van het loopvlak blijkt duidelijk ondertitels. De band ziet er nog als nieuw uit. Bij het rijden in de regen had niet het gevoel de verandering in de greep, de auto als in droge omstandigheden. Ze lijken een beetje luider dan een band die ik eerder gebruikt. Tijdens de routebeschrijving naar mijn possji gaan enkele kilometers op ruwe wegen door de bossen en langs zandstrand met stenen. De auto waarschijnlijk op deze wegen uitgevoerd, heb ik niet gemerkt in het loopvlak van de banden kiezels. Over het algemeen zijn dit zeer goede banden met de auto ik rijd.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Wojtek
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden gekocht in 2012. Cool verschijning, goede rijeigenschappen. Eén ding was alleen met hen ongebruikelijk. Deze banden gewoon vanaf het begin af te brokkelen. Na verloop van tijd, meer en meer blokjes loopvlak viel. odkruszały aan stukken. Nu, na vier jaar van de banden, ze zien eruit als verweerd. Aan beide zijden van de microscheurtjes verschenen. Aan de basis rubber blokken op scheurtjes bereiken diep in de band. Het ziet er niet naar me als een nep, omdat een van de band op de Allegro twee jaar geleden kocht ik te vervangen defect. Extra opslagruimte die u aanschaft deze band hangt enkel.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Domino
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Het is waar dat de grote afstand maar ze niet, maar tot dusver gedragen zoals verwacht. Gebruik lawaai, goede grip niet te op droge en natte (zelfs na het aangaan van een plas), branden op hetzelfde niveau, geen stenen in het loopvlak. Op de route sneller beweging ook geen lawaai, en de rit is zeker, want grip te voelen. Schatting uiterlijk op 5, want het is vrij, maar een grote afleiding liever niet doen. Over het algemeen heb ik geen spijt, en ik hoop dat zal overleven voor een lange tijd op mijn wielen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Alfredo
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  gekocht vanwege de uitstekende evaluatie en 10.000 km rond ik alle stemmen ... kan bevestigen behalve natuurlijk een lang leven, want het is nog vroeg, maar na 10000 echter nog steeds lijken nieuw. Getest op gewoon nat vuil doelbewust proberen om het voertuig te slippen ... Ik heb niet in geslaagd, hoewel ik alle elektronische besturingen had verwijderd. Uitstekende grip zelfs op droog grind, rubber leverde geen schade te melden.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Stefano
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  Gemonteerd afgelopen winter en worden met lage sneeuw en ijs temperaturen. Nooit geen problemen, in gedachten houden dat de auto all-wheel drive. Paden te weinig km om te adviseren over bandenslijtage. Monto en gemonteerd voor het jaar Nokian winter op andere auto's niet geheel zonder afdichting problemen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian Line SUV

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian Line SUV 225/65 R17 106 H XL 225/65 R17 106 H 105 Bestel
Nokian Line SUV 215/65 R16 102 H XL 215/65 R16 102 H 82 Bestel
Nokian Line SUV 215/60 R17 100 H XL 215/60 R17 100 H 101 Bestel
Nokian Line SUV 235/65 R17 108 H XL 235/65 R17 108 H 101 Bestel
Nokian Line SUV 235/60 R18 107 H XL 235/60 R18 107 H 122 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Bandentesten

2017 test ACE/GTÜ met de maat: 215/60 R17 beoordeling: aanbevolen