Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian WR A3

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nokian
Type:
Winterbanden
Aantal:
104 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 540 beoordelingen

Nokian WR A3 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Informatie over de band: De band Nokian WR A3 heeft 3 belangrijke kenmerken: uitstekende grip en bestuurbaarheid in alle winteromstandigheden, stabiliteit en zeer goede rijcontrole bij alle temperaturen, en een hoge brandstofefficiëntie. Dit model is zeker geschikt voor automobilisten, voor wie de rijprecisie zelfs onder moeilijke omstandigheden en bij hoge snelheden belangrijk is. Tests uitgevoerd onder ruwe omstandigheden lieten zien dat Nokian WR A3 een band is die elke, zelfs de moeilijkste wegsituatie in Europa, aan kan.Dankzij hetasymmetrische loopvlakprofiel heeft de band zeer goede grip .De speciale constructie van de binnen schouder zorgt voor snelle en efficiënte afvoer van water en sneeuwbrij die de band op haar weg tegen kan komen.Het product kan ook zeer goed tegen plotselinge manoeuvres, bijvoorbeeld bij het veranderen van rijstrook, inhalen, alsook het bochten nemen.De band is geproduceerd met een speciaal mengsel – een samenstelling van natuurlijk rubber, silica en koolzaadolie.Dit materiaal zorgt voor goede grip (ook op nat wegdek), hoge bestendigheid tegen slijtage bij alle temperaturen, en tegelijkertijd maakt het de band meer milieuvriendelijk.Nokian WR A3 is uitgerust met een comfortabel loopvlakslijtage indicator en een sneeuwvloksymbool.Informatie over de producent: Nokian is een Finse producent van banden die tot de premium klasse behoren. De producten van Nokian zijn resultaat van veel jaren met onderzoeken en testen onder de moeilijkste omstandigheden. Het bedrijf specialiseert zich in banden voor personenauto’s, terreinwagens, tractors/trekkers, bussen, vrachtwagens en bosbouwmachines. Nokian is bekend vooral om de perfecte kwaliteit van winterbanden, die aan rigoureuze prestatietesten zijn onderworpen in het noorden van Europa . De karakteristieke kenmerk van deze en andere banden met Nokian logo is het feit dat ze zich aan alle soorten wegdek kunnen aanpassen.

Nokian WR A3 beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 540 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

540 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 216 Personen
 • 4 295 Personen
 • 3 21 Personen
 • 2 6 Personen
 • 1 2 Personen

94% van de gebruikers raadt deze band aan

94%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2795 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 540 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 4634000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Arjan
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 3 mensen

  Nokian WR A3 is zeker een goede band. Ik zal beginnen met nadelen. Bij balancering is er niet zo goed als voor premium producten. Blijkbaar is er geen trillingen maar voelbaar iets slechtere kwaliteit dan de duurdere producenten). In dit opzicht ben ik erg kieskeurig en ik besteed veel aandacht aan details. Op dezelfde set van eenvoudige velgen Pirelli zijn perfect en er was absoluut geen klacht zoals met Nokian WR A3 was moeilijker. Beide sets werden op dezelfde machine gebalanceerd en in beide gevallen heb ik geen problemen. Als het over plussen gaat dan voornamelijk stil op een nat en droog wegdek. Ik was verbaasd zeer positief dat ik hen bijna niet kan horen en niet alleen als winterbanden maar in het algemeen de banden. Hoe lang ze hun eigenschappen behouden dat zullen wij zien. Algemeen zou ik aanraden want voor dat geld ga jij geen betere, nieuwe winterbanden kopen. Ik denk dat ze zoals de meeste nieuwe banden deze technologie hebben waarmee je brandstof kan besparen dus wat ecovriendelijk. Ik ben tevreden met Nokian WR A3 en volgens mij is dit merk onderschat wordt. Mensen liever kiezen Conti of Michelin en ze kijken niet naar andere bedrijven die dezelfde kwaliteit aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. In het bijzonder bij Oponeo kan ik altijd tegen de scherpe prijs iets kopen zelfs velgen. Dus wil ik ook deze webhsop aanbevelen. Snelle en betrouwbare webshop.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Dave
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Het ziet er goed uit en er waren geen problemen met de balancering, na 15.000 mijl heb ik geen overmatige slijtage gemerkt, het kan het stiller worden (maar het is niet duidelijk luider dan de Michelin voorbeeld) maar er is zeer goede rit op een droog wegdek, op de natte wegens is deze Nokian WR A3 vrij goed maar het gedraagt zich een beetje erger dan sommige banden van premium bandenklasse. Ik kan een grote plus geven omdat dit model bestand tegen schade is. Op de wegen die gedeeltelijk ijzige / besneeuwde (samengeperste sneeuw) zijn die wij naast Duitsland hebben (bv in Polen) heb ik wat grotere verwachtingen maar ze voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen dus ook goed. Ik wist niet dat ik dergelijke banden meer dan een seizoen kan gebruiken! En daarom ben ik ook zo blij met deze keuze. Vroeger heb ik Ling Long gehad en dat was een echt drama! In dit geval kan ik deze modellen zelfs niet vergelijken omdat er kloof tussen Nokian en LingLong is. LingLong was gewoon oncontroleerbaar. Ik denk dat deze Nokian WR A3 band op een 4 + kan beoordelen omdat het redelijk voorspelbaar is dus veilig onder alle omstandigheden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jeroen
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Deze punten zijn zo subjectief.. voor iemand warm betekent 0 ° C en voor de anderen slechts 5 ° C is. In mijn mening gedraagt ze zich super op een nat wegdek, op droge sneeuw ook heel goed. Met het ijs is een tragedie maar dat kan helaas. Banden kocht ik voornamelijk te wijten aan het feit dat het zo vers model rubberband premie is, erg goedkoop voor deze klasse en heeft ook asymmetrische loopvlakprofiel die volgens mij het beste is want het combineert alle compromissen. Band beoordeel ik super positief! Totale plezier en vrijheid van het rijden met Nokian WR A3. Het idee is dat de auto met al deze oplossingen uitgevoerd is zodat deze banden zeer voorspelbaar zijn, zonder scherpe, onverwachte reacties, het is geweldig. Bij normaal gebruik is er vrede, vrede en veiligheid met een vlotte starts. In de bochten heb ik ook geen opmerkingen. De band heeft een zijwand vrij hard, zoals winterband! Ik kan met gemak zeggen dat Nokian WR A3 een vlaggenschip van het merk Continental is als er sprake van de all-season banden is. Ik zal deze nog in de toekomst kopen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Cees
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Deze Nokian WR A3 banden kocht ik vorig jaar (2013) en reed het hele winterseizoen 2013/2014. Voor dit model heb ik geen gemengde gevoelens. Namelijk, onder scherpe winterse omstandigheden (verse sneeuw en smeltende sneeuw) banden hebben geen probleem met de tractie, maar zodra het begint te agressief sneeuwt is het een beetje moeilijk maar zoals met andere winterbanden, geen band is ideal en geen band is tegen alles bestand. Als ik aggresief start dan gedragen ze ook zich goed en zelfs zou ik zeggen dat ze aan mijn aggresieve rijstijl aangepast zijn! Ik heb er hekel aan de banden die bij het starten problematisch zijn. Zelfs bij de noodremming heb ik nooit geen moeilijkheden heb gehad en dat is opmerkelijk omdat vroeger bij andere banden was er altijd een probleamatisch kwestie mee. Concluderend wil ik deze Nokian WR A3 banden aanbevelen. Ten eerste zijn ze van goede kwaliteit tegen goede prijs verkocht en ten tweede zijn ze geschikt voor het snelle rijden en dat is van belang voor mij!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Martinus
  Beoordeling: 3,7 111700

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb deze Nokian WR A3 banden gekocht vanwege goede cijfers op websites met beoordelingen, relatief aantrekkelijke prijs en een bereidheid om dit merk te vertrouwen uit het land dat bekend staat om zijn zeer slechte toestand van de wegen (vooral in de winter). Het is vermeldenswaard dat de opschorting van mijn auto vrij slecht is en het ongetwijfeld van het grootste belang bv bij het remmen is. De band werkt goed na een seizoen en houdt ook goed in de bochten, relatief rustig en zeker comfortabel. Van het rijden met Nokian WR A3 kan ik met volle teugen genieten. Wat betreft de remmen heb ik wat bezwaren omdat onder droge omstandigheden slaagde ik erin een paar keer ABS, maar zoals ik al zei het kan te wijten zijn aan slechte toestand van het onderstel en dat de manier waarop geremd was zeer ongelijk. Zwakke winter staat me niet toe om de banden te testen op de sneeuw. Geen schade of slijtage. Band zeker goed voor een ​​goede auto.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Nokian WR A3

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian WR A3 205/55 R16 91 H 205/55 R16 91 H 104 Bestel
Nokian WR A3 225/45 R17 94 V XL 225/45 R17 94 V 159 Bestel
Nokian WR A3 195/45 R16 84 V XL 195/45 R16 84 V 84 Bestel
Nokian WR A3 215/50 R17 95 V XL 215/50 R17 95 V 121 Bestel
Nokian WR A3 215/55 R16 97 V XL 215/55 R16 97 V 141 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Nokian WR A3 test

2014 test Auto Bild Sportcars met de maat: 235/35 R19 beoordeling: ruim voldoende