Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Nokian Tyres Banden

Nokian Tyres Banden

Beoordeling van de producent
4,1
op basis van 6930 meningen

of

Kenteken

Nokian Tyres PLC is de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Het bedrijf is in 1988 ontstaan. De geschiedenis gaat echter terug tot het jaar 1898 toen de rubberfabriek Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. De fabriek begon in 1932 met de productie van banden. Het bekendste model van Nokian, Hakkapelitta verscheen al in 1936 op de markt.

Nokian is gespecialiseerd in de productie van winterbanden die uitstekend presteren in de moeilijke Scandinavische omstandigheden. De technici van Nokian creëren banden die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van ijskoude winters.

In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, fietsen, landbouw- en bosvoertuigen. De banden van deze Finse onderneming worden gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Het bedrijf staat bekend om de toepassing van innovatieve en pro-ecologische oplossingen. Nokian is bekend geworden als producent van de eerste winterband ter wereld en de eerste ecologische band met toepassing van laag-aromatische oliën.

De onderneming heeft fabrieken in Finland en Rusland.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nokian Tyres:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nokian Tyres banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Aleksandra 5,0

  Nokian Tyres WR D4 205/55 R16

  Ik kan Nokiaanse winterbanden met een gerust geweten aanbevelen aan elke gebruiker. Dit zijn mijn eerste banden, maar zeker niet mijn laatste. Ik heb ze gekozen omdat veel mensen hun veiligheid aanraadden en ik een bewezen product en hoge kwaliteit wilde. Ze zijn ideaal voor gebruik binnen en buiten de de stad. Ik had geen noodsituatie waarin ze het niet aan konden. Net als in de beschrijvingen van de fabrikant, heeft de band een groot aantal groeven die het mogelijk maken om modder en water af te voeren. Hoog rijcomfort, geluidsloze werking van de band. De auto was gemakkelijk en gemakkelijk te besturen. Zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Meer >
 • Grzegorz KiDMaN 4,4

  Nokian Tyres WR D3 155/70 R13

  Een geweldige band. Ik reed in seicento zonder ABS ESP, ASR en andere ondersteunende systemen. Andere banden zijn volledig gewassen. Het was niet luid, het lijmde geweldig, het sneed het water op de regen zonder het minste probleem. Ik had niet eens het gevoel dat ik een grotere plas sneed. Onovertroffen! Meer >
 • Bogusław 5,0

  Nokian Tyres WR A4 205/55 R16

  Remweg, tractie, bandenontwerp zorgen ervoor dat de auto gaat waar ik wil in de sneeuw en remt waar ik van plan ben te stoppen. Een premium band, maar tegen een betaalbare prijs. Een ander voordeel van Nokian-banden is dat zij hoofdzakelijk in Finland worden geproduceerd, waardoor het mogelijk is winterbanden in winterse omstandigheden te testen. Ik zou waarschijnlijk een D4-band hebben gekozen, maar het draagvermogen van de band was voor mij belangrijk vanwege de extra dakdrager. Het enige kleine minpuntje is dat als je tegen een kuil aanloopt, de band de klap hard opvangt. Het is rustig op de weg. Ik raad de Nokian A4 aan voor gebruik in de winter. Het is de moeite waard ze na het seizoen Meer > te verzorgen door de kiezelsteentjes van de lamellen te reinigen, een bewaar- en glansmiddel, een standaard en ademende hoezen.
 • Michał 4,3

  Nokian Tyres WR C3 205/65 R16

  Deze banden zijn perfect voor bedrijfswagens. Zij zorgen voor veilig rijden in omstandigheden die zich op Poolse wegen kunnen voordoen. De banden zijn veilig om mee te rijden in omstandigheden die we op de Poolse wegen kunnen tegenkomen. Tot nu toe, gedurende enkele maanden van gebruik, ben ik geen fabricagefouten of overmatige slijtage tegengekomen. Ik beveel Meer >
Vind uw Nokian Tyres banden