Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian WR

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nokian
Type:
Winterbanden
Aantal:
182 / stuk
Bestel
3,6
Beoordeling: Voldoende 111600 726 beoordelingen

Nokian WR

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Gebruikerservaring

Overzicht: 3,6 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 726 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111600 3,6
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111700 3,7
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111800 3,8

726 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 10 Personen
 • 4 300 Personen
 • 3 403 Personen
 • 2 12 Personen
 • 1 1 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5084 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 726 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 10398000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: het rijden in de sneeuw en ijs.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Ongeduld man
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Aankoop gedaan na het lezen de meningen van andere kopers over de Nokian WR. Levering op tijd, voordat de definitieve bestelling heb ik 2 keer mijn banden veranderd (zonder eventuele opmerkingen van de verkoper). Zachte banden, aangenaam tijdens het rijden, rustig bij ongelijkheid (vrouwen merken het verschil). Bij de verandering van oppervlakte hoorbare verschil, soms nuttig. Bij het rijden met de snelheid van 160 km/h is het geluidsniveau aanvaardbaar (ik zou vergelijkbaar zijn met de zomer te zeggen). Op een nat wegdek waarop er vorst verschijnt, glijdt soms de band graag bij het aanlopen of remmen. Bij het rijden in de bochten met 160 km/ h heb je indruk dat de auto drift, maar wat zijn zacht. Door het water kanje veilig passeren zonder van richting te veranderen en rukte het stuur, tenzij je een diepe plas dan ruk, maar de auto verliest niet te veel richting. Sneeuw residueel zou ik zeggen, maar het slechte weer niet massaal wiel van links naar rechts en ze houden rijrichting ... Maar ik denk dat na de winter ik meer kon zeggen. Op dit moment kan ik Nokian WR als goede banden beoordelen
 • een mening buiten NL Gebruiker: Michael
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht het na veel nadenken, maar ik had eerder die zomer Nokian banden, die ik nam toevallig over een auto die wilde ik na een jaar verkopen. Het bleek dat die beter dan mijn vorige top klasse banden zijn die ik eerder op wielen gehad. Ik ga rustig maar snel. Eerste indrukken zeer goed, voor deze prijs directe openbaring. Het juiste en veilig gedraag op droge en natte wegen, remde plotseling op een natte snelweg bij een snelheid van ongeveer 190 km/h (temperatuur ongeveer 1) - geen problemen. Het vertrek van drifts - licht en gemakkelijk, in de sneeuw, zowel los en doorgereden na een forse versnelling in de tweede versnelling wiel sleeptouw enigszins maar niet volledig verliezen hun grip. Rijcomfort OK. Op het ijs Nokian WR banden zijn niet goed, dus er is niet eens die opmerking. Als je goed bent, een aantal banden voor een goede prijs - dit is het. Voorheen gebruikte ik andere winterbanden van verschillende klasse, en Nokian WR is echt goed. Ik zal mijn indrukken beschrijven na het seizoen, want na 1000 km is het niet een volledig beeld. Maar ik voel dat de keuze juist was.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Robert
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Afgelopen winter had ik mijn Nokian WR op de achteras gemonteerd, deze winter zitten die op vooras. Op beide assen gedragen zich zeer goed. Vooral goed rijden die op de sneeuw en dit jaar is er geen probleem met het besturen. Aangemoedigd door deze resultaten kocht ik een paar andere Nokian banden voor de achteras met wielaandrijving. Beide Nokian banden houden heel goed op de weg, wat zorgt voor een achterasaandrijving verzekeren met een ruime marge te glijden, die sneller rijden in de bochten stimuleert. Op het ijs met achterwielaandrijving van mijn auto zonder ESP is heel gemakkelijk om te rijden op het circuit te houden maar je moet weten hoe. Volgend seizoen ga ik Nokian WR terug in de achteras laten monteren, maar alleen vanwege de banden zijn even botste. Na vorig seizoen banden minder dan 1mm al versleten meestal liep op asfalt - dat was winter. Laterale stijfheid acceptatie en met een verhoogde dorpel kant glijden ze geven grote troost voor sneeuw. Ook Nokian's ramingsmodel die nu rijdt erop. In het algemeen ben ik blij met mijn aankoop.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jarechek
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer lange afgezien van het geven van een oordeel over de banden, die ik gebruik omdat ik geen gevoel heb dat ik een banden expert ben. Tot nu toe heb ik alleen de UHP banden gebruikt. Nokian WR is een economische keuze, dus ik had niets bijzonders verwacht. Maar het bleek dat ik verkeerd was, de banden zijn zeer goed. Ik werkte buiten de stad dus het dagelijkse woon-werkverkeer in zeer verschillende weersomstandigheden zijn voor u hangt af van hun waarden. Het gebeurde zelfs, dat ik trok terug en reed terug naar de heuvel bedekt met sneeuw. Achter in het voertuig hing, vrienden aangeboden aan auto trekker trekken, maar toen mijn vriend naar de tractor reed, al kwam ik naar buiten en het is zo veel over het gedraag van de Nokian WR in de sneeuw. Als voor de reclame tekst, die hun goede gedrag suggereert op het ijs onmiddellijk plaats het is een sprookje - het enige ijs spikes.
 • een mening buiten NL Gebruiker: jp
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Op droog - zonder voorbehoud - zeer goed, als voor de winterband van deze maat (die is all-season band). In de natte heb ik geen commentaar, goed waterafvoer, geen trekken, enz. De sneeuw is een probleem - de veronderstelling kon ik niet glijden, en dergelijke ;-) (vereisen veel intensiever werken met gas en stuurwiel dan mijn vorige banden). Op het ijs alles zonder doornen is tragisch, en doornen zijn bij ons verboden ... (En je moet die beoordelen, dus 4 tot gemiddeld niet onderschatten - zijn niet slechter dan de anderen, waarop ik reed). Maken minder lawaai dan mijn vorige zomerbanden - na het seizoen, is het tijd om te evalueren. In totaal bijna reed naar de ruwheid te beoordelen, maar tot nu toe geen tekenen van slijtage (een rechter moet ...). Kortom, ik beveel Nokian WR om te gebruiken in onze omstandigheden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian WR

Kies bandenmaat

Aantal producten per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian WR 235/35 R19 87 V NO 235/35 R19 87 V 182 Bestel
Nokian WR 235/40 R18 95 V XL NO 235/40 R18 95 V 148 Bestel
Nokian WR 295/30 R19 100 V XL N0 295/30 R19 100 V 224 Bestel
Nokian WR 295/35 R18 99 V NO 295/35 R18 99 V 211 Bestel

Aantal producten per pagina: